- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
:'( evet kızlar moralim bozuk . bu aksam annemlere gitcez maç izlemeye ben iş çıkısı direkt gideceğim o sonradan gelecek bi saat sonra filan. annemlere belli etmemek istiyorum açıkçası ama gerçekten canımı acıttı sözleri.
ya şu da garibime gitti bir dansözü ağzının suyu akarak izliyor sana gelince o............olursun diyor..bu nasıl bi bakış açısı böyle?
ayrıca neden o didem midir nedir onu öyle izlemesine izin veriyorsun? ne münasebet...aynısını biscolata yağuşukluları :) için sen yap bakalım neler oluyo
aslında tam olarak öyle de demedi. ona yakısıyor onun sanatı bu o ... o ziilli . sende yapsan sende öyle olursun dedi. ama sana yakısmaz gibilerinden konustu. şebek olursun dedi.
Bir insanin esine saygisi olmazsa her turlu davranis soz beklenir
Ben olsam bir daha yuzune bakmam
ne demek tiksinc?
Ayrica su eslere ozel yapilan ozenti seylere de hic ama hic akil sir erdiremiyorum
cok sacma geliyor bana
ondan sonra da boyle bir taraflari kalkiyor
Yapmayin sunlari yahu
azicik kendinize sayginiz olsun.
Hic yapilmasin da demiyorum ama degecek olana yapin ...
Degmeyecek olana yapilinca tepkiler de kacinilmaz oluyor
kızlar sizce tepkimi nereye kadar belli edeyim. ayrı yatmaya devammı edeyim? onunla cinselliğide bir müddet düşünmeyeyimmi ne yapayım şimdi gerçekten hiç bir fikrim yok akıl verin
işe geldim ya şimdi mesaj atmıs vardınmı ciceğim :* diye.
bende didem oynayınca sanat oluyor ben oynayınca o... oluyorum tiksinc oluyorum zilli oluyorum şebek oluyorum. ben anladımki sana dantelli çamasır bile fazla. ağzının ayarı yok senin. bir insan nasıl eşine böyle şeyler söyler aklım ermiyo doğrusu. uzun lafın kısası böyle bir insanı merak etmen yersiz. yazdm
aradı açmadım telefonunu
bence didem olayını sürekli gündeme getirme, ona çok kızdığını biliyo, anladı, zaten. sadece soğuk dur. kendine güvenli ama mesafeli.
mesela geldin mi çiçeğim yazmış ya, evet yazsaydın sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?