• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime oryantel oynamak isteyince...

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Günaydın kızlar.
gerçekten moralim çok bozuk ben mi büyütüyorum bilmiyorum.
hep burada okurdum eşe dans etmek oryantel oynamak diye.
geçen gün bir alışveriş sitesinde gezerken oryantel kıyafetlere denk geldim. param olsa alır eşimede didem gibi dans ederdim dedim içimden.
coğu erkek bundan cok hoslanır diye düşündüm . e eşimde hayır demez dedim.
neyse akşam yatakta konusuyorduk herzamanki gibi.
"hayatım ben sana oryantel dans etsem nasıl olur? bir alışveriş sitesinde kıyafetleride satılıyordu böyle giysem dans etsem sana ?" diye sordum.
"ayy sen mi ? burdamııı tiksinirim valla hemen. Şebek gibi olursun güldürme beni" dedi.
nasıl yani dedim.
Ama coğu erkek beğenir bunu dedim.
evet burda didem oynasa suan (kendisi ibo hayranıdır ve didemin videoları filan ibonun videoları hep bilgisayarda kayıtlıdır. hep onun şarkılarını dinler.) ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.
gerçekten tiksinirmisin diye sordum evet dedi. o sinirle kalktım kendi yatağıma gittim. biz kücük odada yatıyoruz normalde tv karsısında uyuruz orda.
mia gel diye seslendi arkamdan kapıyı kitlemiştim şaka yaptım dedi. sonra yok o onun sanatı ama niye böyle yapıosun. ona yakısıo sen yapsan o... olursun dedi. zilli olursun dedi.
bende sinirlendim gittim işte. kendi yatağıma. baktım arıyor beni bakmadım telefona sadece mesaj attm.

hemen tiksineceğin ve şebek olan biriyle yatmaktansa hiç yatma daha iyi. bi şaka yaptım diyorsun bir de ama haklıyım o onun sanatı diyorsun. sen ne dediğini bilmiyorsun . ama ben özetleyeyim : o burda yapsa ağzının suyu akar ben burda yapsam şebek olurum tiksinç olurum . senin anlayısın bu. jartiyerde giyince şebek gibimi görünüyordum acaba. ne de olsa bu benim sanatım değil. o zaman bu sanata sahip olanlara git daha fazla güldürmeyeyim kendimi. dedim. gel buraya hadi dedi üzgün işareti koydu. gelmiyorum artık soğudum senden dedim. o bana ddedi ya soğurum tiksinirim diye . resmen beni incitti aşağıladı.
bu arada oldukca bakımlı fizik olarakta güzel bir kadınım. 23 yasındayım daha . eşimse 30 yasında. siz söyleyin haksızmıyım. artık onunla yatmak bile istemiyorum.

sabah kalktık sarılmak istedi yine aynı cümleler dolandı durdu ağzımızda. tamam istemiyorum ya soğudum senden dedim gelmiyorum yatmıyorum yanında. ne istiosan yap dedim. şaka yapmakta yasak dedi. yapmayacağım bundan sonra dedi. senin yaptığın şaka değildi dedim. cocuğum ya kandırabilecek sanki. öpmeye kalktı istemedim. işe gittim ondan önce giderkende ben işe gidiyorum dedim kapattım kapıyı gittim.

ohhh be içim rahatladı. ŞEBEK SENSİN DEDİM BİR DE!!!!

evet burda didem oynasa suan ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.

eşine yuh diyorum..erkekler odundur bilirim ama bu kadar da değil ya..

canım sen bırak oryantali falan eşine direkt "düşünme terliği" uygula da aklı başına gelsin! ayıp etmiş.

Şu erkeklerin ağızlarının hiç ayarı yok hiiiç!!!:20:
Ne demek tiksinmek???:19:
Sabah sabah sinirim bozuldu yav!:ssz:

:'( evet kızlar moralim bozuk . bu aksam annemlere gitcez maç izlemeye ben iş çıkısı direkt gideceğim o sonradan gelecek bi saat sonra filan. annemlere belli etmemek istiyorum açıkçası ama gerçekten canımı acıttı sözleri.

:'( evet kızlar moralim bozuk . bu aksam annemlere gitcez maç izlemeye ben iş çıkısı direkt gideceğim o sonradan gelecek bi saat sonra filan. annemlere belli etmemek istiyorum açıkçası ama gerçekten canımı acıttı sözleri.

ya şu da garibime gitti bir dansözü ağzının suyu akarak izliyor sana gelince o............olursun diyor..bu nasıl bi bakış açısı böyle?

ayrıca neden o didem midir nedir onu öyle izlemesine izin veriyorsun? ne münasebet...aynısını biscolata yağuşukluları :) için sen yap bakalım neler oluyo :ssz:

Bir insanin esine saygisi olmazsa her turlu davranis soz beklenir

Ben olsam bir daha yuzune bakmam
ne demek tiksinc?

Ayrica su eslere ozel yapilan ozenti seylere de hic ama hic akil sir erdiremiyorum
cok sacma geliyor bana

ondan sonra da boyle bir taraflari kalkiyor

Yapmayin sunlari yahu
azicik kendinize sayginiz olsun.

Hic yapilmasin da demiyorum ama degecek olana yapin ...
Degmeyecek olana yapilinca tepkiler de kacinilmaz oluyor

ya şu da garibime gitti bir dansözü ağzının suyu akarak izliyor sana gelince o............olursun diyor..bu nasıl bi bakış açısı böyle?

ayrıca neden o didem midir nedir onu öyle izlemesine izin veriyorsun? ne münasebet...aynısını biscolata yağuşukluları :) için sen yap bakalım neler oluyo :ssz:

aslında tam olarak öyle de demedi. ona yakısıyor onun sanatı bu o ... o ziilli . sende yapsan sende öyle olursun dedi. ama sana yakısmaz gibilerinden konustu. şebek olursun dedi.

istemiyorsa da daha incelikle söyleyebilirdi. moralinin bozulduğunu çok belli etme, özgüveni kırık imajı verme.

çok haklısın kızmakta, kadesanın dediği gibi biscolataya yoğunlaş:23:

aslında tam olarak öyle de demedi. ona yakısıyor onun sanatı bu o ... o ziilli . sende yapsan sende öyle olursun dedi. ama sana yakısmaz gibilerinden konustu. şebek olursun dedi.

haa dansöze o...,zilli yakıştırması yaptı.canım eşinin ağzının ayarı yok belli.o onun mesleği,ne çirkin bi yakıştırma ya.o zaman sana dedikleri de hiç garibine gitmesin.

Bir insanin esine saygisi olmazsa her turlu davranis soz beklenir

Ben olsam bir daha yuzune bakmam
ne demek tiksinc?

Ayrica su eslere ozel yapilan ozenti seylere de hic ama hic akil sir erdiremiyorum
cok sacma geliyor bana

ondan sonra da boyle bir taraflari kalkiyor

Yapmayin sunlari yahu
azicik kendinize sayginiz olsun.

Hic yapilmasin da demiyorum ama degecek olana yapin ...
Degmeyecek olana yapilinca tepkiler de kacinilmaz oluyor

aslında eşim çok iyi bir insan dünya tatlısı çok anlayıslı gerçekten hakediyor ama böyle nasıl cevap verdi bende anllayamadım açıkçası.
değmeyecek biri olsa yapmak istemem aklımın ucundan bile geçmez ama değecek biri diye yapmak istedim. aslında yapacağımdan da değil. tepkisini ölçeyim dedim.
ama bu şekilde tepki verdi..

artık yatmayacağım onunla... jartiyerde giymeyeceğim büstiyerde dantellide. ne hali varsa görsün. zaten regl dönemimdeydim özledim deyip duruyordu. daha beter olsun

kızlar sizce tepkimi nereye kadar belli edeyim. ayrı yatmaya devammı edeyim? onunla cinselliğide bir müddet düşünmeyeyimmi ne yapayım şimdi gerçekten hiç bir fikrim yok akıl verin :(

kızlar sizce tepkimi nereye kadar belli edeyim. ayrı yatmaya devammı edeyim? onunla cinselliğide bir müddet düşünmeyeyimmi ne yapayım şimdi gerçekten hiç bir fikrim yok akıl verin :(

başka bir kadını ağzının suyu akarak izleyen,mesleğinden dolayı bir kadına zilli,o.... diyebilen,kendi eşine sen de öyle oynarsan tiksinç olursun ama onu zilerim diyen bir eş...

ne yaparsın bilmem ama bundan sonra onu yüceltmek için oryantal falan oynamaya kalkışmaman gerektiğini öğrenmiş oldun.

valla bu tip şeyleri bulan kadınlara hayranım,neden eşime oryantal oynayayım ki hiç aklıma gelmez :30:

Didem oynayinca sanat oluyor agzinin suyu akiyor
sen oynayinca o... oluyorsun.
Bir insan bunu nasil soyler esine yahu?

Iste bunlar her halti yer, evlenmeye gelince el degmemis bakire ile evlenir , namuslu karisini da her seyden kisitlar!

Adina da kiskanma derler
yalan halbuki kendisi elalemin karisi kizi hakkinda binbir sacma dusunceye sahiptir ,
herkesin de kendi karisina oyle bakacagini dusunur!

işe geldim ya şimdi mesaj atmıs vardınmı ciceğim :* diye.

bende didem oynayınca sanat oluyor ben oynayınca o... oluyorum tiksinc oluyorum zilli oluyorum şebek oluyorum. ben anladımki sana dantelli çamasır bile fazla. ağzının ayarı yok senin. bir insan nasıl eşine böyle şeyler söyler aklım ermiyo doğrusu. uzun lafın kısası böyle bir insanı merak etmen yersiz. yazdm

aradı açmadım telefonunu

Paçalı don al diyen arkadaşa katılıyorum.Biraz mesafe koy arana canım ağır olmuş.Didem oynayınca ağzının suyu akıyor sen oynayınca mı öyle oluyor.Biraz burnu sürtsün sonra affedersin :):nazar:

işe geldim ya şimdi mesaj atmıs vardınmı ciceğim :* diye.

bende didem oynayınca sanat oluyor ben oynayınca o... oluyorum tiksinc oluyorum zilli oluyorum şebek oluyorum. ben anladımki sana dantelli çamasır bile fazla. ağzının ayarı yok senin. bir insan nasıl eşine böyle şeyler söyler aklım ermiyo doğrusu. uzun lafın kısası böyle bir insanı merak etmen yersiz. yazdm

aradı açmadım telefonunu

bence didem olayını sürekli gündeme getirme, ona çok kızdığını biliyo, anladı, zaten. sadece soğuk dur. kendine güvenli ama mesafeli.

mesela geldin mi çiçeğim yazmış ya, evet yazsaydın sadece

sen beni yanlıs anlyorsun ben ona dedim o.. diye zilli diye demiş. o gözle bakılıo diye demiş.

bende : onun sanatı o niye öyle diosun dedim. videolarıda var pcde birsrü oturur onları izlersin artık dedim.

bu bana şebek demediğin anlamına gelmez dedim.

bence didem olayını sürekli gündeme getirme, ona çok kızdığını biliyo, anladı, zaten. sadece soğuk dur. kendine güvenli ama mesafeli.

mesela geldin mi çiçeğim yazmış ya, evet yazsaydın sadece

peki yatakları ayırmayayımmı ne yapayım. o sarılıp durcak sırnasıp durcak ama ben sarılmayacağım. o sarılırsada iteyimmi

Neden erkekler eslerine yakistirmazlarki bu tur seyleri.Bizdede ayni hemen hemen sorunlar.Degisik fantazi isteriz adimiz o... olur.Neden eslerimizle istedigimiz seyleri yapamiyoruz?Neden erkekler bizi boyle goruyolarki?

Back