- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- Konu Sahibi kelebeklerinetkisi
Daha nasıl hatalar yapması lazım ki? Adam baştan sona hata zaten. Babanıza buraya yazdıklarınızın hepsini anlatın.yani eşimin hata yapması gerek ayrılabilmem için
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha nasıl hatalar yapması lazım ki? Adam baştan sona hata zaten. Babanıza buraya yazdıklarınızın hepsini anlatın.yani eşimin hata yapması gerek ayrılabilmem için
Eşiniz bence sizi sevmiyor, kendinizi kandırmayın.
Yav kahrolan adamın kayak tatilinde ne işi var allah aşkına.Ben de sevmiyorum zaten olanlardan sonra iyice uzaklaştım ama ben ona soğuk davranıyorum ya kahroluyor böyle hareketlerinden anlıyorum, sigara üstüne sigara yakıyor aramız bozuk diye, türkü dinliyor moral sıfır. Aklımı bunlar kurcalıyor işte
Bir kere teslim ettim işte ikinci salaklığım oldu, üç olsun asla affetmem seni biter dedim. Devam edip etmeme konusunda kararsızım inanın. Ama kalbim hiç doğrulmuyor, güven yoksa hiçbir şeu yokmuş evlilikte derlerdi de inanmazdımTabiki haklısınız, anlamadığım şu bu adama nasıl arabanızı ve paranızı teslim edebilirdiniz? Evliliğe devam edecekseniz ona harçlık verip idareyi almalısınız. O paralar çocuğunuzun geleceği. Diğer kadınlar, kizlar meselesini bilemiyorum affedip affetmememk size kalmış.
Mutsuzsanız ve bu kadar hatası varsa demek ki doğru kişi değil. Ben evliliğe hiçbir zaman zorunlu kader bağı olarak bakmadım. Evlilik mutlu olmak için yapılır aksi takdirde kadının sırtında yük. Ama tabii siz devam ettirmek istiyorsanız eşinizle sıkı bir konusma yapmalı, ipleri elinize almalısınız. Evin ekonomisini bu işten anlayan yönetmeli. Bu illaki erkek olacak diye bir kaide yok. Çoğu evlilikte erkek tüm parayı karısının eline sayar kadın evi çekip çevirir. Bu kadar para batıran adama sadece cep harçlığı bırakın, idareyi siz alın eğer devam edecekse bu şartlara uysun. Arkadaşlarıyla da tatile falan çıkmasın kırsın dizini evinde otursun. Zaten erkeklerin başına ne geliyorsa bu arkadaşlarından dolayı geliyorÖyle mi dersiniz gerçekten, buna inanmak o kadar çok istiyorum ki ağlıyorum şuan sinirlerim çok bozuk
Sanırım hiç hayat tecrübeniz yok. Bir çikolataya kanan çocuklar gibisiniz.Ben de sevmiyorum zaten olanlardan sonra iyice uzaklaştım ama ben ona soğuk davranıyorum ya kahroluyor böyle hareketlerinden anlıyorum, sigara üstüne sigara yakıyor aramız bozuk diye, türkü dinliyor moral sıfır. Aklımı bunlar kurcalıyor işte
Kayağa giderken morali sıfırdı, arkadaşlarının zoruyla gitmiş.. ben safım zaten kabul ediyorum. İşe de yeni başladım aslında, ama ailemin boşanmaya karşı kesi bir tutumu var. Aldatması, kumarı içkisi olmadan onay vermezler. Boşandıktan sonra da yalnız kalmak beni korkutuyor, maddi olmasa sa manevi olarak ailemi yanımda isterim, ondan eşimin hata yapmasını bekliyorum belki deYav kahrolan adamın kayak tatilinde ne işi var allah aşkına.
Ya size çok iyi oynuyor ya da siz de biraz saflık var kusura bakmayın. Bin metre öteden ben anladım da siz mi anlamadınız.
Gül gibi mesleğiniz var, çocuk bakar gibi bu adama mı bakacaksınız.
Babanız da silerse silsin sizi. Zaten hayatınızı mahvetmiş öyle baba beni ne arasın ne sorsun zaten.
adam kahrından arkadaşlarıyla kayağa gitmiş yaniBen de sevmiyorum zaten olanlardan sonra iyice uzaklaştım ama ben ona soğuk davranıyorum ya kahroluyor böyle hareketlerinden anlıyorum, sigara üstüne sigara yakıyor aramız bozuk diye, türkü dinliyor moral sıfır. Aklımı bunlar kurcalıyor işte
Malesef yok, hiç sevgilim olmadı arkadaş ortamım olmadı ailem izin vermediği için, ondan akıl almak istedim sizlerdenSanırım hiç hayat tecrübeniz yok. Bir çikolataya kanan çocuklar gibisiniz.
aldatma var zaten illa yatakta mi basmaniz lazim aldatti demek icinKayağa giderken morali sıfırdı, arkadaşlarının zoruyla gitmiş.. ben safım zaten kabul ediyorum. İşe de yeni başladım aslında, ama ailemin boşanmaya karşı kesi bir tutumu var. Aldatması, kumarı içkisi olmadan onay vermezler. Boşandıktan sonra da yalnız kalmak beni korkutuyor, maddi olmasa sa manevi olarak ailemi yanımda isterim, ondan eşimin hata yapmasını bekliyorum belki de
Hee sormayın gitti vallaadam kahrından arkadaşlarıyla kayağa gitmiş yani
Bir tek kadın olayını bilmiyor, o da eşim bir kere oldu diyor ama güvenemiyorum beni para konusunda hep ayakta uyuttuğu için kadın konusunda da kısacası hiçbir şekilde güvenemiyorum. Babamla da görüşeceğim zaten bu gidişle deDaha nasıl hatalar yapması lazım ki? Adam baştan soma hata zaten. Babanıza buraya yazdıklarınızın hepsini
sizinle arası bozuk diye kahırlanan adam, size kendini affettirmek için elinden geleni yapması gerektiği yerde kahrından kayağa mı gitti yaniHee sormayın gitti valla
Doğru haklısınız, ben çok safım ya vallahi Allah gözümü açsın benimaldatma var zaten illa yatakta mi basmaniz lazim aldatti demek icin
Daha nasıl açsın bilemiyorum,ben bile okurken elim ayağım titredi.Doğru haklısınız, ben çok safım ya vallahi Allah gözümü açsın benim
Her yıl bu aylarda giderler, rezervasyon falan hepsi tamamdı, arkadaşları da çok ısrar edince kırmak istememiş ama ben çok sevsem bir insanı aram bu kadar bozukken asla bir yere gitmezdim. Ve bu kadar borç varken gittisizinle arası bozuk diye kahırlanan adam, size kendini affettirmek için elinden geleni yapması gerektiği yerde kahrından kayağa mı gitti yani
Küçük yaşta evlendim, gözümü eşimde açtım. Belki konduramıyorum ama yazılanlardan sonra düşündüklerimin doğruluğu onayladım, tek böyle düşünen ben değilmişim yani düşündüklerimde haklıymışım..yaşınız çok genç ve çok safsınız, insanları hiç tanımıyorsunuz malesef, zamanla öğreneceksiniz
Allahım bitirme cesaretini versin o zaman bana diyorum, sanki o giderse her şeyim yarım kalacak bu kadar seven çıkmayacak gibi hissediyorum, sevmiyorum onu bu kesin ama bu düşüncelerle bile boğuşmak çok yordu beniDaha nasıl açsın bilemiyorum,ben bile okurken elim ayağım titredi.