bence süprizlerin hepsini not al zaman zaman süprizlerini yaparsın.. ayrı bir heyecanilla özel bi gün olmasına gerek yok..
mrb kizlarr.. ben yavas yavas askima ne yapacagima karar verdim gibi. aklimdakileri yazayim bide resimlerini yukleyeyim dedim...
kizlar burdan verdiginiz fikirle dusundum ve tasindim:)) boyle kumas bir poset alacamEki Görüntüle 262853
icinede bu yumurtalari koyacam ve onlarin icine bana yazdigi mesajlari yazacam(telde ve facede bana yazdigi ozel mesajlar) Eki Görüntüle 262860
bunu bir oyun gibi dusundum, trde kaldigim hergun bir tane acacaz..
ve birde soyle bisi dusundum bu bardaklar ozel sekerli bardak, icine istedigin icecegi koyuyorsun ve iciyorsun daha sonrada bardagi yiyebiliyorsun. Eki Görüntüle 262856
buda icki siseside, normal sise buyuklugunde kocaman cikolata. bunuda beraber yemeyi dusunuyorum (ikimizde cikolata hastasiyiz) Eki Görüntüle 262854
romantik bir ortam icinde mum olmadan olmaz, bunlarda kalpli mumlarim.Eki Görüntüle 262855
buda askim kahve icmeyi cok sever ve cogunlukla pc basinda.. kahvesininde sogumamasi icin oyle bisi:) Eki Görüntüle 262857
bir de ona bir tane bere almak istiyorum ama berede tam karar veremedim. istiyorum ki ikimizin bereside ayni gibi olsun, ve bu iki bereyi buldum sade reng olan kadin icin, cizgili olanda erkek icin. Eki Görüntüle 262859 Eki Görüntüle 262858
ama asil hediyeside bu olacak Eki Görüntüle 262861
nasil kizlar sizce guzel mi boyle????
ayy kizlarrr, bugun siparis ettigim bu ic camasiri geldi. denedim ve super seksi bisi.. kesinlikle tavsiye ederim kocisine kendini hediye etmek isteyenlere
Eki Görüntüle 265153
ben biraz baktım ama bulamadımne kadara almıştın
ayy kizlarrr, bugun siparis ettigim bu ic camasiri geldi. denedim ve super seksi bisi.. kesinlikle tavsiye ederim kocisine kendini hediye etmek isteyenlere
Eki Görüntüle 265153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?