• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime ne hediye alabilirim

bence süprizlerin hepsini not al zaman zaman süprizlerini yaparsın.. ayrı bir heyecan :16: illa özel bi gün olmasına gerek yok.. :34:

mrb kizlarr.. ben yavas yavas askima ne yapacagima karar verdim gibi. aklimdakileri yazayim bide resimlerini yukleyeyim dedim...

kizlar burdan verdiginiz fikirle dusundum ve tasindim:)) boyle kumas bir poset alacamEki Görüntüle 262853

icinede bu yumurtalari koyacam ve onlarin icine bana yazdigi mesajlari yazacam(telde ve facede bana yazdigi ozel mesajlar) Eki Görüntüle 262860
bunu bir oyun gibi dusundum, trde kaldigim hergun bir tane acacaz..

ve birde soyle bisi dusundum bu bardaklar ozel sekerli bardak, icine istedigin icecegi koyuyorsun ve iciyorsun daha sonrada bardagi yiyebiliyorsun. Eki Görüntüle 262856

buda icki siseside, normal sise buyuklugunde kocaman cikolata. bunuda beraber yemeyi dusunuyorum (ikimizde cikolata hastasiyiz) Eki Görüntüle 262854

romantik bir ortam icinde mum olmadan olmaz, bunlarda kalpli mumlarim.Eki Görüntüle 262855

buda askim kahve icmeyi cok sever ve cogunlukla pc basinda.. kahvesininde sogumamasi icin oyle bisi:) Eki Görüntüle 262857

bir de ona bir tane bere almak istiyorum ama berede tam karar veremedim. istiyorum ki ikimizin bereside ayni gibi olsun, ve bu iki bereyi buldum sade reng olan kadin icin, cizgili olanda erkek icin. Eki Görüntüle 262859 Eki Görüntüle 262858

ama asil hediyeside bu olacak Eki Görüntüle 262861

nasil kizlar sizce guzel mi boyle????

mrb kizlarr.. ben yavas yavas askima ne yapacagima karar verdim gibi. aklimdakileri yazayim bide resimlerini yukleyeyim dedim...

kizlar burdan verdiginiz fikirle dusundum ve tasindim:)) boyle kumas bir poset alacamEki Görüntüle 262853

icinede bu yumurtalari koyacam ve onlarin icine bana yazdigi mesajlari yazacam(telde ve facede bana yazdigi ozel mesajlar) Eki Görüntüle 262860

ve birde soyle bisi dusundum bu bardaklar ozel sekerli bardak, icine istedigin icecegi koyuyorsun ve iciyorsun daha sonrada bardagi yiyebiliyorsun. Eki Görüntüle 262856

buda icki siseside, normal sise buyuklugunde kocaman cikolata. bunuda beraber yemeyi dusunuyorum (ikimizde cikolata hastasiyiz) Eki Görüntüle 262854

romantik bir ortam icinde mum olmadan olmaz, bunlarda kalpli mumlarim.Eki Görüntüle 262855

buda askim kahve icmeyi cok sever ve cogunlukla pc basinda.. kahvesininde sogumamasi icin oyle bisi:) Eki Görüntüle 262857

bir de ona bir tane bere almak istiyorum ama berede tam karar veremedim. istiyorum ki ikimizin bereside ayni gibi olsun, ve bu iki bereyi buldum sade reng olan kadin icin, cizgili olanda erkek icin. Eki Görüntüle 262859 Eki Görüntüle 262858

ama asil hediyeside bu olacak Eki Görüntüle 262861

resimler gözükmüyo cnm

kizlar burdan verdiginiz fikirle dusundum ve tasindim:)) boyle kumas bir poset alacam $54OP03NXB_1-p.webp

icinede bu yumurtalari koyacam ve onlarin icine bana yazdigi mesajlari yazacam(telde ve facede bana yazdigi ozel mesajlar) $images (2).webp

ve birde soyle bisi dusundum bu bardaklar ozel sekerli bardak, icine istedigin icecegi koyuyorsun ve iciyorsun daha sonrada bardagi yiyebiliyorsun.$b65a0adb7133bde48a4ddb8c9c15a2f3.webp

buda icki siseside, normal sise buyuklugunde kocaman cikolata. bunuda beraber yemeyi dusunuyorum (ikimizde cikolata hastasiyiz) $64896.webp

romantik bir ortam icinde mum olmadan olmaz, bunlarda kalpli mumlarim.$77423.webp

buda askim kahve icmeyi cok sever ve cogunlukla pc basinda.. kahvesininde sogumamasi icin oyle bisi:) $fca13e7c610b23570e6b897286e91571.webp

bir de ona bir tane bere almak istiyorum ama berede tam karar veremedim. istiyorum ki ikimizin bereside ayni gibi olsun, ve bu iki bereyi buldum sade reng olan kadin icin, cizgili olanda erkek icin. $hmprod (2).webp$hmprod (1).webp

ama asil hediyeside bu olacak $Unavngivet.webp

illahi kizlar son resimi mi anlamadiniz?????

canim kocama kendimi hediye edecem:1::1: kurdelali ic camasir:17::17:

ayy kizlarrr, bugun siparis ettigim bu ic camasiri geldi. denedim ve super seksi bisi.. kesinlikle tavsiye ederim kocisine kendini hediye etmek isteyenlere:34::34:

$Unavngivet.webp

Son düzenleme:
ay süper bişeye benziyor. ben de istiyorum. kocişin doğum günü yaklaşıyor :)) bana da link :3:

kizlar ben yurt disinda kaliyorum. bunuda netten siparis etmistim, yani yabanci siteden:50: ama arastirin netteki ic camasirlari, kesin boyle bisi vardir.

wallahi ustumde denedim ama acayip bisi. ben kocisimle 1 bucuk aydir ayriyiz ve acayip ozlemis beni. ona gittigimde beni boyle gorse cildirir kesin:1:

Back
X