oncelikle konuyu dogru yere yazdim mi bilmiyorum ama herneyse...
ben kocam icin bir hediye vermek istiyorum , ama ne verecegimi bilmiyorum
yardimlarinizi bekliyorum kizlar....
bu arada 3 aylik evliyiz, yani ona gore bisiler vermek istiyorum...
Şık bir defter alin ve her sayfasina ona olan duygularinizi,ya da sevdiginiz güzel
sözleri vb. seyleri yazin.
Defteri bitinceye kadar bu sekilde doldurun, bittiginde ise paketin icinden bir kac paket cikacak
sekilde hediye paketi yapin ( ki her actigi paketde acaba ne aldi diye meraklansin).
Böylece ona ne kadar deger verdiginizi görebilir.
elinde şarap şişesi 2de kadehle gidebilirsin..
bunu ben gittigim gun yapmistim, cokda guzel olmustu gorunusu, tadinida esim cok begenmis. ama guzel fikir, tsk ederim
hmm tsk ederim yaa, bana guzel fikirler veriyorsun.Bosta olabilir, ya daher paketin icine kücük cikolatalar,kücük kartlar,
kücük tas kalpler,kücük tas ugur böcekleri vs. koyabilirsiniz.
Nasil isterseniz.
hehe tam bir supriz olurdu. ama malesefki bunu yapmak istemiyorum, cunku beni havalimandan karsilamasini cokk istiyorum. ben yurt disinda kaliyorum, ve tam iki seferdir turkiyeye gittigimde, hep beni karsiliyacak hayalini kurardik ama iki seferde aksilikler oldu ve beni karsilamaya gelemedi. bu sefer beni karsilamasini istiyorumyada gitmeyi düşündüğün günden bir kaç gün önce yanına git,seni görünce en büyük süpriz o olur zaten
Ben çok beğendim bunu nasıl yapabilirim kiii?????????????
ben eski erkek arkadaşıma hazırlamıştım kendi ellerimle.. şu şekildeydi onun da çok hoşuna gitmişt
bi çikolata kabı aldım böyle kapli falan satılıyor ama kare bişey almanızda fayda var..
sevdiği çikolatadan almıştım bir sürü..
daha sonra renkli kağıtlar ve renkli kalemler almıştım..
sonra işe koyulmuştum
2 kağıdı üst üste yapıştırıp sonra üsteki kağıda "seni seviyorum çünkü;" yazıp altta ki kağıda bir sebep belirmiştim.. çok hoş olmuştu sizde böyle bişey yapabilirsiniz..
eminim kendisi hala saklıyor onu.. çünkülere aranızda geçen komik unutulmadık şeyleri yazabilirsiniz yüzünde gülücükler oluşur.. :)
daha sonra bu ikili kağıtları her bir çikolataya kenarından zımbalamıştım :87:
nasıl ?
ayy gercekten cokkk hos yaa. benim askimda cikolatayi cokkk sever, bu dediginide yapabilirim aslinda
hmm bu resimdeki gibi aynisini yapmamistim ama buna benzer yapmistimistiyorsan anlatabilirim benim pastayi:))
ben cocostarlara yapmıştım seviyorsa sende onlara yapabilirsin :97:
mesela benim ona yaptığım bu hediye üzerine o altta kalmamış oda çok güzel bir hediye hazırlamıştı bana onu da söyleyeyim belki oda hoşuna gider..
bu recebin tavuğu varda turkcelllerde satılıyordu bi ara.. onun içindeki mekanizmayı çıkarttırmıştı, içindeki yünleri falan da çıkarttırmıştı sonra marketten bir sürü kinder süpriz almış hani onların yumurtaları oluyor ya içinde
bütün çikolatalarını o yemişkızmışttım hatta çikolatalarımı da getirseydin diye neyse devam edeyim..
o yumurtlaarın içinde güzel sözler, şiirler, bana hitap şekillerini falan yazmıştı.. sonra yumurtlaarı fermuardan içeriye sıkıştırmış sanki yumurta falan yok gibi duruyordu..
bana getirdi hediyeyi ben bi baktım bana tavuk almış "ne diyorsun yani sen" bakışı atmamın ardından yumurtalar çıktı ortaya.. bizim tavuk yumurtluyormuş hemde aşk sözleri :78:
böyle arkasındaki fermuarı açtım yumurtlaar dışarı çıkmaya başladı.. açtığım her yumurtanın içinden başka bir söz, başka bir şiir çıkmıştı.. güzeldi hala saklıyorum o hediyeyi onun mektuplarını falan attım ama o hediyesini atamamıştım
değişik oluyor böyle, alışılmışın dışında
bunu nasıl buldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?