• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime nasıl güveneceğim

serfhkor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
9
-15
1
22
Bundan 1 sene önce instagramında karı kızları izlediğini yakaladım daha görmedim böle bişy özür diledi yapmayacağını söledi bidaha ama telefonunu ne zaman eline alsa içime süphe düşüyor ve gene yapcak gibi hissediyorum korkuyorum güvenmek istiyorum

Şüpheyle yaşanır mı ? Telefon bu alacak eline illaki akşama kadar da takıp edemezsınız peşinde .

Kari kiz derken? Kim gibi mesela anlamadim. Instagram unlusu influencer gibilere mi yoksa, nasil anlayamadim.
Yapacak olan ise gidince de bakar. Ikinci bir instagram acar gizli ondan da bakar ama bence siz cok abartmissinz

Bundan 1 sene önce instagramında karı kızları izlediğini yakaladım daha görmedim böle bişy özür diledi yapmayacağını söledi bidaha ama telefonunu ne zaman eline alsa içime süphe düşüyor ve gene yapcak gibi hissediyorum korkuyorum güvenmek istiyorum
"Karı kız" video içeriklerini ve eşinizin yaptığını sevmiyor olabilirsiniz ama sizin tabiriniz de hoş değil.
Eşinizin zihniyeti problemli gelebilir size fakat aradan 1 sene geçmiş şimdi niye tekrar dert oldu. Velev ki adam tekrar izledi bu size olan sadakatini zedeleme seviyesinde bir eylem mi?
Bu sebepten kavga kaos çıkarmak size ilişkinizi bozma dışında bir şey sağlamaz. İzlemeyi seviyorsa gizlice yapar.
Benim için bu bile bir boşanma sebebi diyorsan o ayrı. O zaman yakacaksın gemileri yakaladığın an şut.
Ama tok boşamam diyorsan konuşarak vazgeçirmek mümkün değil.
Adamı tekrar yakalamamışsın şimdi ne yapabilirsin ki
Eline de telefon almasın mı? Şu an eline akıllı telefon almayan nene dede bile kalmadı

''Karı kız'' derken? Sizde kadın olduğunuzu unutmayın lütfen. Eşinizin stalk yapıyor olması milleti karı kız yapmaz. Güven problemi yaşıyorsanız psikolojik yardım alın
Aptalmısınız siz açıkça sölim ozaman orospulara bakmış oldumu amk saalağı sen mk feministi

Güvenmediğim adam kocam olarak kalamaz.

Ekran görüntüsü alınır kendinizi mahkemede hakaretten bulursunuz kocanıza da neden mahkemede olduğunuzu aciklarsiniz artık bı zahmet site Hakk nizda hakaret davası açılırsa sizin tüm ip adresinizi verir mahkemeye hadi hakaret küfür yazın buyrun kızınca ağzınızı toplama sorununuz varsa derdinizi küfürsüz anlatamiyorsanuz yanlış yerdesiniz hesabı kapatsanizda sizi bulurlar yavaş yani yavaş!!!!!!!!

Derdini insan gibi anlatana yorum yapılıyor bu sitede sizin gibi birine yorum yapılmaz sinirle kimseye hakaret edemezsiniz siz sizi şikayet ettim birimize yaptığınız hepimize hadi Selametle
Bende ettim. Kocasına gıkı cıkamayanlar burda insanca konusanlara çemkiriyor 😒

Ay guvenme nıye guvenıyosun

Boşan geç alla alla kıtlık var gbı herkesi almış Bi telaş

Back