Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Karı kız" video içeriklerini ve eşinizin yaptığını sevmiyor olabilirsiniz ama sizin tabiriniz de hoş değil.Bundan 1 sene önce instagramında karı kızları izlediğini yakaladım daha görmedim böle bişy özür diledi yapmayacağını söledi bidaha ama telefonunu ne zaman eline alsa içime süphe düşüyor ve gene yapcak gibi hissediyorum korkuyorum güvenmek istiyorum
Aptalmısınız siz açıkça sölim ozaman orospulara bakmış oldumu amk saalağı sen mk feministi''Karı kız'' derken? Sizde kadın olduğunuzu unutmayın lütfen. Eşinizin stalk yapıyor olması milleti karı kız yapmaz. Güven problemi yaşıyorsanız psikolojik yardım alın
Güvenmediğim adam kocam olarak kalamaz.Bundan 1 sene önce instagramında karı kızları izlediğini yakaladım daha görmedim böle bişy özür diledi yapmayacağını söledi bidaha ama telefonunu ne zaman eline alsa içime süphe düşüyor ve gene yapcak gibi hissediyorum korkuyorum güvenmek istiyorum
Sence senin tek sorunun kocana güvenmemek mi?Aptalmısınız siz açıkça sölim ozaman orospulara bakmış oldumu amk saalağı sen mk feministi
Git kocana carla. Bu üyeler senin stres topun değil.Aptalmısınız siz açıkça sölim ozaman orospulara bakmış oldumu amk saalağı sen mk feministi
Kocanla tencere kapaksınAptalmısınız siz açıkça sölim ozaman orospulara bakmış oldumu amk saalağı sen mk feministi
tam bir salon kadınıAptalmısınız siz açıkça sölim ozaman orospulara bakmış oldumu amk saalağı sen mk feministi
Nerenin salonu olduğu da önemli tabitam bir salon kadını
Bende ettim. Kocasına gıkı cıkamayanlar burda insanca konusanlara çemkiriyorDerdini insan gibi anlatana yorum yapılıyor bu sitede sizin gibi birine yorum yapılmaz sinirle kimseye hakaret edemezsiniz siz sizi şikayet ettim birimize yaptığınız hepimize hadi Selametle
Ay guvenme nıye guvenıyosunBundan 1 sene önce instagramında karı kızları izlediğini yakaladım daha görmedim böle bişy özür diledi yapmayacağını söledi bidaha ama telefonunu ne zaman eline alsa içime süphe düşüyor ve gene yapcak gibi hissediyorum korkuyorum güvenmek istiyorum
Hahahahshhshshsha haykırdımNerenin salonu olduğu da önemli tabi