eşime konan tanı ve eşimin bunu benden saklaması

ben istesemde eşim ayrılık istemiyor eşimi seiyorum çok iyi ve vicdanlı biridir tüm sorunları beraber aştıktan sonra ayrılmak istemiyorum ne yapmam gerek bilmiyorum

bana depresyon diye yalan söyledi ona nasıl yardım edebilirim
Öncelikle doktoru ilaç verdiyse onları muhakkak zamanında kullanmasını sağlayın ve sakın kafaniza göre ilaçları da bırakmasin.. Güzel şeyler konuşmaya çalışın yanında muhtemelen sizi dinlemeyecek yada dinlemiyor gibi boş gözlerle size bakıcaktir. Ama yanında sakin ve ilgili olun. Eşinizde de ciddi kilo kaybı oldu mu

5 kilo birden verdi tamam tesekkür ederim yardımınız için

ben istesemde eşim ayrılık istemiyor eşimi seiyorum çok iyi ve vicdanlı biridir tüm sorunları beraber aştıktan sonra ayrılmak istemiyorum ne yapmam gerek bilmiyorum
O zaman sakince tedavisine destek olun, eşinizin majör olayına o kadar takılı olduğunu sanmıyorum. Majör depresyonun, standart depresyondan farkı iki ila dört hafta arasında süren ve hiç kesilmeyen depresyon belirtileri ve halidir. Zaten ortada majör depresyon varda klinik sayılır ve tedaviye alınır. O yüzden eşinizin sizden gizlediği bir teşhis söz konusu değil. Eşiniz depresyon deyip altından bipolar affektif bozukluk çıksa telaşınızı anlarım ama gerçekten klinik bir depresyon durumu söz konusu. Eşinizin üzerine gitmeyip, destek olun. Gerekirse dediğim gibi evliliğinizi daha güzel bir duruma taşımak için aile terapisi alın. Bu tip rahatsızlıklar çözümlenebilir psikolojik sorunlardır. Merak etmeyin.

tesekkür ederim

Ben sizden kaynaklanan bir sorun görmedim esinizde. Sanki gecmisini unutamamis olabilirmi? Geri getiremeyecegi seyler yasamis icinde kalmis ama bir yandanda sizinle aile olmak mutlu olmak istiyor gel gitler yasiyor gibi.

Ben sizden kaynaklanan bir sorun görmedim esinizde. Sanki gecmisini unutamamis olabilirmi? Geri getiremeyecegi seyler yasamis icinde kalmis ama bir yandanda sizinle aile olmak mutlu olmak istiyor gel gitler yasiyor gibi.
bende böyle düşünüyorum bana karşı çok iyi bunu inkar edemem

Iyi niyetinizden suphem yok ama karismayin. Evli bile olsaniz kisinin ozeli adi ustunde "ozelidir". Tanisini soylemek istemiyor mu? Birakin soylemesin. Bana iliskiniz hep sizin itmenizle ilerliyormus gibi gorundu buradan.

Siz o istedigi kadar destek olun ama sinirinizi gecmeyin, 'Ben tanisinin ne oldugunu bir sekilde ogrendim' demenizi cok yanlis buldum. Tani bircok durumda hastanin kendisine bile soylenmez. Amac tam olarak su anda yaptiginiz seyi engellemektir. Simdi siz kendi kendinize arastirma yapacak, nasil davransam diye kafa yoracak ve sonunda yapmamaniz gereken hamleler yapacaksiniz. Kendiliginden akip gitmesi gereken bir surece comak sokmussunuz. Bu yaptiginiz esinize ya da evliliginize iyilik degil kotuluk getir.

Umarim yakin zamanda sorunlariniz cozulur, evinize huzur gelir.

tesekür ederim haklısınız

Senden saklamamis ki.
Depresyonmus zaten.

En zor zamanlarimizda birakmadi terk etmedi derken?
Zaten ayrilmasi gereken sizsiniz cunku aldatilan sizsiniz. Siz terk etmemissiniz o etse ne olur etmese ne olir?
Ben terkettim yani 8 yilda cok seyler oldu tek tek yazmak istemedim
Aldattığını kendi itiraf etti ve ben terkettim ama hamileydim esim pismandi ve döndüm ailemin destegide yoktu üzerinden 4 yil gecti itiraf etmese haberim olmayacakti bile sadece telefon da görüşmüş ler. Tum kayitlarini cikartti ve af diledi

Çözümsüz değil tedavisini olacak. Ben hayatımın %90ını depresyon içerisinde geçiriyorum buna bile alıştım. Hastalığını gizlemiş, kilo veriyor diye okuyunca hiv+ sandım bir an. Tedaviye uysun düzelir panik yapmana gerek yok.

Ben majör depresif diye düşünüyorum yani kesin bilgim yok

sorun sizde değil ki adamın bu hale gelmesinin sebebi ailesi önceki yaşadıkları ,
sonuçta sizin gitme sebebiniz onun yaptığı birşey ,siz onu aldatıp kaçsanız evet sebep siz olurdunuz ,
ayrıca rahatsızlığı ne olursa olsun size söylemeliydi ,majör depresyon diğer adı hastalığın ,uzatmamış geçiştirmiş sadece ,
fazla irdelemeden tedaviye teşvik edin ,dengesi bozulmuş bir kere ,
önemli olan ağır depresyona dönmemesi durumun

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…