- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
sagolun tesekkür ederimAllah yardımcın olsun.
Tedavi için ne yapılır bilemiyorumYalnız adına çok üzüldüm.
bu adam senle çok mutsuz bence ve sen de olmayacak bir şeyi zorluyorsun gibi geldi...
8 yıl bitti 30 yaşındayızsiz kaç yıllık evlisiniz.. yaşlarınız kaç.. bunca şeye rağmen nasıl sevginiz devam ediyor.. ( belli ki inanmak istiyorsunuz.. ) eşiniz için de zor bir süreç olmuş, sizin için de.. ama siz de onun yanında olmuşsunuz hep.. hatasını görüp pişman olmuş. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısını versin..
bende bırakmak istemiyorumCanım sakın bırakma , yardımcı olmalısın. Vicdanen en azından. Ben neler yaşadım kendimi asmayı düşünürken eşim benim hiç bir zaman yakamı bırakmadı kovdum kırdım küstüm yıktım parçaladım ama beni bırakmadı. Kendimi toparladım ve şimdi onu mutlu etmek için herşeyi yaparım.
uzun hikaye evet ikimizde magdur olduk ben annesi yüzünden çok eziyetler ettim çokNasıl zor zamanlar yaşatan sen oluyorsun anlamadım
Burdan bakınca madur olan şenmişsin gibi de
Eşinizin doktoruyla konusun bence. Öğrendim ve ne yapmam gerekli diye konusmalısın.
Major depresyon cok ciddi bir durum. Ertelemeyin lütfen
ayrı değiliz şuan aldatma olayı 4 yıl önce oldu oglum 4 yaşındaYapmayın bence.
Birleşmeyin yani.
Belli ki aranızda sevgi,saygı kalmamış sadece takıntılısınız birbirinize karşı.
Böyle ilişkiler sadece kişilere zarar ziyan verir.
Yavrunuz varsa olan sadece ona olur.
Siz ikiniz kavga dövüş seviş öpüş gidersiniz ancak o evladın ruhundaki yaraları asla tamir edemezsiniz.
eşim zor zamanlar geçirmiş bir adam
4 yıldır destek alması için çaba sarfettim ama kabul etmesi çok zor oldu
şimdilerde destek alıyor ve konulan tanıyı benden gizliyor ama ben bir şekilde konulan tanıyı ögrendim
ona çok zor zamanlar yasattım tıpkı ailesi gibi
eşim nişanlıyken ve askerdeyken nişanlısı başka birine kaçmış
bu yetmemiş sevdiği kızdan annesi ayır mış
bu da yetmedi ailesi düğünümüzü yapmadılar ve eşimle 2 yıl görüşmediler ve en son ilk bebegimizi kaybettik eşimin yıkımı da bu oldu galiba
evliliğimizin 4 yılında beni aldattıgını (sadece telefonda görüşmüşler) itiraf etti ve çok pişmandı evi terkettim tam 2 ay ayrı kaldık ama ailemden yeterli destek gelmediği için ve hamile olmam dolasıyla geri döndüm
eşim buz gibiydi 2 yıl ayrı yattık
ama son 1 yıldır hersey yolundaydı ben öyle sanmışım
eşim işini bırakmak istiyor ve ani kilo kayıpları olmaya başladı aşırı mutsuz
bazen evlenmemiz hataydı diyorum
ama onsuzda bir hayat düşünemiyorum en zor zamanlarımızda bile bırakmadı terketmedi
eşimin iyileşmesini istiyorum ona nasıl yardımcı olabilirim
majör depresif bozuklugu varmış bana sadece depresyon önemli değilmiş dedi
bana depresyon diye yalan söyledi ona nasıl yardım edebilirimTahmin edebiliyorum eşinizin iç dünyasını çünkü 2 buçuk hafta önce bana da majör depresyon teşhisi koydu allah kimseye öyle iç bunaltisi vermesin normal depresyonla alakası falan yok onun..
inan bana hayatı öyle dört dörtlük insan yok.Çok sıkıntı çekti,bende zor zamanlar yaşattım ondan oldu diye bişey yok.uzun hikaye evet ikimizde magdur olduk ben annesi yüzünden çok eziyetler ettim çok
Aaaa pardon ben nedense ayrısınız da barışma çabaları sandım.a
ayrı değiliz şuan aldatma olayı 4 yıl önce oldu oglum 4 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?