eşime kitap yetiştiremiyorum fazla kitabı olan

isilayy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.753
7
108
İstanbul
Merhaba arkadaşlar eşim çok kitap okuyor ben işten ayrıldığım için artık kitapta yetişmediği için aklıma geldi kitaplarını saklamaktan sıkılan varsa bir okuyucuya vermek isterse yazmanızı rica ederim.

canım kütüphanelere üye olsun devamlı kitap alıp okuyabilir değiştirebilir buda bir alternatif
mesala bende çok kitap okurum ama kitaplarımı kimseye vermeyi sevmiyorum korsan kitapta asla almam bazen ekonomik olarak çok zor olabiliyor bende kütüphaneye üyelik yaptırmayı düşünüyorum

Eşinin kitap okuması çok güzel benim eşim heralde en son cin ali serisini okumuştur :))

eheheh evet bende yılda 2 tane anca okuyorum ama eşim maşallahbu yüzden genel kültürü çok geniş benimde hoşuma gidiyor daha çok kitap okumasını istiyorum ama yetişmiyor başlık açayım dedimde kimseden destek alamadım.:2:

kitap verileceğini sanmam.
ya satarlar ya da saklarlar.
ben kütüphaneden alıyorum.
sen de dene.
zaten o kadar çok kitap var ki okumadığı kitaplar kesin vardır.

YA DA TAKAS SAYFASI AÇ.
TAKAS VEREBİLECEĞİN KİTAPLARI YAZ.
BELKİ CEVAP VEREN OLUR.

Kolilerle kitabım var ama benim için değerlidir her biri malesef verme konusunda yardımcı olamayacağım..
Sahaflardan alın kitaplarınızı.
Elinizde olan gözden çıkarabileceğiniz kitaplarıda aldığınız yere satarsınız.
Ben sahafları dolanıyorum ya da korsanla görüyorum işimi..

Şimdi korsana hayır diye dalanlar olacaktır muhtemelen ama param olsa zaten korsana yönelmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…