- 29 Mayıs 2021
- 13.140
- 85.202
- 36
- Konu Sahibi kivircik92
Evden çalışan, evcimen olduğunu söyleyen biri olarak sürekli kıyafet almanız garip olurdu sanırım.Ya ev dekorasyonu merakim var. Baya da titizim evim guzel gozukunce inanilmaz keyif aliyorum. Farkli yemek tabaklariyla sunumlara bayiliyorum. Zaten evcimenim ev yemegi yaparim, yogurt mayalarim. Bana kalsa hic disaridan yemem. Sagligima onem veririm. Kiyafet ve ev esyasi hergun alinan bisey olmadigindan almisken iyisi olsun diyorum. Su trendyol mila reklamlarina kanip bi kiyafet aldim 2 yikamada tiftiklendi. Ama zaradan aliyorum 2-3 sene giyorum. Daha fazla da giyerim ama yeni moda geliyor. Bu arada senede 2 veya 3 kere kiyafet alisverisi yaparim. Her sene mont degistirmem. Hatta 2-3 sene de bi degistiririm. Yani her ay kiyafete para yatirmiyorum. Cocuk olunca o zaman esimin yuksek lisansi biter geliri artar o zaman dengeleriz insallah. Cunku suan haftada 3 gun yarim gun olarak calisiyor. Yuksek lisans bitince maasi baya yukselecek. Ama benim maas maalesef pek yukselmez home office ve hesap soranim yok. Uc bes is yapiyorum cogu zaman bos bos oturuyorum yemek, temizlil, utu vs yapiyorum is saatlerimde. Yani beni isten de cikartmazlar, maasta yukseltmezler cunku islerine yariyorum. Maasi soyle yukseltebilirler asgqri ucret ne kadar yukseliyosq oyle yaparlar en fazla. Ama ben de disarida bi ise girsem iyi olur gibime geliyor..
Bakın mesala anne yanı besige maaşınızin yarısı kadar para vermişsiniz üstüne ayrı oda takımı alacaksınız, hepsi bir anda olmak zorunda değil ki. O beşik illa Chicco olmak zorunda değil.
Mutfak eşyalarını biraz kaliteli ve çeşit çeşit olsun diyorsanız epey pahalı şu anda.
Fatularinizi bile ödemeden maaşlarınızı yetiremez haldesiniz. Demek ki bireylerde yanlış yapıyorsunuz. Eşinizle birbirinizi suçlamak yerine oturup adam akılli hesap kitap yapın.