Eşime karşı olan buz gibi Soğumam

2 ay olmasa ruhumuz mu duymaz yooo dostum yooo

bence de özel travmanızdan çok abartmışınız. yanınızda yapması bi tık garip, onda da görsem direy talk bişeler der devam ederdim yani. boşancak zaten bişe yok da, gerçekten abartmışınız bu kadar herseye kafaya takmayın üzülmeyin. bazı şeyleri gerçekten hafife almadan yaşanmaz, her konuda. hamilelik sonrası biraz duygusal dalgalanmanız da vardır, ondan da böyle tepkiler vermişsinizdir.

+1
Adami da daha fazla utandirma bence, ne bu muamele yani gerçekten? Ağlamış, yalvarmış, özür dilemiş, adamın ne duruma düştüğünün ve ne hissettiğinin farkinda misin mesela? Rahatsız olabilirsin ama bu kadar tepki, ne bileyim, adama leş muamelesi yapacak bi şey yok.

Yani biraz itici olmuş evet. Bende uyanınca öyle bir pozisyonda görmek istemezdim. Zaten bebeğin olduğu odada nasıl konsantre olmuş onu da anlamadım insan bir banyoya tuvalete falan gider azgınlıktan bayılacak hali yok sonuçta. Travmalarınız için bir psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim. Ama konuyu eşinize lanse etmeye gerek yok gibi. Cinsel ilişkinize de zarar verir bu kadar tepki verip uzatmak.

Yeni doğum yapmişsin sağlıqla buyut bebeğini
Amma inan burda eşinin her türlü aldatdığına emin olan kadınlar bile senin tepkini vermiyor.Abartiyosunuz bence

Yorgunluktan, uykusuzluktan bir de önceki yaşadıklarınızdan olsa gerek biraz abartılı tepki vermişsiniz,

Eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş olsa, sizinle birlikte olmak istemeyip bu şekilde kendini tatmin etse anlarım da, sizinle birlikte olmak isteyen bir eş var ortada, siz de uygun olmayınca bu şekilde tatmin etmiş, eğer libidolu biriyse yüksek döneminde olduğu için uyuyamamış olabilir, sırf rahatlayıp uyuyayım diye de yapmış olabilir, abartılacak bir durum yok yani,

Bu gün de bilikte olursunuz, bu durum yararınıza bile olur, ilişkiniz daha uzun sürer,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…