• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı anlayışım nasıl olmalı ?

Evet tam olarak böyle.. hani maddi durumumuz çok iyi ekstra işe ve kendini bu kadar yormasına gerek yok ama anlatamıyorum

Yani gerek yok maddi olarak ihtiyaç duymuyoruz çok şükür

Eşiniz maaşlı çalışan mı ; şirketlerle proje bazlı anlaşma ile çalışan , serbest çalışan mı ?

Siz çalışıyor musunuz , ev hanımı mısınız ?

Maddi durumunuzun iyi oluşu eşinizin çalışmasına bağlı değil mi ?

Eşim mühendis ara ara dışardan proje alır. Şu sıralar bu durumu çok sık yaşıyoruz pazar da dahil olmak üzere çok yoğun çalışıyor son iki haftadır eve gece 3-4 arası geliyor ve bu beni yavaş yavaş germeye başladı. 1-2 söylendim keyfimden mi çalışıyorum gibisine konuştu onu anlayabiliyorum ama bende sıkılıyorum yemekleri tek yemek istemiyorum ona ihtiyaç duyuyorum. Bu haftadan sonra proje lafı duymak istemiyorum dedim tamam dedi sizce fazla mı müsemma gösteriyorum o yüzden mi abartıyor yoksa üstüne gitmemem mi gerekiyor..
Valla ekonomik şartlarınızı bilmiyorum ama şartlar zor o yüzden çalışkan insanlara, geçim derdinde olanlara yuklenilmesini doğru bulmuyorum elbette gerçekten çalışıyorsa

Eşim mühendis ara ara dışardan proje alır. Şu sıralar bu durumu çok sık yaşıyoruz pazar da dahil olmak üzere çok yoğun çalışıyor son iki haftadır eve gece 3-4 arası geliyor ve bu beni yavaş yavaş germeye başladı. 1-2 söylendim keyfimden mi çalışıyorum gibisine konuştu onu anlayabiliyorum ama bende sıkılıyorum yemekleri tek yemek istemiyorum ona ihtiyaç duyuyorum. Bu haftadan sonra proje lafı duymak istemiyorum dedim tamam dedi sizce fazla mı müsemma gösteriyorum o yüzden mi abartıyor yoksa üstüne gitmemem mi gerekiyor..
Kıtlık geliyor kız bırak adam iş bulmuş çalışsın kuaföre para, eşyaya para, canın çektiği birşeyi isterken işinize gelir ama alemsiniz ya. Şımarık olma.

Bence çok anlayışsızsınız. Sektörlerin alakası yok ama benim eşim de saatsiz çalışıyor. Bazı haftalar haftaiçi haftasonu ayrımımız olmuyor yoğunluğundan. Dün gece 1.30 a kadar telefondaydı mesela. Evet ben de gıcık oluyorum bu duruma ama eşime hiç yansıtmadım. Sonuçta gezmeden gelmiyor bu adam veya boş laklak yapmıyor yani. Aileniz için çalışıyor. Evet durumunuz iyi de olabilir, bizim de gayet iyi ama bu standardı devam ettirebilmek, daha iyi yerlere gelebilmek için çalışıyor adam. Kendini heba edip o saatlere kadar çalışan adama kaldırıp da söylenmenin manası yok. O kadar anlayışsız bir eş değilim çok şükür.

Bence çok anlayışsızsınız. Sektörlerin alakası yok ama benim eşim de saatsiz çalışıyor. Bazı haftalar haftaiçi haftasonu ayrımımız olmuyor yoğunluğundan. Dün gece 1.30 a kadar telefondaydı mesela. Evet ben de gıcık oluyorum bu duruma ama eşime hiç yansıtmadım. Sonuçta gezmeden gelmiyor bu adam veya boş laklak yapmıyor yani. Aileniz için çalışıyor. Evet durumunuz iyi de olabilir, bizim de gayet iyi ama bu standardı devam ettirebilmek, daha iyi yerlere gelebilmek için çalışıyor adam. Kendini heba edip o saatlere kadar çalışan adama kaldırıp da söylenmenin manası yok. O kadar anlayışsız bir eş değilim çok şükür.
waooow tebrik ediyorum

Müsemma?

sadece sikayet ederek bence cozum bulamazsiniz. esinizle oturup konusun. tabi ki ailesi icin calisiyor, tabi ki her an sizi egleyemez ama belirli kurallar olmali. mesela siz ne bekliyorsunuz? her aksam beraber yemek yemek mi? sabahlari kahvalti mi? aksam disari cikip yuruyus yapmak mi? oncelikle esinize sizin istediginiz seyleri anlatin, ve bunlar da uygulanabilecek seyler olsun. esiniz de kendi acisindan yapabileceklerini soylesin ve bir planlama yapin. tabi ki insan gencken calisacak ama kisa da olsa birbirinizle vakit gecirmeniz gerekir. esiniz anlayisli birisi ise siz dinleyecektir zaten. biz yogun zamanlarimizda beraber markete giderdik, o bile vakit gecirme olurdu bizim icin.. eger esiniz cok yogunsa, siz de cok bossaniz, kendinize mutlaka bi ugras bulun, yoksa esinize sararsiniz.

Benim eşim de benim işkolikliğimden şikayetçi üstelik ben maaşlı çalışanım yani çok çalışınca gelirimiz artmıyor.
Bir de böyle olsaydı kocam deyip iyi tarafından bakın olaya.:KK25:

Back