Eşim mühendis ara ara dışardan proje alır. Şu sıralar bu durumu çok sık yaşıyoruz pazar da dahil olmak üzere çok yoğun çalışıyor son iki haftadır eve gece 3-4 arası geliyor ve bu beni yavaş yavaş germeye başladı. 1-2 söylendim keyfimden mi çalışıyorum gibisine konuştu onu anlayabiliyorum ama bende sıkılıyorum yemekleri tek yemek istemiyorum ona ihtiyaç duyuyorum. Bu haftadan sonra proje lafı duymak istemiyorum dedim tamam dedi sizce fazla mı müsemma gösteriyorum o yüzden mi abartıyor yoksa üstüne gitmemem mi gerekiyor..
sizce fazla mı müsemma gösteriyorum o yüzden mi abartıyor yoksa üstüne gitmemem mi gerekiyor..
İyide bunu bilerek evlendiniz sonuçta. Bizim evliliklerde de önce sorun etmeyip sonradan kavga çıkarmak meşhur. Yapıcak bir şey yok elbet alamadığı ya da almak istemediği bir gün olur ama kazancı olmasa bu seferde morali bozuk olacak. Bende kabin memurluğuna başlayacağım Allah'ın izniyle benimde gecem gündüzüm belli olmayacak bunu kabul etmeyen biriyle evlenmiycem mesela hayat şartlarıEşim mühendis ara ara dışardan proje alır. Şu sıralar bu durumu çok sık yaşıyoruz pazar da dahil olmak üzere çok yoğun çalışıyor son iki haftadır eve gece 3-4 arası geliyor ve bu beni yavaş yavaş germeye başladı. 1-2 söylendim keyfimden mi çalışıyorum gibisine konuştu onu anlayabiliyorum ama bende sıkılıyorum yemekleri tek yemek istemiyorum ona ihtiyaç duyuyorum. Bu haftadan sonra proje lafı duymak istemiyorum dedim tamam dedi sizce fazla mı müsemma gösteriyorum o yüzden mi abartıyor yoksa üstüne gitmemem mi gerekiyor..
Müsemma değil müsamaha... bence adqm bırakon çalışsın. Başka bişeyden mi şüpheleniyosunuz gece 3 4 derken?Eşim mühendis ara ara dışardan proje alır. Şu sıralar bu durumu çok sık yaşıyoruz pazar da dahil olmak üzere çok yoğun çalışıyor son iki haftadır eve gece 3-4 arası geliyor ve bu beni yavaş yavaş germeye başladı. 1-2 söylendim keyfimden mi çalışıyorum gibisine konuştu onu anlayabiliyorum ama bende sıkılıyorum yemekleri tek yemek istemiyorum ona ihtiyaç duyuyorum. Bu haftadan sonra proje lafı duymak istemiyorum dedim tamam dedi sizce fazla mı müsemma gösteriyorum o yüzden mi abartıyor yoksa üstüne gitmemem mi gerekiyor..
Evet tam olarak böyle.. hani maddi durumumuz çok iyi ekstra işe ve kendini bu kadar yormasına gerek yok ama anlatamıyorumMühendislerin çalışma şartlarını bilemediğimden yorum yapamiciim ama yani daha çok para için haftasonunu bilerek dolduruyorsa bende istemezdim.
Yani gerek yok maddi olarak ihtiyaç duymuyoruz çok şükürMüsemma değil müsamaha... bence adqm bırakon çalışsın. Başka bişeyden mi şüpheleniyosunuz gece 3 4 derken?
Eşimle yeni evlendğimzde ben onun memleketine gitmiştim,yalnızdım ve sabah 7 gece 1 çalışırdı. Tamam yalnız kalmak istememeniz gayet anlaşılır bir durum ama adam haklı. Keyfinden mi çalışıyor?Eşim mühendis ara ara dışardan proje alır. Şu sıralar bu durumu çok sık yaşıyoruz pazar da dahil olmak üzere çok yoğun çalışıyor son iki haftadır eve gece 3-4 arası geliyor ve bu beni yavaş yavaş germeye başladı. 1-2 söylendim keyfimden mi çalışıyorum gibisine konuştu onu anlayabiliyorum ama bende sıkılıyorum yemekleri tek yemek istemiyorum ona ihtiyaç duyuyorum. Bu haftadan sonra proje lafı duymak istemiyorum dedim tamam dedi sizce fazla mı müsemma gösteriyorum o yüzden mi abartıyor yoksa üstüne gitmemem mi gerekiyor..
Başka bişey yok biliyorum kiminle nerde naptığını ama ne bileyim sofraya tek oturmak can sıkıcı yine çalışsın ben çalışmasın demiyorum ama orta yollu olmasını istiyorumEşim freelance başka bir işe başladı. Ofise gitmesinin dışında. Gecesi gündüzü hiç yok. Gündüz ofiste, gece salonda bilgisayar karşısında. İki yıldır böyle devam ediyor. Gebeliğimde tektim, iki çocukla kendim ilgileniyorum. Beraber oturup zaman geçirdiğimiz zaman çok kısıtlı. Ama ne yapalım hayat zor. Ek işinin ne kadar devam edeceği belli değil. İki çocuk var. Akarken doldur her zaman genç olmayacagiz diye ben de destek oluyorum. Çok bunaldığım zamanlar oluyor yok değil. Ama yapacak bir şey yok. Ek işsiz de idare edebiliriz elbet. Ben de çalışıyorum ama fırsat varken değerlendirmek daha mantıklı geliyor. Şimdi evdeyim bebek daha küçük olduğu için. Bu yüzden daha çok gözüme batıyor. İşe başladığımda yorulduğum için o kadar umursamayacağım sanırım. Ama tabii ona ihtiyacım olduğunda zaman ayırır, dışarıda işim varsa bebeğe kendisi bakar. Bebek huzursuzsa kendi uyutur, yemekleri hep beraber yeriz vs. Tamamen kopuk olduğumuz anlaşılmasın. Bir de ben tek vakit geçirmeyi de severim öyle çok sıkıntı yapmam, romantizm arayan biri de değilim. Gerçi biraz daha uzun yazarsam saksı bitkisi çıkmaktan korkuyorum of neyse.
Siz eşinizden başka bir şey için mi şüpheleniyorsunuz, ihmal edilmiş mi hissediyorsunuz onu düşünün. Ona göre eşinizle konuşun.
Madden ihtiyacımız yokken bizi bu kadar sıkıştırmasını istemiyorumEşimle yeni evlendğimzde ben onun memleketine gitmiştim,yalnızdım ve sabah 7 gece 1 çalışırdı. Tamam yalnız kalmak istememeniz gayet anlaşılır bir durum ama adam haklı. Keyfinden mi çalışıyor?
Ev ortamınız nasıl? Anlaşıyor musunuz? Yani birlikte keyifli vakit geçirebiliyor musunuz?Madden ihtiyacımız yokken bizi bu kadar sıkıştırmasını istemiyorum
Olmuyorsa film açıp yiyinBaşka bişey yok biliyorum kiminle nerde naptığını ama ne bileyim sofraya tek oturmak can sıkıcı yine çalışsın ben çalışmasın demiyorum ama orta yollu olmasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?