Eşime işe giderken kahvaltı hazırlamak zorunda mıyım

Erkekler bunu bekler bunu normal ben çalışmıyorum eşim 6da kalkar 5.30da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp tekrar uyuyorum
Ben uyanamıyorum işte 5 Aydır bir kere bile erken kalkıp hazırlamadım sanırım bozuldu

Yok biz aynı anda evden çıkıyoruz

Niye felçli mi eşiniz? Az yesin de uşak tutsun

Niye felçli mi eşiniz? Az yesin de uşak tutsun
İşte sonra ben söylendim bana bağırdı etti zeytinyağı gibi üste çıktı ben bağırınca da bana deli dedi kalbim kırıldı xjsjs napcam bilmiyorum

Evet ya yani aşırı uykum geliyo gerçekten işe zor kalkıyorum anlamadım ben antidepresandan sanırım
Arkadaş çevremde antidepresan kullanan vardı gece uyumadan içiyolarmıs sabah kalkamıyorum diyorlardı senin de öyle mi gece mi içiyorsun belkide etkisi vardır

Aynı anda kalkıyorsunuz yani.
Birlikte kahvaltı hazırlayabilirsiniz.
Sizden ondan erken kalkmanızı mı bekliyor?
Bence çok saçma.
Evet öyle bekliyor ve ben uyanamıyorum o beni uyandırıyor diye sürekli lafını yapıyor . Çok sıkıldım ne iyilik yapsa karşılığını bekliyor . Mesela bir hafta izinliydi uykusunu bölüp beni uyandırdı ve sandviç hazırladı . Aaa dedim ne güzel meğer yüzüme vurmak içinmiş şimdi sürekli ben sana hazırlıyorum sen bana hazırlamadın diyip duruyor halbukı benimde sandviç hazırladığım zamanlar kek yaptığım zamanlar oldu

Arkadaş çevremde antidepresan kullanan vardı gece uyumadan içiyolarmıs sabah kalkamıyorum diyorlardı senin de öyle mi gece mi içiyorsun belkide etkisi vardır
Evet biri gece diğeri gündüz . Gecekinin amacı etki artırmak hani sabahki ilacın etkisini artırmak için aşıyorum eskiden erken kalkabilen biriyken şimdi hiç uyanamıyorum

Aynen arkadaşlarımında boyle Sorunun buymuş işte bırakamıyor musun

Değilsiniz. Kimse kimseye hele de çalışırken böyle bir şey yapma zorunluluğunda değil.

Benimki de arada söylenir (yapmayacağımı bile bile) ben de şekerim ben annen değilim kusura bakma derim konu kapanır

İlgi belirtisi olarak bekliyor bence. Çünkü adam izinliyken de kalkıp çantasına kahvaltılık koyuyormus. Bu durumda bence de arada bir kahvaltı hazırlasa güzel olur.

Siz mutlu musunuz evlilikte? Çok sık rahatsızlık belirtisi sorular açmaya başladınız.

Ben sevgililik zamanı ve evliliğin ilk ayları hazırlıyordum zaten erken kalkıyorum diye. Sonra baktım sabah sabah midem almıyor demeye başladı iyi dedim hazırlamıyorum çok uzun zamandır. Zorunda değilsiniz, siz kalkmıyorsanız eşinizin kahvaltısı için hiç kalkmak zorunda değilsiniz.

Kesinlikle kahvaltı hazırlamak zorunda değilsiniz. Babasının uşağı yok karşısında

Zorunda değilsiniz de adamın yaptıklarına karşılık yaptığınız herhangi birşey var mı acaba çok merak ettim
O şunu yapıyor bunu yapıyor bir zamanlar bende yaptıydım…..adam izinliyken bile kalkıp size güzellik yapıyor….biraz nankörmüsünüz acaba? Hep bir tarafın jestleriyle ilişki yürümez. Yürürse de o tarafta güzellik yapmayı bırakır, alışıp şımaran taraf da neye uğradığını şaşırır.
Bize yazdığınız kadar eşinizle konuşmuyorsunuz ya, akşam haberleri gibisiniz hergün rapor veriyor şikayet ediyorsunuz. Madem bu kadar şikayetçisiniz ayrılın olsun bitsin. Ne ilişkiyi toparlamak adına ne yanlışları görmek adına ne de kesip atmak adına hiçbirşey yapmıyorsunuz. Amacınız yok. Bizden ne istiyorsunuz? Ne kocanız ne de biz dünyayı sizin etrafınızda döndüremeyiz ki dönmemeli de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…