Eşime işe giderken kahvaltı hazırlamak zorunda mıyım

aysgla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
267
-48
25
Arkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi

Ben bugüne kadar hiç hazırlamadım

Eşin hazırlasın kahvaltıyı .
Kendisi neden hazırlamıyor ?

Arada saat kur kalk gonlu olsun nolcaksorun degil tabi ki ama adam belliki arada jest bekliyor sende yap olsun bitsin

O hazırlıyorsa çok güzel bence zorunda değilsiniz ama belli ki bekliyor her zaman değil ama arada yaparsanız elimden geleni yapıyorum dersiniz önemsediğinizi hisseder en azından

Çalışmadığım sürede -3 ay- kalkıp her sabah eşime kahvaltı hazırladım. Ama ikimiz de çalışıyoruz kendime bile kahvaltıyı iş yerimde hazırlıyorum hamile olmama rağmen. İki taraf da çalışıyorsa bu beklentilere girilmemeli diye düşünüyorum.

Sizin eşiniz kendisi yapıp, özendiği için sizden bekliyordur arada sırada. Bu normal bence.

Yani akşamdan sigara böreği hazırlayabilirsiniz, kaplara koyarsınız eşiniz sabah ısıtır yer bu bile yetebilir.

Eşiniz çocuk muymuş? Çocuklara kalkıp kahvaltı hazırlar anneleri ya da babaları. Ama eli ayağı tutmuyorsa hazırlayın tabi.

Eğer bunu kadın dediğin kocasına kahvaltı hazırlar minvalinde değil de bir hoşluk olarak bekliyorsa (ilgi belirtisi olarak görüyorsa) arada sırada yapın yapabiliyorsanız.

Eşim hazirlar bizde de. Arada şakayla karışık laf eder bende akşam yemegini de sen hallet derim ki akşamlarida ona yiktigim çoktur listeye vurursak benim yaptığım işler daha çok. Ben onun yaptıklarını oda benim yaptıklarımı yapacaksa sorun yok on dakika önce kalkarim

Akşam yemeği hep ben de zaten kahvaltı da bende izinliysem . Ama çalıştığım günler için de lafını ediyo bi de bugün uyanamadım geç uyandım nöbete gitcem diye sabah Günaydın demeden direkt çok uyudun kalk kahvaltı hazırla dedi uyanır uyanmaz yanı ağrıma gidiyo artık

Akşam yemeği hep ben de zaten kahvaltı da bende izinliysem . Ama çalıştığım günler için de lafını ediyo bi de bugün uyanamadım geç uyandım nöbete gitcem diye sabah Günaydın demeden direkt çok uyudun kalk kahvaltı hazırla dedi uyanır uyanmaz yanı

Oldu paşam ozaman legende getireyim mi ayaklarını yıkamaya deseydin . Evlilik ortak hayat. Yasami ani paylasmak demek. Bir zahmet el uzatacak ev işlerine

Oldu paşam ozaman legende getireyim mi ayaklarını yıkamaya deseydin . Evlilik ortak hayat. Yasami ani paylasmak demek. Bir zahmet el uzatacak ev işlerine
İşte evi süpürüyo siliyo çamaşır katlıyo sofraya yardımcı oluyor kurarken kaldırırken öyle

Erkekler bunu bekler bunu normal ben çalışmıyorum eşim 6da kalkar 5.30da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp tekrar uyuyorum

Cam kapaklı saklama kapların yokmu peynir zeytin vs akşamdan hazırla onlara koy poğaça börek kek tarzı buzluğa koy ara ara çıkarırsın sabah çay demleyip yumurta haşla veya kızart

İkiniz de çalışıyorsunuz ve eşiniz sizden önce evden çıkıyor. Dolayısıyla kendi kendine kahvaltı ediyor. Kendine kahvaltı hazırlarken size de hazırlayabilir.
Bizde ben önce çıkıyorum sabah kendime yumurta haşlıyorum domates peynir koyuyorum bir kaba eşime de koyuyorum. O da çıkarken alıyor gidiyor. her gün olmasa da haftada 2-3 gün yapıyorum.
Ama önce o çıksa bana da kendine de kahvaltı hazırlamazdı. Boş çıkardı. Beni de kaldırmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…