Ben bugüne kadar hiç hazırlamadımArkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi
Eşin hazırlasın kahvaltıyı .Arkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi
Arada saat kur kalk gonlu olsun nolcakArkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi
O hazırlıyorsa çok güzel bence zorunda değilsiniz ama belli ki bekliyor her zaman değil ama arada yaparsanız elimden geleni yapıyorum dersiniz önemsediğinizi hisseder en azındanArkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi
Çalışmadığım sürede -3 ay- kalkıp her sabah eşime kahvaltı hazırladım. Ama ikimiz de çalışıyoruz kendime bile kahvaltıyı iş yerimde hazırlıyorum hamile olmama rağmen. İki taraf da çalışıyorsa bu beklentilere girilmemeli diye düşünüyorum.Arkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi
Arkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi
Eşiniz çocuk muymuş? Çocuklara kalkıp kahvaltı hazırlar anneleri ya da babaları. Ama eli ayağı tutmuyorsa hazırlayın tabi.Arkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi
Eşim hazirlar bizde de. Arada şakayla karışık laf eder bende akşam yemegini de sen hallet derim ki akşamlarida ona yiktigim çokturArkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi
Akşam yemeği hep ben de zaten kahvaltı da bende izinliysem . Ama çalıştığım günler için de lafını ediyo bi de bugün uyanamadım geç uyandım nöbete gitcem diye sabah Günaydın demeden direkt çok uyudun kalk kahvaltı hazırla dedi uyanır uyanmaz yanı ağrıma gidiyo artıkEşim hazirlar bizde de. Arada şakayla karışık laf eder bende akşam yemegini de sen hallet derim ki akşamlarida ona yiktigim çokturlisteye vurursak benim yaptığım işler daha çok. Ben onun yaptıklarını oda benim yaptıklarımı yapacaksa sorun yok on dakika önce kalkarim
Akşam yemeği hep ben de zaten kahvaltı da bende izinliysem . Ama çalıştığım günler için de lafını ediyo bi de bugün uyanamadım geç uyandım nöbete gitcem diye sabah Günaydın demeden direkt çok uyudun kalk kahvaltı hazırla dedi uyanır uyanmaz yanıEşim hazirlar bizde de. Arada şakayla karışık laf eder bende akşam yemegini de sen hallet derim ki akşamlarida ona yiktigim çokturlisteye vurursak benim yaptığım işler daha çok. Ben onun yaptıklarını oda benim yaptıklarımı yapacaksa sorun yok on dakika önce kalkarim
Oldu paşam ozaman legende getireyim mi ayaklarını yıkamaya deseydin . Evlilik ortak hayat. Yasami ani paylasmak demek. Bir zahmet el uzatacak ev işlerineAkşam yemeği hep ben de zaten kahvaltı da bende izinliysem . Ama çalıştığım günler için de lafını ediyo bi de bugün uyanamadım geç uyandım nöbete gitcem diye sabah Günaydın demeden direkt çok uyudun kalk kahvaltı hazırla dedi uyanır uyanmaz yanı
İşte evi süpürüyo siliyo çamaşır katlıyo sofraya yardımcı oluyor kurarken kaldırırken öyleOldu paşam ozaman legende getireyim mi ayaklarını yıkamaya deseydin . Evlilik ortak hayat. Yasami ani paylasmak demek. Bir zahmet el uzatacak ev işlerine
Erkekler bunu bekler bunu normal ben çalışmıyorum eşim 6da kalkar 5.30da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp tekrar uyuyorumArkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi
Arkadaşlar eşim bu durumu sürekli yüzüme vuruyor yani ikimizde çalışıyoruz ve ben sabah uyanamıyorum hep o beni kaldırıyor erken kalkmamı bir kerede kahvaltı ahzırlamamı istiyormuş o izinli olduğunda vs kalkıyor çantama bişeyler koyuyor bunu yüzüme vuruyor işte yanı ben uyanamıyorum sizce bu büyük bir problem mi