- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
Bdv ye konu açarsa böyle olurAhha üzgüne düştü hanım kızımız![]()

Bişeyde begenmiyor ki arkadaş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bdv ye konu açarsa böyle olurAhha üzgüne düştü hanım kızımız![]()
Ota moka hediye almışlarBdv ye konu açarsa böyle olur![]()
Bişeyde begenmiyor ki arkadaş![]()
Yok canım öyle de olmazBence hiç bisey alma
Sadece sözle kutla
Zaten herseyi aldigin ve yaptigin için birsey almaman süpriz olur adama![]()
Bi tek o günler görüşebiliyoruz ondandırSiz de özel gün kutlamalarının şeyini çıkarmışsınız ama afedersiniz.Tatil planı yapın, haftasonu kaçamağı şeklinde.
Bu konulardan ötürü ceza aldım. Lütfen yorumlara dikkat...dogalgaz faturasini odeyin☺
Canlar yorumlar yorum bana göre sıkıntı yok lakin sizin yorumlarınız sitede uyarı niteliği yaşıyormuş. Yapılan açıklamaya göre konuya aldığım yorumlar konu dışı olduğu için açtığım konu forum sitesi tarafından kapatılmış. Bu nasıl saçmalıktır çözemedim ama dikkat ederseniz çok sevinirimTanışma yıldönümümüze 1 hafta var. Eşime nasıl hediye alabilirim sizce? İlginç şeyler gelir inşaallah. Yardımcı olun kıslarrrr☺
Evet. Eşimin yüzünü normal zamanda görmek için kendim günler türettim mecburenciddimisiniz ya![]()
Ota moka hediye almışlarBu da sıkıcı ya. Herşey kararında güzel.
Sizin bütçenizden gitmiyorsa bu kadar dert etmenize gerek yok benceOta moka hediye almışlarBu da sıkıcı ya. Herşey kararında güzel.
En güzel siz yazmışsınız resmen çok teşekkürler. Biri daha vardı uzunca yazan onu da dikkate alıcam. Allah razı olsunanahtarlık, hazır kış zamanındayız, atkı olabilir. Okumayı seviyorsa kitap, günlük eşyalar ayakkabı olabilir pantolon gömlek olablir.. İşte ihtiyacı olan eşyalar.. Ağzını yokla bnce :) kemer cüzdan künye veya tesbih 3lü set. Sevdiği takımın eşofmanı/ forması. Saat, yüzük, ismin başharfiyle kol düğmesi, parfum olabilir.. Saç /sakal kesme seti olabilir.. Yazmayı seviyorsa şık güzel pilot kalem seti olabilir.. En iyisini sen bilirsin tabi ki :)
nasil yaniBu konulardan ötürü ceza aldım. Lütfen yorumlara dikkat...
Rica ederim :)En güzel siz yazmışsınız resmen çok teşekkürler. Biri daha vardı uzunca yazan onu da dikkate alıcam. Allah razı olsun![]()