Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim yıldönümümüzde çaydanlık aldı. Daha ilginci olur mu bilemiyorumTanışma yıldönümümüze 1 hafta var. Eşime nasıl hediye alabilirim sizce? İlginç şeyler gelir inşaallah. Yardımcı olun kıslarrrr☺
O kadar yüksek rakam istemiyorum. Bütçem geniş aslına bakarsan ama eşim pahalı hediyeleri sevmiyor. Mesela ona kendim bi kutu hazırlamıştım notlar yazmıştım sevdikleri şeyleri koymuştum. Bayılmıştı buna. Bi daha aynısını da yapamam. Buna göre birşeyler düşünüyorum ama bulamıyorumBenim esim sigara kullanir dolayısıyla cakmak surekli tasir zippo orjinal cakmaklara kizimla resmini yaptirmistim bütçenizi soylerseniz ona gore yorum yapilabilir benimki tam hatırlamıyorum ama 400 450 tl civariydi
Eşim yıldönümümüzde çaydanlık aldı. Daha ilginci olur mu bilemiyorum![]()
![]()
çayı seviyorsunuz galibaEşim yıldönümümüzde çaydanlık aldı. Daha ilginci olur mu bilemiyorum![]()
![]()
Yok eşim benim zevkimi sevmezBenim eşimde saat seviyor ama takmaz.
Çok beğenerek aldığı 4 tane saati var.
İnternette saat kutusu gördüm bölmeli.
Onu alsam diye düşündüm.
Görünce çok sevinip mutlu olur ama ben emin olamadım
Aaiiyy güzelmiş de nerden bulucam ki onuYakasının içinde adının yazılı olduğu gömlek alsanız?
Ben bunu hiç anlayamadim yaYakasının içinde adının yazılı olduğu gömlek alsanız?
Benimki saat sevmez o teknoloji sever. Şimdi bi tane akıllı saat var 1500 den fiyatlı alamam onu riske girip. Bide sıkıntılı gelirse hepten fiyasko. Bi küçük kızım var bu havada onunla da dışarı çıkamıyorum kiErkekler saat sever.
Bu konularda yardım zor. Eşinizin zevklerini, yaşam tarzını bilmiyoruzki. Mesela kendi eşim gibi düşünerek öneride bulunursam size kum torbası almanızı öneririmTanışma yıldönümümüze 1 hafta var. Eşime nasıl hediye alabilirim sizce? İlginç şeyler gelir inşaallah. Yardımcı olun kıslarrrr☺
Ne oyun oynar ne çizgi roman okur. Daha çok olağanüstü kitapları sever. Sonrada ıyy der neden okudum. Öyle birşey de istemiyorum. Neleri sevdiği hakkında hâlâ bi fikrim yok çok değişken kendisi. Bi günü bi gününü tutmaz. Bende o yüzden zorlanıyorumOkumayı seviyorsa çizgi roman serisi alabilirsiniz. Bilgisayar oyunu seviyorsa, oyun ya da oyunlarla ilgili başka şeyler alabilirsiniz. Eşinizin nelerden hoşlandığını yazsanız belki daha güzel öneriler gelir. Böyle klişe şeyler yapabiliriz ancak.
Aldım kız onuBu konularda yardım zor. Eşinizin zevklerini, yaşam tarzını bilmiyoruzki. Mesela kendi eşim gibi düşünerek öneride bulunursam size kum torbası almanızı öneririm![]()
Ben bunu hiç anlayamadim yasize değil tabi var böyle bir şey satılıyor. Eskiden ojulda isimleri yazardı annelerimiz onun gibi geliyor bana
![]()
Ya aslında çok gördüm ama hiç hediye almadığım içim bilemiyorum, fakat nette ve instagramda biraz arasanız kesin bulursunuz. İsme özel yapılan birçok şey var; gömlek, kravat, kol düğmesi vsAaiiyy güzelmiş de nerden bulucam ki onu
İnsta kullanmıyorum da nete de pek güvenemiyorumİsme özel olunca insanın hoşuna gidiyor ne bileyim, sizde haklısınız
Ya aslında çok gördüm ama hiç hediye almadığım içim bilemiyorum, fakat nette ve instagramda biraz arasanız kesin bulursunuz. İsme özel yapılan birçok şey var; gömlek, kravat, kol düğmesi vs ☺