• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime hediye..

Mlk245

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
501
629
18
Tanışma yıldönümümüze 1 hafta var. Eşime nasıl hediye alabilirim sizce? İlginç şeyler gelir inşaallah. Yardımcı olun kıslarrrr 🤗☺️

Benim esim sigara kullanir dolayısıyla cakmak surekli tasir zippo orjinal cakmaklara kizimla resmini yaptirmistim bütçenizi soylerseniz ona gore yorum yapilabilir benimki tam hatırlamıyorum ama 400 450 tl civariydi

Benim eşimde saat seviyor ama takmaz.
Çok beğenerek aldığı 4 tane saati var.
İnternette saat kutusu gördüm bölmeli.
Onu alsam diye düşündüm.
Görünce çok sevinip mutlu olur ama ben emin olamadım

Benim esim sigara kullanir dolayısıyla cakmak surekli tasir zippo orjinal cakmaklara kizimla resmini yaptirmistim bütçenizi soylerseniz ona gore yorum yapilabilir benimki tam hatırlamıyorum ama 400 450 tl civariydi
O kadar yüksek rakam istemiyorum. Bütçem geniş aslına bakarsan ama eşim pahalı hediyeleri sevmiyor. Mesela ona kendim bi kutu hazırlamıştım notlar yazmıştım sevdikleri şeyleri koymuştum. Bayılmıştı buna. Bi daha aynısını da yapamam. Buna göre birşeyler düşünüyorum ama bulamıyorum

Yakasının içinde adının yazılı olduğu gömlek alsanız?

anahtarlık, hazır kış zamanındayız, atkı olabilir. Okumayı seviyorsa kitap, günlük eşyalar ayakkabı olabilir pantolon gömlek olablir.. İşte ihtiyacı olan eşyalar.. Ağzını yokla bnce :) kemer cüzdan künye veya tesbih 3lü set. Sevdiği takımın eşofmanı/ forması. Saat, yüzük, ismin başharfiyle kol düğmesi, parfum olabilir.. Saç /sakal kesme seti olabilir.. Yazmayı seviyorsa şık güzel pilot kalem seti olabilir.. En iyisini sen bilirsin tabi ki :)

Benim eşimde saat seviyor ama takmaz.
Çok beğenerek aldığı 4 tane saati var.
İnternette saat kutusu gördüm bölmeli.
Onu alsam diye düşündüm.
Görünce çok sevinip mutlu olur ama ben emin olamadım
Yok eşim benim zevkimi sevmez 😅😅 bi kere saat almıştım 500 liradan yukarı verip pazarda bunlardan mı var demişti bende çıkar onu iade edicem demiştim. İade de ettim. Decathlon dan su geçirmeyen aldım 70 liraya tav oldu. Hala ilk aldığım saatin fiyatını bilmez 😂😂

Okumayı seviyorsa çizgi roman serisi alabilirsiniz. Bilgisayar oyunu seviyorsa, oyun ya da oyunlarla ilgili başka şeyler alabilirsiniz. Eşinizin nelerden hoşlandığını yazsanız belki daha güzel öneriler gelir. Böyle klişe şeyler yapabiliriz ancak.

Erkekler saat sever.
Benimki saat sevmez o teknoloji sever. Şimdi bi tane akıllı saat var 1500 den fiyatlı alamam onu riske girip. Bide sıkıntılı gelirse hepten fiyasko. Bi küçük kızım var bu havada onunla da dışarı çıkamıyorum ki

Tanışma yıldönümümüze 1 hafta var. Eşime nasıl hediye alabilirim sizce? İlginç şeyler gelir inşaallah. Yardımcı olun kıslarrrr 🤗
Bu konularda yardım zor. Eşinizin zevklerini, yaşam tarzını bilmiyoruzki. Mesela kendi eşim gibi düşünerek öneride bulunursam size kum torbası almanızı öneririm :confused:

Okumayı seviyorsa çizgi roman serisi alabilirsiniz. Bilgisayar oyunu seviyorsa, oyun ya da oyunlarla ilgili başka şeyler alabilirsiniz. Eşinizin nelerden hoşlandığını yazsanız belki daha güzel öneriler gelir. Böyle klişe şeyler yapabiliriz ancak.
Ne oyun oynar ne çizgi roman okur. Daha çok olağanüstü kitapları sever. Sonrada ıyy der neden okudum. Öyle birşey de istemiyorum. Neleri sevdiği hakkında hâlâ bi fikrim yok çok değişken kendisi. Bi günü bi gününü tutmaz. Bende o yüzden zorlanıyorum

Bu konularda yardım zor. Eşinizin zevklerini, yaşam tarzını bilmiyoruzki. Mesela kendi eşim gibi düşünerek öneride bulunursam size kum torbası almanızı öneririm :confused:
Aldım kız onu 😂😂😂 spora ve aletlere bayılır bende öyleyim. Geçen tüm plates aletlerini eve döktü bana hediye diye 😂😂 bunlar klasikleşti bizde. Hergün hediye alınıyor zaten. Özel olsun istiyorum böyle eski günlerimizi hatırlasın istiyorum. Eşim nostaljik hediyeleri sever. Ama kız kardeşi ona öyle bi kutu hediye etmişti doğum gününde. Çiçek sepetinden almış. Şimdi bende ona benzer birşey alamam. Abes olur

İsme özel olunca insanın hoşuna gidiyor ne bileyim, sizde haklısınız 😂
Ben bunu hiç anlayamadim ya 😃 size değil tabi var böyle bir şey satılıyor. Eskiden ojulda isimleri yazardı annelerimiz onun gibi geliyor bana 😃
Aaiiyy güzelmiş de nerden bulucam ki onu
Ya aslında çok gördüm ama hiç hediye almadığım içim bilemiyorum, fakat nette ve instagramda biraz arasanız kesin bulursunuz. İsme özel yapılan birçok şey var; gömlek, kravat, kol düğmesi vs ☺️

İsme özel olunca insanın hoşuna gidiyor ne bileyim, sizde haklısınız 😂

Ya aslında çok gördüm ama hiç hediye almadığım içim bilemiyorum, fakat nette ve instagramda biraz arasanız kesin bulursunuz. İsme özel yapılan birçok şey var; gömlek, kravat, kol düğmesi vs ☺
İnsta kullanmıyorum da nete de pek güvenemiyorum

Back
X