Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet malesef çok pahalı ama çoluk çocuk olmadan bir kaçamak yapın bence :)Ben de eşime hiç hediye almadım şimdiye kadar.
•Saat alayım diyorum çok pahalı.. zaten Ailem yolluyor saati yurt dışından.
•Eşimle mesleğimiz aynı. Ortak hesap kullanıyoruz. Birikim yapıyoruz... İstesem de ayrı bir şey yapamıyorum. Bu yüzden birlikte plan yaparız. Örneğin geçen yıl bir günlüğüne otel e gidip masaj-havuz-jakuzi keyfi yapalım dedik fiyatı görünce vazgeçtik.
Yok ya indirim ler var onlara baksana Benim arkadaş geçenlerde güvenilir bir yerden çok güzel kaliteli bir saati 700 tl den 300 küsürlü bir fiyata aldıDaha önce almıştım malesef bütçem yeterli değil nerden baksan 1000 lira lazım şimdi züğürtüm :)
ÇerçeveOfisi varsa masasının üzerine güzel bir çerçeve alabilirsin, yorucu bir işi varsa baba koltuğu alabilirsin, araba merağı varsa lüks bir araba kiralayabilirsin. Traş makinesi yoksa düşünebilirsin.
benimki biraz mal ya takım tutmuyor adamTuttugu takimin yeni sezon formasi.Ismini de bastirtin arkaya.
Daha önce almıştım malesef bütçem yeterli değil nerden baksan 1000 lira lazım şimdi züğürtüm :)
Evet malesef çok pahalı ama çoluk çocuk olmadan bir kaçamak yapın bence :)
İnternetten mi mağaza mı canım hangi site acabaYok ya indirim ler var onlara baksana Benim arkadaş geçenlerde güvenilir bir yerden çok güzel kaliteli bir saati 700 tl den 300 küsürlü bir fiyata aldı
Sevindim canım tşk ederimYazları bol bol kaçamak yapıyoruz çok şükür :) kampa gideriz, denize gideriz, bisiklet süreriz, arkadaşlarla İstanbul gezmesi yaparız... ama özel günlerde hediye işi biraz zor oluyor. Kışın gezme işi zor oluyor. *Bebeğiniz hayırla gelsin maşallah :*
Haklısın canımo zaman her aksamkinden farkli olacak sekilde bir ortam hazirlayip sevdigi yemekleri yapip evde guzel bir aksam yemegi yiyebilirsiniz :) hem sizin icin de masrafli olmayacaktir. hem de esinizi dusunerek yaptiginiz bu hazirlik hosuna gidecektir. ben de hediye biriktirilmesinden cok anı biriktirilmesi taraftariyim :) ya da arkadaslarin dedigi gibi ihtiyaci olan bir esya alabilirsiniz. en azindan is gorur :)
Tam olarak hatırlamıyorum ama markafoni olması lazım çok Emin değilim amaİnternetten mi mağaza mı canım hangi site acaba
Markafoni ye baktım da gerçekten güzel indirimler var bir göz atabilirsinizTam olarak hatırlamıyorum ama markafoni olması lazım çok Emin değilim ama
Eşinize mal mı dediniz?benimki biraz mal ya takım tutmuyor adam![]()
Asosyal anlamında demek istemiştirEşinize mal mı dediniz?![]()
SamimiyettenEşinize mal mı dediniz?![]()
Takım tutmuyor canım sigara içmiyor ama koleksiyon yapıyor zippo ve tesbih almıştım oyun hiç sevmiyor arabayı yeni sattı onu hatırlatan bişey bile söylesem üzülüyor... galiba kıyafet ve yemekle olayı kapatıcamFanatikse eğer tuttuğu takım ile ilgili birşeyler olabilir. Sigara içiyorsa zippo olabilir. Onun dışındaaaa oyun oynamayı seviyorsa ve konsolu varsa oyun bakabilirsiniz. Düşünüyorum düşünüyorum ne olabilir.. arabası varsa arabasına bi sus olabilir orijinal bi tespih olabilir. Spor ayakkabı olabilir. Ya da kıyafet kombini yapabilirsiniz.
Takım tutmuyor canım sigara içmiyor ama koleksiyon yapıyor zippo ve tesbih almıştım oyun hiç sevmiyor arabayı yeni sattı onu hatırlatan bişey bile söylesem üzülüyor... galiba kıyafet ve yemekle olayı kapatıcam
Bence olmaması gerekir.Asosyal anlamında demek istemiştir
Yapmayın, şahsi fikrim uygun değil.Samimiyetten![]()