• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime hediye bulamıyorum fikir verin lütfen

Evkushu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
411
235
103
Merhaba canlarım bir kaç gündür düşünüyorum bu konuyu... eşim her zaman olmasada arada sürpriz yapar hediye çiçek falan alır bende ona buaralar bişey almak istiyorum malum sevgiler gnüde yaklaştı o hafta izinde olacağı için gidip alamam şimdiden haxırlamak istiyorum aklınızda değişik bir fikir var mı yada sizin yapmak istediğiniz bişey?(kupa yastık foto albumü dışında) not: bütçem 200 lira

Valla yorum yapmak için açtım bekledim bekledim bişey bulamadım. :deli:

Bulursan bana da haber ver :hamarat:

Esinizin ihtiyacini en iyi siz bilirsiniz ...
Neye ihtiyaci varsa onu alabilirsiniz ..
Sevgiliyken , nisanliyken degisik cocuksu seyler alip hediye edince hoslarina gidiyor ama evlenince ihtiyaclarini almak
Sanki daha mutlu ediyor
Yani bir kupa bardak alip yaptirmakla
Ihtiyaci olan bi ayakkabi gomlek tarzi seyleri almak hoslarina gidiyor..
Ben esime spor ayakkabi alicam insallah

Güzel bir akşam yemeği programı satın alırdım.
Sevgililer gününde hediyeden çok, geçirilen zaman önemli bence.

Esinle ilgili hicbir bilgi vermemissin ki .
Gezmekten hoslanıyorsa hos bir gezi planı yapabilirsiniz .
Okumayı seviyorsa son zamanda istedigi kitap ve filmlerle bir kutu olabilir .

Mesela doğa yürüyüşü seviyorsa o tarz outdoor magazalardan ayakkabi olabilir. Sırt çantası olabilir.

Spor seviyorsa su altinda bile bozulmayan müzik dinleme aparatlari var ya, ondan olabilir. Havuzda bile dinler yani.

Caldigi müzik aleti varsa onunla ilgili bişi olabilir.

Sevgilim motosikletine asiktir. Ona İşyerindeki masasina koyması için bir motosiklet maketi almıştım misal.

Bunun dışında da gerçekten ihtiyacı olan bişi alinabilir. Mesela şu tarz bir deri ceket istiyorum vs demisse öyle bir ihtiyacıni alabilirsiniz.

Kupa ve albüm nedir yaa. Erkeklerin umurunda olmayacak hediyeler.

Bence güzel bi restaurat tan yer ayırt. Akşam başbaşa yemek yiyin. İlla hediyeye gerek yok böyle süpriz ler e im daha çok hoşuma gidiyor. Biraz daha olsaydı bütçe bi haftasonu kaçamağı yapın şehir dışı derdim.

Mesela doğa yürüyüşü seviyorsa o tarz outdoor magazalardan ayakkabi olabilir. Sırt çantası olabilir.

Spor seviyorsa su altinda bile bozulmayan müzik dinleme aparatlari var ya, ondan olabilir. Havuzda bile dinler yani.

Caldigi müzik aleti varsa onunla ilgili bişi olabilir.

Sevgilim motosikletine asiktir. Ona İşyerindeki masasina koyması için bir motosiklet maketi almıştım misal.

Bunun dışında da gerçekten ihtiyacı olan bişi alinabilir. Mesela şu tarz bir deri ceket istiyorum vs demisse öyle bir ihtiyacıni alabilirsiniz.

Kupa ve albüm nedir yaa. Erkeklerin umurunda olmayacak hediyeler.
Bana da çok ergence geliyor 10 -15 yaş arası çocuklar için hazırlanmış gibi

Bana da çok ergence geliyor 10 -15 yaş arası çocuklar için hazırlanmış gibi
Evet yaa. Bir de yok resimli kupa, yok albüm gibi şeyler kadınların kendini tatmin aracı bence. Vayy bee ne büyük aşkımız var düşüncesini kadın kendine ispatlamaya çalışıyor adeta.

Erkekler de beğenmiş gibi yapıyor. Oysa al bir Playstation, gör bak adam nasıl havalara uçuyor.

Merhaba canlarım bir kaç gündür düşünüyorum bu konuyu... eşim her zaman olmasada arada sürpriz yapar hediye çiçek falan alır bende ona buaralar bişey almak istiyorum malum sevgiler gnüde yaklaştı o hafta izinde olacağı için gidip alamam şimdiden haxırlamak istiyorum aklınızda değişik bir fikir var mı yada sizin yapmak istediğiniz bişey?(kupa yastık foto albumü dışında) not: bütçem 200 lira

Şeker hamutlarından kalpli kurabiye yapıp üzerine aşk sözleri kaçıncı yılınz vsvs gibi şeyler yapabilir ya da yaptrabilirsin. Romantik bi masa mumlar sevdiği yemekler..
Hediye konusu şimdi tarzını bilemeyiz kı.. Hangi takımı tutuyosa ona uygun bieşey olabilir meselaa:hamarat:o_O:KK15:

Evet yaa. Bir de yok resimli kupa, yok albüm gibi şeyler kadınların kendini tatmin aracı bence. Vayy bee ne büyük aşkımız var düşüncesini kadın kendine ispatlamaya çalışıyor adeta.

Erkekler de beğenmiş gibi yapıyor. Oysa al bir Playstation, gör bak adam nasıl havalara uçuyor.
Aynen ben işte o yüzden ps4 almayı düşünüyorum öyle birşey alsam benim ki beğenmiş numarası da yapmaz direk dalga geçer geçenlerde çiçek aldımda keşke yemek söyleseydin sesi :KK71:

Hanımlar çok güzel şeyler yazmışsınız ama hata bende dediğiniz gibi hiç bir özelliğini belirtmemişim zaten söylenecek çok fazla şey yok... takım tutmayan asosyal yaşayan biri ve aşırı dikkat isteyen zor bir işi var bu işin içinde bana bişeyler almaya fırsat buluyor bense uzun süredir birşey almıyorum değişik ve hoş olsun istedim... hafta sonu kaçamak yapmak hoşuma gitti ama dr un söylediği belediye sınırlarını geçmeyeceksin :) kıyafet alacağım bu gidişle

Eşinizin nelerden hoşlandığını bilmek lazım.

Benim eşim bilgisayar oyunu sever. Daha doğrusu 1 tek oyunu sever başka oynamaz. Onun bir eklentisi filan çıkmış sanırım geçen anlatıyordu bir şeyler. Onu alırım, çok mutlu olur :)

butce yeter mi bilmiyorum ama saat dusunebilirsiniz belki.

Eşinizin nelerden hoşlandığını bilmek lazım.

Benim eşim bilgisayar oyunu sever. Daha doğrusu 1 tek oyunu sever başka oynamaz. Onun bir eklentisi filan çıkmış sanırım geçen anlatıyordu bir şeyler. Onu alırım, çok mutlu olur :)
Süper ya çok sevinir benimki telde oynuyor bazen ay sıkıldım deyip bırakıyor iki dakika sonra bunlarda elimi kolumu bağlıyor

Ben de eşime hiç hediye almadım şimdiye kadar.
•Saat alayım diyorum çok pahalı.. zaten Ailem yolluyor saati yurt dışından.
•Eşimle mesleğimiz aynı. Ortak hesap kullanıyoruz. Birikim yapıyoruz... İstesem de ayrı bir şey yapamıyorum. Bu yüzden birlikte plan yaparız. Örneğin geçen yıl bir günlüğüne otel e gidip masaj-havuz-jakuzi keyfi yapalım dedik fiyatı görünce vazgeçtik.

Back
X