- 9 Ocak 2012
- 14.903
- 28.624
zaten şu anda yardım alıyorum ama o kadar çok konu okuyorum ki burda bu benim yaşadıklarımı yaşayıp aldatılanlar var
Ortada bi şey yok bence..7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum
Habersiz face tabi ki kötü ama hareketler dökümünden görmüşsündür bişi yapmamışsa boşanma sebebi olamaz bence. Sen çok sevmiyorsun belki de bu kadar kolay harcadığına göre. Burda neler okuyoruz kadın hala ay benim kocam yapmaz diyo çok sevsen boşanmayı anamazdın.habersiz facebook açması normal mi?öyle dikkatli bakmaz ama ne bileyim içimde öyle his oluştu
anlatmadığım şey yok bunlar sadecebence anlatmadığın şeyler var..yoksa bu iki olay için bu kadar derin güvensizlik duygusu olmaz...boşanma düşünülmez..
sen bu kdr çene yapıcağını bildiği içindir face kullanmayan mı var allah aşkınabir insan neden eşinden habersiz facebook açar o zaman
ozaman şansını zorlama, casus programını falan sil, takıntı yapma kendine. anlattıklarına göre acayip bişi yok yani.anlatmadığım şey yok bunlar sadece
ben eşimi çok seviyorum fakat ilgisi azaldı bana bide bunları yaşayınca sanki diyorum?birde tlfnu eline alınca hep kuşkum varHabersiz face tabi ki kötü ama hareketler dökümünden görmüşsündür bişi yapmamışsa boşanma sebebi olamaz bence. Sen çok sevmiyorsun belki de bu kadar kolay harcadığına göre. Burda neler okuyoruz kadın hala ay benim kocam yapmaz diyo çok sevsen boşanmayı anamazdın.
sadece buysa o zaman ne sen kafanı yor nede biz..bak keyfine otur misler gibianlatmadığım şey yok bunlar sadece
çalışıyorum 3 yaşındada çocuğum var hangi açıdan boşucak beni ben onun güvenini sarsıcak birşey yapmadım kiajan mısınız siz? 7 yıllık evlilikte uğraştığınız şeylere bak. çalışmıyomusunuz çocuk yok mu yani anlamadım gerçekten. ben eşinizin yerinde olsam sizi boşardım önce.
ee nasıl zaman buluyosunuz böyle şeylere.o açıdan sordum. adama güvenmiyorsunuz daha ne olsun. sürekli şüphe ve kuşku ilişkiyi yıpratır. üstelik haketmiyor. bence eşinizde sizin güveninizi sarsacak bişey yapmamış ama güvenmiyorsunuz. eşim bana sizin yaptıklarınızı yapsa ve bende anlasam kıyameti koparırdım heraldeçalışıyorum 3 yaşındada çocuğum var hangi açıdan boşucak beni ben onun güvenini sarsıcak birşey yapmadım ki
bukadar şüpheci yaklaşırsanız illaki bişi bulursunuz, bulamazsanız kafanızda kurar ona inanırsınız. yapmayın. yazık. hem kendinize hem eşinizebirde yazmayı unuttum laptobun geçmişine bakarken arkadaşlık sitesi görmüştüm girilmiş ama giriş olmuş o zamanda nagivasyon yüklüyordu ondan olmuştur dedi ama ben hep şüpheliyim
7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum
Kendinize çok yukleniyorsunuz; ilk önce kendınıze güveneceksiniz bunlar,boşanma sebebı değil sizce boşanmak bu kadar kolay mı? Kaldı ki elle tutulur hiçbirşey yok bence kuruntularınızdan kurtulmalısınız sıze tavsıyem kendinizi oyalayacak birşeyler bulun,kafanızı dağıtın hatta konuyla ilgili destek almanızı öneririm.7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki birsey yok ortada ama önceden en ufak bişey görmek acabalara sebep oluyor hep7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum