eşime güvenmiyorum..

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
39
7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum

casus programı, döküman, şüpheli hareket yok, boşanmayımı düşünüyosunuz ben mi yanlış anladım?

dertsiz başına dert aramak seninki

bence siz de biraz problem olabilir. bir psikolog desteği alın. casus programında bile bir sorun yoksa şüphelenecek bir şey yok ortada.
bu facebook da insanlar bazen birbirini merak ediyor bu aldatma ya da başka birine aşık olma değildir. o yüzden boşanma sebebi ben göremedim. kesinlikle yardım alın yoksa böyle olmadık şeyleri gündeme getirirseniz eşiniz sizden sıkılabilir..

zaten şu anda yardım alıyorum ama o kadar çok konu okuyorum ki burda bu benim yaşadıklarımı yaşayıp aldatılanlar var

Tabi ki değil. Abartmışsın bence . Hem adam aramış konuşmuş yanlışlık olabilir şüpheli davranış yok face olayı da meraktan bakmıştır yani eminim bir çoğumuz şimdi ne durumdalar diye geçmişe bir bakmıştır .Ama bunların dışında bir şey varsa ne biliim göz çapkını falansa hissiyatlarını bu etkiliyodur belki??

casus programı, döküman, şüpheli hareket yok, boşanmayımı düşünüyosunuz ben mi yanlış anladım?
aladattığını ispat etsem düşünüyorumda ispat edemiyorum sadece bu yaşadıklarım var

dertsiz başınıza dert aramak sizinki
eşinizi sevmiyorsunuz da bahane mi arıyorsunuz nedir?

habersiz facebook açması normal mi?öyle dikkatli bakmaz ama ne bileyim içimde öyle his oluştu

avaralıkta nereye saracağınızı şaşırmıssınız sanırım. bu kadar sıkmaya yapmadıysa da bir şey inadına yapar.

facebooktan birini aratmak dışında ben birşey göremedim bende aratıyorum hemen aldatmış mı oluyorum azıcık güvenmeyi deneyin eşinize günahını alıpta canını sıkmayn sizinde sıkılmasın..

bence anlatmadığın şeyler var..yoksa bu iki olay için bu kadar derin güvensizlik duygusu olmaz...boşanma düşünülmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…