eşime güvenmiyorum..

kardeşim sorumu yanlış anlama kesinlikle aşağılamak için sormuyorum ama sende anksiyete bozukluğu var mı?

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki birsey yok ortada ama önceden en ufak bişey görmek acabalara sebep oluyor hep o_O
Boşanmaya gerektirecek birsey görünmüyor. Ama önceden yapılmış bazı hareketler güven sarstiriyo ki 7 yıllık evli olduğunuzu yazmışsınız. Kocanizi tanımis olmanız lazım.
Paranoyok oluyor insan en ufak birseyde ama bunu konusmadan aşamazsinz sorular kafanızda döner durur o_O
zaten konuştuk o hepsine açıklama yaptı ama bu kadar başka yaşanan birşey yok başka şüpheli hareketi yok dışarı nadir çıkar genelde evdedir hafta sonu hep birlikteyiz ama cinsellik yok ilgi yok

anksiyete bozukluğu nedir
basitçe kaygı sorunu diyebiliriz.panik atakta nasıl ki korkular mantığın önüne geçiyor, anksiyete de şüpheler,kaygılar mantığının önüne geçiyor. ve kişinin hayatını,zihnini,kararlarını felç ediyor.

7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum
Kimi açık açık aldatılır ama kocamı seviyorum, yuvamı yıkmayayım deyip görmezden gelmeye çalışır, siz de o kadar kontrole, incelemeye rağmen birşey yok yine de boşanayım mı diyorsunuz. Çok ilginç gerçekten...

basitçe kaygı sorunu diyebiliriz.panik atakta nasıl ki korkular mantığın önüne geçiyor, anksiyete de şüpheler,kaygılar mantığının önüne geçiyor. ve kişinin hayatını,zihnini,kararlarını felç ediyor.
evet sosyal hayatımda iş hayatımdada bu var fakat evliliğimde durup dururken böyle olmadı ki bu yazdıklarım beni şüpheye düşürdü

evet sosyal hayatımda iş hayatımdada bu var fakat evliliğimde durup dururken böyle olmadı ki bu yazdıklarım beni şüpheye düşürdü
zaten durup dururken olmaz. ama küçük tetikleyiciler normal insanlarda normal tepkilere neden olurken anksiyete bozukluğu olanlar da son noktaya kadar gitme eğilimi vardır. bu yüzden sordum. https://eksisozluk.com/anksiyete-bozuklugu--706600 vaktiniz varsa linkteki sayfaları okuyarak yaşayanların neler hissettiğine dair bir fikir edinebilrsiniz.

e devletten kendi adına başka hat var mı diye bile baktım.casus programını eylül ayında yüklemiştim şimdi tekrar yüklemek istiyorum

zaten konuştuk o hepsine açıklama yaptı ama bu kadar başka yaşanan birşey yok başka şüpheli hareketi yok dışarı nadir çıkar genelde evdedir hafta sonu hep birlikteyiz ama cinsellik yok ilgi yok

Bu yorumunuz aslında sizin tüm sıkıntınızı gözler önüne seriyor. Konu internet geçmişi veya mesaj falan değil. Konu eşinizin sizi önemsememesi. İlgi yok demişsiniz. Cinsellik de yok. Demek ki eşiniz sizinle duygu paylaşımı, fikir paylaşımı yapmakta sıkıntı yaşıyor. Böyle bir beraberliği sürdürüp sürdürmemek sizin kararınıza kalmış. Ama ilişkiniz anlattığınız kadarıyla bana hiç de güzel bir ilişki gibi gelmedi.

e devletten kendi adına başka hat var mı diye bile baktım.casus programını eylül ayında yüklemiştim şimdi tekrar yüklemek istiyorum
Ablam sen iyice aşmışın olayı yaa, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez başka hat alıp almadıgına e devletten bakmak

7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum
Kendine güvnmeyi öğrenirsen sorunun çözülür.

adam evden çıkmıyorsa hep sizleyse telefonunda başka kadınlarla konuştuğuna dair döküman yoksa casus programda konuşmalrı mesajlarında aldattığı çıkmadıysa bu adam sizi nasıl ve ne şekilde aldatıyor olabilir tam olarak?

adam evden çıkmıyorsa hep sizleyse telefonunda başka kadınlarla konuştuğuna dair döküman yoksa casus programda konuşmalrı mesajlarında aldattığı çıkmadıysa bu adam sizi nasıl ve ne şekilde aldatıyor olabilir tam olarak?
internetten olamaz mı

X