eşime güvenmiyorum..

bence sadece merak etmiş olabilir

Bahsettiginiz seyler şüpheli bile degil bence. Ama casus programi kurup an be an suphe ettiğiniz biriyle evlilik nasil olur orasi tartisilir. Ben bu casus programi isine falan hic olumlu bakmiyorum. Ancak yuzde yuz ispatlanmis, es tarafindan itirafi yapilmis bir durumda bosanma durumunda delil olarak kullanmak adina yapilabilir. Gerisi buyuk bir taciz bence. Kocaniz diye maliniz degil ya. Istediginizi yapamazsiniz boyle

Bence sizinde dusunceniz yanlis sonucta kocasi ve bi evlilikte guven sarsildimi o evliligi insan supheyle devam etttirse evliliginde mutlu olmaz ki hep bi supheyle insan yasamak istemez

aynı konu mu yokse bir şey mi oldu
Yok degisik benim kocam baska kadinlara cokkkk bakiyo ben yanindayken bile cok bakiyo ve baskasinin karisindan kizindan cok konusur cok bakar bende oyle olunca o durumdan cok rahatsiz oliyorum esime boyle yapmaya devam edersen guvenimi sarsan diyorum gulup geciyo napmaliyim sence

Bence siz iyice paranoya olmuşusdunux burada güveni sarsacak bir problem göremedim

ne yapmalısınız bilmiyorum ama sizdeki kıskanma durumu artık rutinleşmiş gibi duruyo yani siz kıskanıyorsunuz o gülüyor geçiyor sonra gene kızlardan bahsediliyor siz bişey diyosunuz gene ciddiye alınmıyor. artık ciddiye alacağı bi şey mi yapsanız ki bilemedim rest çekmek falan yani gerçekten eminseniz güvenmediğinizden

Bence sizinde dusunceniz yanlis sonucta kocasi ve bi evlilikte guven sarsildimi o evliligi insan supheyle devam etttirse evliliginde mutlu olmaz ki hep bi supheyle insan yasamak istemez
bende onu diyorum zaten guvenmiyorsan evli kalmak mantiksiz. Kocasi sonuçta ama bu istedigini yapabilecegi anlamina gelmiyor. Buraya hergun yaziyoruz kocan diye seni kisitlayamaz, herseyini takip edemez diye akil veriyoruz kadinlara. Biraz empati yapalim, kocaniz eve gizli kamera taktirsa, telefonunuza casus programi yükleyip sizden habersiz ananizla bile yaptiginiz konusmalari dinlese ne hissedersiniz?

Yok benimki kiskanclikla ilgili degil eskiden cok kiskaniyodum ama simdi bos vermisim bas edemiyom kocamda eskiden beni cok kiskaniyodu simdi fark ediyorum o artik beni kiskanmiyor hic simdi 8 aylik hamileyim ve cok stresliyim neyapacagimi bilemiyorum

Tabi bunlar boşanma sebebi.. Yaa Allah aşkına bi insan niye kendini mutsuz etmek için uraşırkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…