- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
bence sadece merak etmiş olabilir7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum
Bence sizinde dusunceniz yanlis sonucta kocasi ve bi evlilikte guven sarsildimi o evliligi insan supheyle devam etttirse evliliginde mutlu olmaz ki hep bi supheyle insan yasamak istemezBahsettiginiz seyler şüpheli bile degil bence. Ama casus programi kurup an be an suphe ettiğiniz biriyle evlilik nasil olur orasi tartisilir. Ben bu casus programi isine falan hic olumlu bakmiyorum. Ancak yuzde yuz ispatlanmis, es tarafindan itirafi yapilmis bir durumda bosanma durumunda delil olarak kullanmak adina yapilabilir. Gerisi buyuk bir taciz bence. Kocaniz diye maliniz degil ya. Istediginizi yapamazsiniz boyle
Yok degisik benim kocam baska kadinlara cokkkk bakiyo ben yanindayken bile cok bakiyo ve baskasinin karisindan kizindan cok konusur cok bakar bende oyle olunca o durumdan cok rahatsiz oliyorum esime boyle yapmaya devam edersen guvenimi sarsan diyorum gulup geciyo napmaliyim senceaynı konu mu yokse bir şey mi oldu
ne yapmalısınız bilmiyorum ama sizdeki kıskanma durumu artık rutinleşmiş gibi duruyo yani siz kıskanıyorsunuz o gülüyor geçiyor sonra gene kızlardan bahsediliyor siz bişey diyosunuz gene ciddiye alınmıyor. artık ciddiye alacağı bi şey mi yapsanız ki bilemedim rest çekmek falan yani gerçekten eminseniz güvenmediğinizdenYok degisik benim kocam baska kadinlara cokkkk bakiyo ben yanindayken bile cok bakiyo ve baskasinin karisindan kizindan cok konusur cok bakar bende oyle olunca o durumdan cok rahatsiz oliyorum esime boyle yapmaya devam edersen guvenimi sarsan diyorum gulup geciyo napmaliyim sence
bende onu diyorum zaten guvenmiyorsan evli kalmak mantiksiz. Kocasi sonuçta ama bu istedigini yapabilecegi anlamina gelmiyor. Buraya hergun yaziyoruz kocan diye seni kisitlayamaz, herseyini takip edemez diye akil veriyoruz kadinlara. Biraz empati yapalim, kocaniz eve gizli kamera taktirsa, telefonunuza casus programi yükleyip sizden habersiz ananizla bile yaptiginiz konusmalari dinlese ne hissedersiniz?Bence sizinde dusunceniz yanlis sonucta kocasi ve bi evlilikte guven sarsildimi o evliligi insan supheyle devam etttirse evliliginde mutlu olmaz ki hep bi supheyle insan yasamak istemez
Yok benimki kiskanclikla ilgili degil eskiden cok kiskaniyodum ama simdi bos vermisim bas edemiyom kocamda eskiden beni cok kiskaniyodu simdi fark ediyorum o artik beni kiskanmiyor hic simdi 8 aylik hamileyim ve cok stresliyim neyapacagimi bilemiyorumne yapmalısınız bilmiyorum ama sizdeki kıskanma durumu artık rutinleşmiş gibi duruyo yani siz kıskanıyorsunuz o gülüyor geçiyor sonra gene kızlardan bahsediliyor siz bişey diyosunuz gene ciddiye alınmıyor. artık ciddiye alacağı bi şey mi yapsanız ki bilemedim rest çekmek falan yani gerçekten eminseniz güvenmediğinizden