- 17 Eylül 2023
- 21
- -76
- 1
- Konu Sahibi Fenvetekno
-
Çirkin olduğumu ifade eden bir küfür. …….’ya benziyorsun gibi.Nasıl yani tipinizle ilgili nasıl bi küfür etti?
Küfür etmesi kesinlikle hiç ama hiç hoş değilÇirkin olduğumu ifade eden bir küfür. …….’ya benziyorsun gibi.
Normalde de böyle yapar mı ilk defa mı oldu?Çirkin olduğumu ifade eden bir küfür. …….’ya benziyorsun gibi.
Bizim de hocalarımız oldu ve hiç biriyle mesajlaşmiyorduk.. madem sorun sizdeymiş o halde aynı şekilde siz de yazışın yağız kaslı esmer delikanlilarla bakalım nasıl bir hoşgörü sergileyecek beyefendi. Bunların medeniyeti karıları kendi yaptıklarının aynısını yapana kadar...merhabalar. 29 yaşında ve 1 yıl 4 aylık evliyim. Eşim akademisyen, kız öğrencileri saat, hafta sonu farketmeksizin eşime zaruri olmayan, gereksiz konularda mesajlar atıyorlar ve arıyorlar. Bu konuyla ilgili defalarca kez rahatsızlığımı dile getirdim. Bu akşamın bir vakti yine oldukça frikikli bir profil fotoğrafına sahip bir öğrencisi mesaj attı, hocam sınava hangi konulara çalışayım diye (bu soruyu öğretmeni yerine sınıf arkadaşlarına sorması gerekmiyor mu, bu saatte hele ki böyle bir şey için öğretmene mesaj atmak anlamlı mı?) ben tabi ki görünce çok üzüldüm. Daha önce de bu konu yüzünden defalarca tartıştık. Bu mesajlardan rahatsız olduğum için ben hastaymışım, psikoloğa gitmeliymişim. Bu mesajlardan çoğu kadın rahatsızlık duymaz mı? Aynı durumdan dolayı daha kaç kere tartışmalıyız, daha ne kadar üzülmeliyim? Ayrıca bununla ilgili tartışmamız üzerine ben ona küfür etmediğim halde “tipimle ilgili” küfür ederek yanımdan ayrıldı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdi öğrenci profili çok değişmiş canım, benim öğrencilerim de gece, haftasonu dinlemiyor.Tabi absürt birşey yazan yok ama saat kavramı yokYav biz de öğrenci olduk, hiçbir hocamıza akşamın bi vakti sınav falan sormadık. Bazıları da değişik cidden.
Ama her şey bi yana, ben olsam başka bir hat alır öğrencilere onu verirdim, onu da belli bi saatten sonra açmazdım. Bu zamana kadar kimsenin akşam 12'de hocasına ulaşamadığı için öldüğü falan olmamıştır herhalde, sabah yazsın arasın.
Şu an böyle bi şansı yoksa sizin eşinize parlamanız gereksiz. Orada statüsü yüksek biri olarak bana yazma diyecek hali yok öğrencilere. Sürekli aynı konudan kavga ettiyseniz bunalmıştır.
Mesajları size gösteriyor mu?
Onu da geçtim de küfür gereksiz olmamış mı, hep mi böyle?
merhabalar. 29 yaşında ve 1 yıl 4 aylık evliyim. Eşim akademisyen, kız öğrencileri saat, hafta sonu farketmeksizin eşime zaruri olmayan, gereksiz konularda mesajlar atıyorlar ve arıyorlar. Bu konuyla ilgili defalarca kez rahatsızlığımı dile getirdim. Bu akşamın bir vakti yine oldukça frikikli bir profil fotoğrafına sahip bir öğrencisi mesaj attı, hocam sınava hangi konulara çalışayım diye (bu soruyu öğretmeni yerine sınıf arkadaşlarına sorması gerekmiyor mu, bu saatte hele ki böyle bir şey için öğretmene mesaj atmak anlamlı mı?) ben tabi ki görünce çok üzüldüm. Daha önce de bu konu yüzünden defalarca tartıştık. Bu mesajlardan rahatsız olduğum için ben hastaymışım, psikoloğa gitmeliymişim. Bu mesajlardan çoğu kadın rahatsızlık duymaz mı? Aynı durumdan dolayı daha kaç kere tartışmalıyız, daha ne kadar üzülmeliyim? Ayrıca bununla ilgili tartışmamız üzerine ben ona küfür etmediğim halde “tipimle ilgili” küfür ederek yanımdan ayrıldı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Herşey bir tarafada o kufuru ona yedirtmedinmi ya başka kadinlara cevap vericek diye kendi karisinami kufur ediyor?Olay çikarilmasi gerek bir konumerhabalar. 29 yaşında ve 1 yıl 4 aylık evliyim. Eşim akademisyen, kız öğrencileri saat, hafta sonu farketmeksizin eşime zaruri olmayan, gereksiz konularda mesajlar atıyorlar ve arıyorlar. Bu konuyla ilgili defalarca kez rahatsızlığımı dile getirdim. Bu akşamın bir vakti yine oldukça frikikli bir profil fotoğrafına sahip bir öğrencisi mesaj attı, hocam sınava hangi konulara çalışayım diye (bu soruyu öğretmeni yerine sınıf arkadaşlarına sorması gerekmiyor mu, bu saatte hele ki böyle bir şey için öğretmene mesaj atmak anlamlı mı?) ben tabi ki görünce çok üzüldüm. Daha önce de bu konu yüzünden defalarca tartıştık. Bu mesajlardan rahatsız olduğum için ben hastaymışım, psikoloğa gitmeliymişim. Bu mesajlardan çoğu kadın rahatsızlık duymaz mı? Aynı durumdan dolayı daha kaç kere tartışmalıyız, daha ne kadar üzülmeliyim? Ayrıca bununla ilgili tartışmamız üzerine ben ona küfür etmediğim halde “tipimle ilgili” küfür ederek yanımdan ayrıldı. Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?