Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hediye almıyorum ya artık. Hatta sevgiliyken de birkaç hediyeden sonra avmye götürüp ne istiyorsan al demiştim. Boşa stres, kurdeşen döküyorum hediye seçeceğim diye.
Genelde bi yere rezervasyon yaptırırım oraya gideriz. Bazen evden çıkmak, dinlenmek, hiçbir şeyi dert etmemek de yetiyor.
Terlik lazımsa o da olur bence mesela ama benim aklıma güvenmeyin
Ben hediye almıyorum ya artık. Hatta sevgiliyken de birkaç hediyeden sonra avmye götürüp ne istiyorsan al demiştim. Boşa stres, kurdeşen döküyorum hediye seçeceğim diye.
Genelde bi yere rezervasyon yaptırırım oraya gideriz. Bazen evden çıkmak, dinlenmek, hiçbir şeyi dert etmemek de yetiyor.
Terlik lazımsa o da olur bence mesela ama benim aklıma güvenmeyin
Bizim ilk evlilik yilimiz ilk doğum günü onda da adama hediye almayayim mi onun alacağı şeyleri ben ödeyemem bütçem. Yetmez o topa giremem
Dışardayiz hep zaten ya evde olalim dedim. Hastane terliğini kaybettim yerine almayı düşünüyorum