• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime doğum günü hediyesi önerisi

Childdevelopment

☘️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
4.300
4.683
63
Bir erkeğe hediye almak ne kadar zor. Aklimda terlik almak var ama cok mu basit kalacak bilmiyorum 😵‍💫 lütfen önerilerinizi sunar misiniz 😊🎊😊

Ben hediye almıyorum ya artık. Hatta sevgiliyken de birkaç hediyeden sonra avmye götürüp ne istiyorsan al demiştim. Boşa stres, kurdeşen döküyorum hediye seçeceğim diye.

Genelde bi yere rezervasyon yaptırırım oraya gideriz. Bazen evden çıkmak, dinlenmek, hiçbir şeyi dert etmemek de yetiyor.

Terlik lazımsa o da olur bence mesela ama benim aklıma güvenmeyin 😂

Ben hediye almıyorum ya artık. Hatta sevgiliyken de birkaç hediyeden sonra avmye götürüp ne istiyorsan al demiştim. Boşa stres, kurdeşen döküyorum hediye seçeceğim diye.

Genelde bi yere rezervasyon yaptırırım oraya gideriz. Bazen evden çıkmak, dinlenmek, hiçbir şeyi dert etmemek de yetiyor.

Terlik lazımsa o da olur bence mesela ama benim aklıma güvenmeyin 😂
Bizim ilk evlilik yilimiz ilk doğum günü onda da adama hediye almayayim mi 😂 onun alacağı şeyleri ben ödeyemem bütçem. Yetmez o topa giremem 😅
Dışardayiz hep zaten ya evde olalim dedim. Hastane terliğini kaybettim yerine almayı düşünüyorum 😅

Back