eşime doğum günü hediyesi ne alayım??

karyaaa48

Rabbim kalbimizdekini hayırlı eyle inşallah
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
975
714
303
arkadaşlar aralık 12 de eşimin doğum günü var ve ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum.sizlerin fikirleri varsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim:)

ımm benimde 24 aralıkta nişanlımın doğum günü.Çok düşündüm en güzel hediye ne olabilir diye.Şimdi ona ince bir kitap hazırlıyorum çıktısını alıp kitap yaptırıcam sadece onda olacak.Baştan bugüne kadar ki bizim aşk hikayemizi anlatıyorum ona umarım beğenir

slm kızlarr alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi bekleriz alyanslarınızı parmağınızda olarak bi foto yollamanız bana yeterli çok eğleneceğizzz

konunuz içerik nedeniyle Bir önerim var bölümüne taşınmıştır bilginize

arkadaşlar yardımınıza acilllll ihtiyacım var...eşimin doğm günü yaklaşıyo..ve o gece eşim işten geiyo 1 de kaynanamlarla beraber yaşıyorum ama onlar çok tan uyuyorlar..ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var romantik bişeyler ve de hediye konusundada yardımcı olursanız çokk sevyorumm cvplarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…