• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok sinirliyim

pardon ama neyi kabullenmem gerekiyo onuda söyle bari :37::37::37::37:
aynı zamanda sana ne oluyo onuda anlamış degilim

ya ben bisey demedimki sen sinirlendin ben sadece kocanda sorun yoktur dedim yani diorumki sen git kontrollerini ol ne gerekiosa yap eger zaten sende bi sorun yoksa doktor der sizde degil esinizdedir sorun....ozaman esinde bunu kabullenirrr

canım boşver sakin ol evet eşimde israr yolu enfeksyonundan tedavi oldu bebek ondan sonra oldu bizim acaba eşinde öyle bir sorun olabilirmi karı kocada idrar yolu işte mantar vs olmamalı bebek için güzelim benim eşim hiç gitmedi dr bebek için hep ben gittim bir düşük oldu benim önce hiç korunma zor hamile kalıyorsun demek inşallah bebişiniz olur sağlıkla canım..:70:

canım evet prolaktinimde sorun oldugu için engelliyo hamile kalmamı il doktora gittigimde ilaç verdi kullandım düşecegine dahada arttı hormon sonra bende ilaçları bıraktım kendiiliginden düşmüş hiç beklemedigim bi ay hamile kaldım sonrada öldü zaten bebegim.şimdide hormonlar düzenli ama yin olmuyo eşimdede mantar sorunu sürekli var ama işte gitmiyo doktora bikere oldu bidaha olur diyo.
bide benim bi arkadaşım tam 5 kere hamile kaldı ve beşide karnında öldü eşide doktora gitmiyodu 5.cisinden sonra mecburen gitti doktora varikosel varmış yumurtayı döllüyomuş ama işte gelişmiyomuş ameliyata aldılar adamı şimdi hamile arkadaşım 15 haftalık :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: böyle bişide olabilir hep etken işteee.

ya ben bisey demedimki sen sinirlendin ben sadece kocanda sorun yoktur dedim yani diorumki sen git kontrollerini ol ne gerekiosa yap eger zaten sende bi sorun yoksa doktor der sizde degil esinizdedir sorun....ozaman esinde bunu kabullenirrr
belki eşi farklı birşey duymaktan çekindiği için gitmiyor bilemeyiz ki arkadaş mutlaka gidecektir dr zaten en büyük fedakarlıkları yapanlar kadınlar erkekler biraz daha duyarsız bazen...

bak işte okumadan yazmanın zararları ben zaten doktora gittigimi prolaktinimde sorun oldugunu ama buna ragmen eşimide çagırdıgını vede kötü bi hamilelikten sonra yine çocugumuzun olmadıgını aynı zamanda benim yine doktora gittigimi ve hormonlarımda sorun olmadıgını buna ragmen eşimin inatla gitmedigini yazdım okursan hepsi mevcut canım.aynı zamanda bi evlilikte çocuk olmayınca doktorlar iki tarafada test yapıyolar yani tamam sende sorun var eşinde yoktur demiyolar onada bakmak istiyolar.ki artı eşimin hiç bi şekilde kabullenmediginide yazdım.

yeliz inşallah sağlılkla seninde bir bebeğin olur mantar olduğu zaman bize zolax verdi 4 ünü ben 3 ünü eşim içmişti ve bana fitil verdi önce mantar tedavi edilmeli demişti mantar onda varsa sanada bulaşır zaten.. develt hastanesinede gidebilirsin...

belki eşi farklı birşey duymaktan çekindiği için gitmiyor bilemeyiz ki arkadaş mutlaka gidecektir dr zaten en büyük fedakarlıkları yapanlar kadınlar erkekler biraz daha duyarsız bazen...

canım çokk teşekkür ederim gerçekten çok eglenceli ve güzel bi muhabbettiii :71::71::71::71::71::71:

aynen en büyük fedakarlıkları kadınlar yapıyo malesef heleki çocuk konusunda.

neyse benim şimdi kaçmam lazımm.öpüyorum seniii :16::16::16::16::80::80::80::80:

yeliz inşallah sağlılkla seninde bir bebeğin olur mantar olduğu zaman bize zolax verdi 4 ünü ben 3 ünü eşim içmişti ve bana fitil verdi önce mantar tedavi edilmeli demişti mantar onda varsa sanada bulaşır zaten.. develt hastanesinede gidebilirsin...

devlete gidiyorum canım ben.benim kürtajı yapan doktorum devlet hastanesinde çalışıyo hep ona giderim o yüzden ama işte kociş gelmedigi için anca ben tedavi olabiliorumm:1::1:
benimde yumurtalıklarımda iltihap varmış şimdi onnu temizlemeye çalışıyoruz hap içiorum bakalım geçer işallah.çok sagol canımmm:29::29::29::29:
arkadaşlık yolladım sana :29::29::29:

bak işte okumadan yazmanın zararları ben zaten doktora gittigimi prolaktinimde sorun oldugunu ama buna ragmen eşimide çagırdıgını vede kötü bi hamilelikten sonra yine çocugumuzun olmadıgını aynı zamanda benim yine doktora gittigimi ve hormonlarımda sorun olmadıgını buna ragmen eşimin inatla gitmedigini yazdım okursan hepsi mevcut canım.aynı zamanda bi evlilikte çocuk olmayınca doktorlar iki tarafada test yapıyolar yani tamam sende sorun var eşinde yoktur demiyolar onada bakmak istiyolar.ki artı eşimin hiç bi şekilde kabullenmediginide yazdım.

eeeee ozaman isin zor demekki kocan cocuk istemio isteseydi gelirdi elinden gelenide yapardi....yada kendine cok guvenio

sigaranın en pis yönü bu işte.olmasın izmaritte toplattırır,en olmadık kişiden gidersin istersinde.
ben de yılların tiryakisi ve 2 yıldır sigarayı bırakmış biriyim.hiç unutmam bir gün durakta yaşlı bir amca bana dedi ki "kızım sigara mı zararlı içki mi" ben de "içki tabiki "dedim.amca da "hayır içkiyi paran varsa içersin yoksa aklına bile gelmez,ama sigaran olmasın paran da olmasın yol kenarından izmarit bile yakıp içersin,sigara adamı bu kadar küçültür işte "demişti.sen de şu an sigara kullanmıyor olsaydın parasızlığını farketmeyecektin bile.ne kadar kötü de mi :50:

bi arkadaşıma günde birer birer azaltarak sıgarayı bıraktırmıştım , bende iradeli olup birer birer azaltın, hem sağlığa hem cebe zarar..
ya da yerinizde olsam sıgarayı bıraktıran kurumlar var çoğu ücretsiz onları netten araştırırım..
eşiniz sinirle o an için konuşmuş olabilir eminim pişman olacaktır..

Ne topik açmışım yaa aşk cinsellik hamilelik burçlar hepsi konuşulmuş :)) . Sabah babama çağrı atacakken yanlışlıkla eşime atmışım. Aradı eşim babama atacaktım el alışkanlığı sana atmışım hadi ba bai dedim kapattım babamı aradım. Babişkom eşimle küsüz param yok yollarmısın bana dedim. Yolladı aldım 10 paket cigala sakladım. Bilse babam sigara için istediğimi oyar beni :D. Hala konuşmuyoruz kızlar oğlumu uyuturken cevap yazacağım hepinize şimdilik böyle bilgilendiriyim dedim.

işte tartışma olayını bende başaramıyorum bi türlü allahtan küs kalmıyoruz hayatta benimde yapım degil yani küs kalmak.
ama işte özzellikle şu cinsellik olayı büyük bi sorun senin yine bebegin olmuş bizim oda olmuyooo ayda bir kaç milyon olasılık olurkineee:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Demek ki sen de biraz küs kalıcaksın. Aynı evin içinde 1 ay yapmadan durursan arkadaş gibi olursun yahu. Ayrıca 1 ay yapmadan nasıl duruyorsunuz!!

Kızlar YARDIIIM eşim sabah 10 da mail atmış. "Umarım çektiğim sıkıntıları birgün anlarsın. Seni çok seviyorum karıcım." yazmış nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım beyinim bomboş şu an düşünemiyorum akıl verin bana

Kızlar YARDIIIM eşim sabah 10 da mail atmış. "Umarım çektiğim sıkıntıları birgün anlarsın. Seni çok seviyorum karıcım." yazmış nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım beyinim bomboş şu an düşünemiyorum akıl verin bana

Yetişkin bir kadın gibi davranmanızı öneriyorum.:68:

Bak adam feryadımızı duydu inadını kırdı sen kırama daha :D
Ben de şu şu konularda hatalıydım üstüne geldim falan de hala intikam almayı düşünmüyorsun herhalde?

ben daha cücütüm minnacık ufacık . Agu . Açarmısınız biraz hiçbirşey olmamış gibimi davranıyım yani?

Hıc bısey yok gıbı degıl tabıkı ama uzatmayın bence.
sonucta esınız sıze bı adım atmıs ne olur rahatsız et demesını beklemıceksınız heralde.
sigaranızı parcaladı dıye de omur boyu kusemezsenız bence cok ıstıyosanız kırıldıgınızı tekrar belırtın
ama uzatmayın derım:34:

Hıc bısey yok gıbı degıl tabıkı ama uzatmayın bence.
sonucta esınız sıze bı adım atmıs ne olur rahatsız et demesını beklemıceksınız heralde.
sigaranızı parcaladı dıye de omur boyu kusemezsenız bence cok ıstıyosanız kırıldıgınızı tekrar belırtın
ama uzatmayın derım:34:

yok canım sigara için küs değilim ki çok kırdı beni cidden öyle cevap verilecek bir mail değildi attığım tam tersine hoşuna gidebillecek bir maildi karşılık olarak böğürmekle yetindi.

Back