• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok sinirliyim

O odunlaştı da sen aynı mı kaldın :) Muhtemelen başlarda daha rahat ve sakindin. O da o kadına karşı daha inceydi. Sen değişiyorsun o değişiyor, kısır döngü. Ama çıkılabilir içinden:
1) Ya bitirceksin sıradaki diyeceksin. (Ki bunu istemiyorsun.)
2*) Egoları bırakacaksınız.

canım değişmedim değiştirildim malesef. Yavaş yavaş sömürüyor sevgimi gittikçe ona katlanma sınırım azalıyor.

canım değişmedim değiştirildim malesef. Yavaş yavaş sömürüyor sevgimi gittikçe ona katlanma sınırım azalıyor.

O da aynısını düşünüyordur muhtemelen. Çok değil bir hafta farklı olmayı dene. Olmazsa gene şimdiki özüne dönersin.
Atıyorum mesela evet haklıydın ne gerek vardı ki öyle bir mail atmama de. Diyemiyorsan mesaj at. O da belki sigaralar için özür diler. Dilemezse sigaraya laf ettiğim için de üzgünüm canım dersin. Sonra gelişmeye bak. Canın çıksın demeyeceğine bahse girerim.

güzelim siniri agresifliği kaldıramaman çok normal ama malesef hep sabır işi biz kadınlara düşüyor ılımlı davranmalısın ha tabi geri adım at demiyorum ama inatlaşmayla bu böyle sürüp gider :71::70:

ah canım konuşmuyorum ki alayım :) yarın babamı arayıp şikayet edicem 2 gündür konuşmuyoruz 1 kuruşum yok para yolla bana dicem :D olmadı kaynanamdan isterim sigarayı alır bana o oğlun kırmış sigaralarımı derim :D

valla 1 tane kalmış içtim ooooh canıma değsin son sigarası gitti en kıymetliside sonuncudur şimdi mışıl mışıl uyuyacağım. ( inşallah )

:21::21::65::74:

Bende öküz burcuyum arkadaşlar :))

Babanızı aramak mı yok canım dahada neler işte o zaman kıyamet kopar ,asıl öküzü görürsünüz :))

Son düzenleme:
Bence olayı burçlara bağlamayalım arkadaşlar. Benim eşimde boğa burcu. DOğruları tek, hayata bakışı tek, egosu yüksek, inatçı ve kindar. Tamam diyelim ki bu boğa burcunun tipik özellikleri. Eeee ben de oğlak burcuyum. Aynı özelliklerin bende de olması gerek. Ama yakından uzaktan alakası yok. Demek ki bu burçla değil karekter ile alakalı.
İnatlaşmayın, altan alın diyen arkadaşlara bu sözüm:
Kolay değil inanın. Her saniye alttan almak, sırf konu kapansın diye umursamaz davranmak çözüm değil. Çünkü bunu yapmanız halinde var olan egoları tavan yapıyor. Konuşmaya kalksanız her konuda z.yağı gibi olduklarından, siz haklıyken haksıza dönüyorsunuz.
Çok acayip bir ilişki olup çıkıyor evliliğiniz yani.
Ne yapsanız yaranamıyorsunuz.

Son düzenleme:
çok güldüm eşinin tepkisine =)) ama sende de hata var.. Bi sigarayı esirgemişsin adamdan adam da intikamını almış =)) küs de olsanız sigaranızı sofranızı yatağinizi paylaşacaksınız ki uzamasın küslük.. hem eşinin içinde kötülük olsa o an senle kavga eder uzatır ama sen uyuduktan sonra intikamını almış. ay çook güldüm yaa çocuk giBiler yemin ederim.. demek zoruna gitmiş kız adamın yazık =)

Konuyu baştan sona gülerek okudum. Bunlar aşık birbirine ayol, baksanıza yaptıkları herşet aşkın saçmalıkları değilmi.

Yok sa bütün bunlar niya yaşansın. Bence bu işin sonunda, doğru yatağa gidecekler :17::16:

Bence meseleyı uzatmak ıkınıze de bırsey kazandırmaz.
Dargınlık ne kadar uzarsa, esler bırbırlerınden o denlı soguyorlar.
Dargınlıklar, gecenın sonunda mutlaka bıtmelı.
Bunun adı ask ıse eger, bıtmelı.
Yoksa ask sandıgınız, nefrete donusuz zamanla.

4 senedir hiçmi geçmez bu yorgunluk canımmm:1::1::1::1::1::1:

dökül bakıyımmm hadiiiiiiii :1::1::1::1:
canım 9 yıllık evliym eşimde oğlak burcu biliyorsun dediğim dedik oluyorlar ama iyi yaklaşırsan alttan alırsan olumlu sonuçlar alırsın inatlaşırsan daha kötü olur oğlaklar cinsel açıdanda monotonuz dile kolay 9 sene pek heyecan kalmıyor

eşim çok uyanıktır bebek var bizim ben yoruluyorum tüm gün diyelim akşam birazda o baksa diye düşünürüm mesela kapıdan girerken ceset gibiyi çok yorgunum demeye başlar sonrada masaj bekler:53:

canım 9 yıllık evliym eşimde oğlak burcu biliyorsun dediğim dedik oluyorlar ama iyi yaklaşırsan alttan alırsan olumlu sonuçlar alırsın inatlaşırsan daha kötü olur oğlaklar cinsel açıdanda monotonuz dile kolay 9 sene pek heyecan kalmıyor

canım derdime derman oldun yaaaaaaaaaa :5::5::5: bende 4 senedir evliyim aslan burcuyum ve herşeyiyle tam bir aslanım yani neşeliyim hiç bişiyi takmam falan ama eşim bitirdi beni iyiceee heleki cinsel yönden allahım sanki ben erkegimde o kadın nazlanır sanki işkence onun için :5::5::5: 4 senedir aynı ve hiç bi gelişme düzelme yok ayda yılda bir oda benim zorumla çok nadirdir istedigi ki ben 26 o 27 yaşındaaa :5::5::5:

markete gidiyoruz mesela eşim başımda bebek onun kucağında ben bir şey alırken onu alma evde yokmu bitince alırsın der müdahaleyi sever ben çok sinir olurum içimden tabi ama tamam canım derim:27:

canım derdime derman oldun yaaaaaaaaaa :5::5::5: bende 4 senedir evliyim aslan burcuyum ve herşeyiyle tam bir aslanım yani neşeliyim hiç bişiyi takmam falan ama eşim bitirdi beni iyiceee heleki cinsel yönden allahım sanki ben erkegimde o kadın nazlanır sanki işkence onun için :5::5::5: 4 senedir aynı ve hiç bi gelişme düzelme yok ayda yılda bir oda benim zorumla çok nadirdir istedigi ki ben 26 o 27 yaşındaaa :5::5::5:
naz konusu bambaşka ya eşim allahım gelinlik kız gibi uzanır ben şöyle bir sarılırım sıkıca sırtımı ovala halsizim der tamam canım benim diyorum pek bi nazlıdır kendi..:27:

gece oğlanı ikili koltukta uyutuyorum dimi oda 3 lüde yatıyo oğlan uyuyo ya bende sesizce kalkıyorum nete bakıcam tam o esnada cryptic banada biraz masaj yap ayak ucumda otur diyo içimden bu uyumamışmıydı diyorum tilki uykusu herhalde:52:

Back