• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok sinirliyim

yok canım sigara için küs değilim ki çok kırdı beni cidden öyle cevap verilecek bir mail değildi attığım tam tersine hoşuna gidebillecek bir maildi karşılık olarak böğürmekle yetindi.

sızı cok sevdıgını soyleyerek durumu kurtarmaya calısmıs olmaz mı ki:37:
bende onu dıyorum canım, senı cok kırmıs olabılır ama cok kırıldıgını belırterek sızde ınadınızı kırabılırsınız.
aranız yumusadıgında keske daha önce barıssaydık dersın belkı:16:

evlilik ne kadar zor yaaa hem güzel hem de kötü bazen:)) arada bi de çocuk olunca malesef insan sadece onlar için bile katlanıyo çoğu şeye..valla bizde eşimle tartışınca sağolsun hiç alttan almaz kendisi suçlu olsa bile ...napalım benimde zoruma gidiyo ama işte bazen görmemezlikten gelmek lazım.. zor ama..evlilikler yürümüyo başka türlü:)))hem kocan sana mail de atmış farkında demek hatasının bence sende biraz alttan al canım yapcak bişey yok:34:

çok güldüm eşinin tepkisine =)) ama sende de hata var.. Bi sigarayı esirgemişsin adamdan adam da intikamını almış =)) küs de olsanız sigaranızı sofranızı yatağinizi paylaşacaksınız ki uzamasın küslük.. hem eşinin içinde kötülük olsa o an senle kavga eder uzatır ama sen uyuduktan sonra intikamını almış. ay çook güldüm yaa çocuk giBiler yemin ederim.. demek zoruna gitmiş kız adamın yazık =)

canım kendi sigarası var yaa hobisi heralde kendisinin olduğu halde hep benden otlanıyor. Birde içemiyorum ben bunu diyip yarıda söndürüyor iyice fıttırıyorum niye ziyan ediyorsun diye :D yatağımız soframız yine bir canım yataktaki tek fark oğlum bana değmesin diye ortamıza oğlumu yatırıyorum 2 gecedir :D acaba yaşımızdan mı kaynaklı bu tip kavgalar evlendiğimizde ben 18 o 22 yaşındaydık. Şimdi ben 22 o 26. Oğlum doğduğunda hastanede beraber oturmuş oğlumu izliyorduk doktor geldi hale bak iki çocuk oturmuş çocuğunu izliyor demişti :D

Bu adam seni seviyor canım, sen de çok inat etme.. odunlar modunlar ama napalım memlekette dürüst adam yok elimizdekilerin kıymetini Bilecez.. Bende de var Bi tane.. Bugün saatlerce msj atmadı msjlarıma cevap da vermedi en sonunda aradım nerdesın sen neden cevap vermıyosun dedım o da Bana Böğürdü.. merak etmek de suç yani.. meğerse anladım sonunda neden saatlerce kayBolduğunu.. at yarişi oynamiş bi de tutturmuş tutturunca hiç Bişe olmamış giBi msj atmış aşkımmmm tutturdum altılıyı yarın seni istediğin yere götürecem diye.. ne halin varsa gör umrumda değilsin dedim küstüm =))))) Banane Bıktım odunluklarından iki üç at görünce Beni unutuyor

merhaba kızlar
yeni katılıyorum aranıza
en büyük derdim aşkım askerde ve daha 14 ay varrr ben çok özledim onu
5 gün sonra yemin törenine gidiyorum

çok özledim çokkkkkkkk
nasıl gecer bu günler
şafak atarsa 433:2::2::2::2::2::2:

merhaba kızlar
yeni katılıyorum aranıza
en büyük derdim aşkım askerde ve daha 14 ay varrr ben çok özledim onu
5 gün sonra yemin törenine gidiyorum

çok özledim çokkkkkkkk
nasıl gecer bu günler
şafak atarsa 433:2::2::2::2::2::2:

belli canım yeni katıldığın. Allah kavuştursun.

ay bu olayın tatlı sonla bitmesine çok sevindimmmm :) her sıkıtnınız güzel bitsin, dahası hiç sıkıntı yaşamyın inşallah :)

canım kendi sigarası var yaa hobisi heralde kendisinin olduğu halde hep benden otlanıyor. Birde içemiyorum ben bunu diyip yarıda söndürüyor iyice fıttırıyorum niye ziyan ediyorsun diye :D yatağımız soframız yine bir canım yataktaki tek fark oğlum bana değmesin diye ortamıza oğlumu yatırıyorum 2 gecedir :D acaba yaşımızdan mı kaynaklı bu tip kavgalar evlendiğimizde ben 18 o 22 yaşındaydık. Şimdi ben 22 o 26. Oğlum doğduğunda hastanede beraber oturmuş oğlumu izliyorduk doktor geldi hale bak iki çocuk oturmuş çocuğunu izliyor demişti :D

şimdi sen benim yaşımdasın ve bebeğin var öyle mi
ahaha çok acayip oldum şimdi yaa :))
allah bağışlasın:)

flurryyyyy bebişin çok tatlıymış canım allah bağışlasınnnnn :)))))

evde kalan acemicadı değil, olsa olsa benimdir, 25im bitmek üzere, 24üm diye dolanıyorum :)) o da olur yaaaa :)

flurryyyyy bebişin çok tatlıymış canım allah bağışlasınnnnn :)))))

evde kalan acemicadı değil, olsa olsa benimdir, 25im bitmek üzere, 24üm diye dolanıyorum :)) o da olur yaaaa :)

saol canım ne yapalım anasına çekmiş :D 30 una kadar yolu var canım korkma kalmadın henüz :)

ay canım birşey yapmadım ki bir mail attım ayıptır söylemesi biraz açık bir mail. Aradım mail atıcam hemen oku sil yanındada kimse olmasın dedim. Neyse okumuş aradı beni. Bi daha bana böyle mailler atma ya cebimi biri alırda karıştırırsa rezil mi edecen beni diyo. Şok oldum öyle bir maile karşı aldığım cevaba. uyardım ya atıyorum diye aşkım dedim. Atma bir daha o kadar dedi. Tamam atmam ama sende birazcık normal tepkiler ver ne kükrüyorsun dedim. Devamı konu başındaki diyalog :D

pardon yazmışsın zaten canım niye böle bu adam ya

Back