- Konu Sahibi Minuscule9
eşiniz oğlak burcumu
boğa canım burcu gibi öküz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşiniz oğlak burcumu
boşver takma derim şımart eşini biraz hep ilk adımı bekleme kaç yıllık evlisiniz..boğa canım burcu gibi öküz
bazen erkekler sert tepki verebiliyor evet belkide başka bir şeye kafası bozuk eşim genelde işte kafasını bozan bir şey olduysa ağresiflik yapar
evlilik iyidir aslında eşini bilirsin güvenirsin.ilişkiler kullanılmışlık hissi uyandırabilir...Ben de deniz seki gibiyimdir bıraksan yılda 3 kere olurum
Herkesin mutluluk anlayışı farklı tabi. Kendi içerisinde de değişkenlik gösterebilir. Yani zamanla huyu değişebilir insanın.
Şimdi mantıken düşünecek olursak işi gücü başından aşkınsa o gün e 3 yıllık karın nasılsa akşam yatağında ne gerek var uluorta nabız artırmaya diye düşünebilir insan.
gerçi şu sigara parçalama olayını çocukça buldum eşine söyleme sakın
birde şöyle bir yöntem deneyebilirsin herkezin yanında eşini översin çok anlayışlıdır diye bu psikolojik bir şey yaratır eşinde
evlilik iyidir aslında eşini bilirsin güvenirsin.ilişkiler kullanılmışlık hissi uyandırabilir...
dediğin kadar odun olsa onunla evlenmezdin bence şu an kızgın olduğun için öyle düşünüyorsun..ay çocuk bile yapmaz canım bu birşey değil laptop parçalamıştı bir kere. Tartışmıştık laptop u koltuğun üstüne koymuş geri oturacaktı aldı yere fırlattı. Yere öyle fırlatılıncada ekranın kenarı ayrılmıştı. Aldım yerden aferin çok güzel oldu dedim. Aneeey aldı onu benden sigaralarım gibi parçaladı. Elide kesildi oh olsun. Donup kalmıştım öyle ... Canım anlamaz o övülmekten falan bildiğin odun...
büyük çoğunluğu öyle düşünüyor zaten cinsel obje gibi görüyor kadını bende 3-4 yıl inatlaşma yaşadım şu an eşimle yndaş ve sırdaşız intikam inatlaşma yok ortak hareket var saygı var olabildiğince ve dediğin gibi bunu oturtabilmek çok zor...Bak şimdi kullanılmışlık hissini bende asıl, sevdiğim insanın bana cinsellik için yanaşması uyandırır. Öbür türlü karşılıklı bir kullanma durumu var: mutualizm. Belki duygu yok taktığın üzüldüğün birşey yok kafan kendiliğinden rahat. Çokeşlilik kolay ve keyifli olanı. Problem evliliği, ciddi ilişkileri falan yürütmek. Cesaretin varsa girersin o mücadeleye. Ama inatlaşarak intikam alarak olmaz öyle gitmiyor ne yazık ki gitse keşke ama karşı tarafında gururu var maalesef.
dediğin kadar odun olsa onunla evlenmezdin bence şu an kızgın olduğun için öyle düşünüyorsun..
ay çocuk bile yapmaz canım bu birşey değil laptop parçalamıştı bir kere. Tartışmıştık laptop u koltuğun üstüne koymuş geri oturacaktı aldı yere fırlattı. Yere öyle fırlatılıncada ekranın kenarı ayrılmıştı. Aldım yerden aferin çok güzel oldu dedim. Aneeey aldı onu benden sigaralarım gibi parçaladı. Elide kesildi oh olsun. Donup kalmıştım öyle ... Canım anlamaz o övülmekten falan bildiğin odun...
yok ya cidden odun. Aşkın gözü körmüş görememişim. Çokta küçüktüm zaten 18 yaşındaydım. Salak gibi takıldım peşine. Hoş o zamanlar böylede değildi sonradan odunlaştı.
Anlaşmak istiyorsan şu an ne yapıyorsan tersini yapmalısın. Bunlar seni iyiye götürmediğine göre demek ki yanlış yapıyorsun. Bir insanın fikrini değiştirmek istiyorsan önce onunla hemfikir olucaksın.. Ayrıca kolay kolay sinirlenen bir yapısı yoktur boğaların sen onu biriktirmişsin. Sinirlenince tam sinirlenirler. Dururum dururum belki yıllarca.. En sonunda yakar çıkarım evi.
Canım hep mülayimimdir ama bu sefer inadım inat. Boğa kadını dediğin gibidir annemde boğa. Erkeği canım desen canın çıksın diyor. Fazla değil 2 boğa erkeği tanıyorum ikiside böyle.