- Konu Sahibi Minuscule9
-
O odunlaştı da sen aynı mı kaldın :) Muhtemelen başlarda daha rahat ve sakindin. O da o kadına karşı daha inceydi. Sen değişiyorsun o değişiyor, kısır döngü. Ama çıkılabilir içinden:
1) Ya bitirceksin sıradaki diyeceksin. (Ki bunu istemiyorsun.)
2*) Egoları bırakacaksınız.
Yavrum sen de az inatçı değilsin. Sen ne burcusun :))
canım değişmedim değiştirildim malesef. Yavaş yavaş sömürüyor sevgimi gittikçe ona katlanma sınırım azalıyor.
ah canım konuşmuyorum ki alayım :) yarın babamı arayıp şikayet edicem 2 gündür konuşmuyoruz 1 kuruşum yok para yolla bana dicemolmadı kaynanamdan isterim sigarayı alır bana o oğlun kırmış sigaralarımı derim
valla 1 tane kalmış içtim ooooh canıma değsin son sigarası gitti en kıymetliside sonuncudur şimdi mışıl mışıl uyuyacağım. ( inşallah )
eşiniz oğlak burcumu
yoruluyordur canımonunkini bildinmi tam okumadım ama benimkini bildin valla yaaaaaaa nedir bu oglak burcunun özellikleri 4 senedir evliyim veee ayda bir düşünün yanii
yoruluyordur canım
canım 9 yıllık evliym eşimde oğlak burcu biliyorsun dediğim dedik oluyorlar ama iyi yaklaşırsan alttan alırsan olumlu sonuçlar alırsın inatlaşırsan daha kötü olur oğlaklar cinsel açıdanda monotonuz dile kolay 9 sene pek heyecan kalmıyor4 senedir hiçmi geçmez bu yorgunluk canımmm
dökül bakıyımmm hadiiiiiiii
canım 9 yıllık evliym eşimde oğlak burcu biliyorsun dediğim dedik oluyorlar ama iyi yaklaşırsan alttan alırsan olumlu sonuçlar alırsın inatlaşırsan daha kötü olur oğlaklar cinsel açıdanda monotonuz dile kolay 9 sene pek heyecan kalmıyor
naz konusu bambaşka ya eşim allahım gelinlik kız gibi uzanır ben şöyle bir sarılırım sıkıca sırtımı ovala halsizim der tamam canım benim diyorum pek bi nazlıdır kendi..canım derdime derman oldun yaaaaaaaaaabende 4 senedir evliyim aslan burcuyum ve herşeyiyle tam bir aslanım yani neşeliyim hiç bişiyi takmam falan ama eşim bitirdi beni iyiceee heleki cinsel yönden allahım sanki ben erkegimde o kadın nazlanır sanki işkence onun için 4 senedir aynı ve hiç bi gelişme düzelme yok ayda yılda bir oda benim zorumla çok nadirdir istedigi ki ben 26 o 27 yaşındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?