Merhaba öncelikle tecrübeli arkadaşların yorumlarına çok ihtiyacım var 21 yaşındayım 10 aylık evliyim kaçarak evlendim ailemle problemlerim vardı anlaşamıyordu 6 aydır hayatımda olan bir insan vardı ailevi problemlerimi duyunca evden ayrılmak istediğimi duyunca evlenme teklifi etti bana ve evlendik eşimin kendi ailevi sorunları da çoktu yeteri kadar zaten bir birimiz tanımadan evlendik eşim de 24 yaşında evlenirken ailesinden hiç bir destek görmedi kendi işini kurmuş bir adam asla ve asla babasıyla anlaşamıyor düğünümüzü evimizi hepsini tek başına yaptı ne benim ailem ne de kendi ailesi destek olmadı kimsenin desteğini de kabul etmedi şu ana kadar yaptığı herşeyi kendi çabalarıyla yapmış ve evnledikten sonra da tek başına herşeyi yapıyor evlenmeden önce çalışıyordum dışarıda çalışmamı istemedi ve ben de işimi bıraktım sonra beni bütün arkadaşlarımdan uzaklaştırdı görüştürmedi ailemden uzaklaştırdı kısacası yanlız kaldım o ve onun çevresi ailesi arkadaşları işi güngeçtikçe kendini hep dışarıya attı ne yaptıysam onu eve alıştıramadım benim dışarı çıkmamı oraya buraya gitmememi insanlarla görüşmemi istemiyor ama kendisi sürekli dışarıda sonra bir arkadaşı girdi hayatına 5 yıllık evli adam bu arada ailesiyle aram çok iyi hergün kayınvalidemlerdeyim ben de keyif alıyorum ailesiyle geçirdiğim vakitten ama o iyice bu sefer kafası rahat edip kendini dışarıya atıyor bu hayatına giren adam karısını aldatıyormuş bir baktım bir gece telefonunu ben annesi ameliyat olduğunda annesiyle hastanede kaldım refakatçı olarak eve geldiğimde telefonda bir kadınla konuştuğunu gördüm kadın büyük boşanmış ve bir çocuğu var daha öncede bu arkadaşı hayatına girdikten sonra birilerini yakalamıştım ama net bir durum yoktu en son bu anlattığım kadını gördüm baya sevgili gibi konuşmalarını gecenin yarısı kaldırdım eşimi boşanmak istediğimi söyledim çok korkuyor ayrılmamdan beni eve kendiyle beraber odaya kitledi bir hafta yanımdan ayrılmadı yalvardı yakardı hiç görüşmedim dedi kadınla da konuştum eşimin anlattığı herşey doğruydu neyse sustum yuttum eşimi seviyorum konuyu çok uzatmakta istemiyorum evlendiğimiz günden beri ne kavgamız bitti ne gürültümüz her koşulda destek olmaya çalışıyorum hep yanında olmaya çalışıyorum ama artık yanlışları git gide artıyor eve gelmediği günler oluyor aramasam aramıyor gibi bir çok şey seviyor ayrılmak istemiyor ama düzelmiyor da ve hep benden saygı duymamı bekliyor herşeye ailesi de çok mücadele etti manevi anlamda ne yapmalıyım sizce beni maddi anlamda hiç kimseye hiç muhtaç etmedi her istediğimi yapmaya çalışıyor aslında ben ondan para pul vs beklemiyorum ilgi eve erken gelmesini aldığı kararları benimle paylaşmasını bana tam anlamıyla sahip
Merhaba öncelikle tecrübeli arkadaşların yorumlarına çok ihtiyacım var 21 yaşındayım 10 aylık evliyim kaçarak evlendim ailemle problemlerim vardı anlaşamıyordu 6 aydır hayatımda olan bir insan vardı ailevi problemlerimi duyunca evden ayrılmak istediğimi duyunca evlenme teklifi etti bana ve evlendik eşimin kendi ailevi sorunları da çoktu yeteri kadar zaten bir birimiz tanımadan evlendik eşim de 24 yaşında evlenirken ailesinden hiç bir destek görmedi kendi işini kurmuş bir adam asla ve asla babasıyla anlaşamıyor düğünümüzü evimizi hepsini tek başına yaptı ne benim ailem ne de kendi ailesi destek olmadı kimsenin desteğini de kabul etmedi şu ana kadar yaptığı herşeyi kendi çabalarıyla yapmış ve evnledikten sonra da tek başına herşeyi yapıyor evlenmeden önce çalışıyordum dışarıda çalışmamı istemedi ve ben de işimi bıraktım sonra beni bütün arkadaşlarımdan uzaklaştırdı görüştürmedi ailemden uzaklaştırdı kısacası yanlız kaldım o ve onun çevresi ailesi arkadaşları işi güngeçtikçe kendini hep dışarıya attı ne yaptıysam onu eve alıştıramadım benim dışarı çıkmamı oraya buraya gitmememi insanlarla görüşmemi istemiyor ama kendisi sürekli dışarıda sonra bir arkadaşı girdi hayatına 5 yıllık evli adam bu arada ailesiyle aram çok iyi hergün kayınvalidemlerdeyim ben de keyif alıyorum ailesiyle geçirdiğim vakitten ama o iyice bu sefer kafası rahat edip kendini dışarıya atıyor bu hayatına giren adam karısını aldatıyormuş bir baktım bir gece telefonunu ben annesi ameliyat olduğunda annesiyle hastanede kaldım refakatçı olarak eve geldiğimde telefonda bir kadınla konuştuğunu gördüm kadın büyük boşanmış ve bir çocuğu var daha öncede bu arkadaşı hayatına girdikten sonra birilerini yakalamıştım ama net bir durum yoktu en son bu anlattığım kadını gördüm baya sevgili gibi konuşmalarını gecenin yarısı kaldırdım eşimi boşanmak istediğimi söyledim çok korkuyor ayrılmamdan beni eve kendiyle beraber odaya kitledi bir hafta yanımdan ayrılmadı yalvardı yakardı hiç görüşmedim dedi kadınla da konuştum eşimin anlattığı herşey doğruydu neyse sustum yuttum eşimi seviyorum konuyu çok uzatmakta istemiyorum evlendiğimiz günden beri ne kavgamız bitti ne gürültümüz her koşulda destek olmaya çalışıyorum hep yanında olmaya çalışıyorum ama artık yanlışları git gide artıyor eve gelmediği günler oluyor aramasam aramıyor gibi bir çok şey seviyor ayrılmak istemiyor ama düzelmiyor da ve hep benden saygı duymamı bekliyor herşeye ailesi de çok mücadele etti manevi anlamda ne yapmalıyım sizce beni maddi anlamda hiç kimseye hiç muhtaç etmedi her istediğimi yapmaya çalışıyor aslında ben ondan para pul vs beklemiyorum ilgi eve erken gelmesini aldığı kararları benimle paylaşmasını bana tam anlamıyla sahip çıkmasını istiyorum
Balım hayat kısa. Değerlendir... Bir kere yapan hep yapar tecrübeyle sabit sözlümden biliyorum