Eşime bir şans vermeli miyim ?

Sevda_9421

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
484
461
53
Merhaba değerli üyeler ...nasılsınız iyi misiniz umarım iyisinizdir..Uzun zamandan beri konu açmıyorum yine çıkmazlara girdim değerli goruslerinize ihtiyacım var...

Daha önceki konularımı bilen biliyor..Bilmeyenler için özet geceyim.Eşimle 2 yıla yakın evliyiz.çocuğumuz yok..evlendiğimizden beri eşimin psikolojik şiddeti, ağır travmalar yaşatması, hiçkimsenin karşısında elimden tutmaması ve ağır küfür hakaret ve asagılamaları ailesine karşı beni kotulemesi,borcu harcı, karı kız ayakları, en önemlisi aşırı yalan söylemesi, küsüp küsüp evi terketmesi sürekli affedip alttan alip evliliğimizi kurtarmak istememe rağmen her türlü borcuna harcına yalanına karşı affetmem gibi nedenlerden dolayı en sonunda kendisini evden göndermiştim..ve uzun bir süre ne aradı ne sordu kuyruğu dik gezdi dolaştı o arada ben dava açtım bu davayı görünce kafasına dank etmiş , ailemi arıyor eşi dostu arıyor en sonunda bana ulaştı konuşmak istedi dinleyeyim dedim..çok pişmanım ben ettim sen etme dedi herşeyi guzellestiricem seni çok seviyorm dedi herşeyi seni sevip kiskandigim için yaptım gibi gibi bisürü şey söyledi...ailesi normal değil çocuğun hepsi menfaat ve paracı.onlardanda bu süreçte ne ailemi ne de beni arayan soran olmadı şimdi evet çok pişman herşeyi düzeltmek için gelen bir adam var gibi ama bende herşey bitmiş,çok sogumusum, ne inancim ne güvenim kalmis...bi taraftanda acaba düzelir mi düzeltirmi düşüncesi var..boşanmak 3 dk.. iyice dusunmelimiyim sizce şans vermeye değer mi, düzelir mi bu insan..biraz uzun oldu daha fazla detaylar var ama kafanızı agırtmak istemiyorum ..bana bir fikir verin lütfen..

Son düzenleme:
Net düzelmez, şiddetin bahanesi olmaz. Çocuk da yokken ben ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum. Bazı konuların ikinci şansı olmaz. Herşeyden pişman olan bir adam yok, pişmanmış gibi görünen bir adam var. Affettiğinizden 2 gün sonra eskiye döner. Yani bilmiyorum, size şiddet uyguladığı zamanlarda hissettiklerinizi nasıl atlatıyorsunuz da affetmeyi düşünüyorsunuz? Hiç mi gururunuz incinmiyor? Sizin yaşadıklarınızı düşünüp, ben üzülüyorum burada.

Adamın sana yaptıklarını yaz yaz bitirememişsin. Bu kadar şeyi yaptıktan sonra pişman olmamış iş boşanmaya gelince mi dank etmiş??
Bu kadın nasıl olsa gitmez diyip eziyet etmiş. Sana boşan boşanma demek bana düşmez ama fikrimizi soruyorsun; eğer şans verirsen aynı şeyleri yaşama ihtimalin çok yüksek. Bu sefer de yapıyorum ama affediyor nasıl olsa diye düşünecek.

Sen su sana yaptıkları kısmını bir daha oku. Bir tek geriye öldürmek kalmış.
Sanırım onu yapamadığına pişman.
Canına susadiysan dön kocana.

Hatta donmusken bir de hamile kalırsın arada derede iyice işin içinden çıkamazsın...

Hazır bir yola girdiniz devamini getirin

Kurtulmana bi adım kalmış başa sarma bence bunları yapan adam sana saygı sevgi duymuyodur sen affettikce daha fazlasiyla gelir hep. hata dediğin bı kere olur bı kere affedilir. Bu kez de affedersen ne yaparsam yapayım benden ayrilamiyo der daha beter davranır ve artık boşanman daha zor bı hal alır. En güzel gecicek zamanlarıni mahvetmiş çocukta yok bağlayan boşver yeni bı hayat kur kendine

Şans hakeden insanlar için verilmeli.İnsanın karakteri belli bir yastan sonra değişmez sadece bazı davranışları törpülenir, bir yola girmişsiniz vazgecmemeniz sizin için daha iyi gbi görünüyor.

bence affet. bu devirde koca bulunmuyor. yuva yıkmak kolay mı? şimdi bekarlar gelir boşan boşan der. bekara koca boşamak kolay. dinleme onları. bizim annelerimiz ananelerimiz hemen boşanıyor muydu? hayır tabi ki. dayak da olsa aldatma da olsa onlar çabalayıp kurtarıyolardı evliliklerini. başında koca olması gibisi var mı, boşuna mı çabaladı bizim büyüklerimiz. hem adam seni kıskandığım için demiş. demek ki sen de ya açık giyiniyodun ya sokağa çok çıkıyodun. bu huylarından vazgeç.

2 Satır okudum ve sadece şunu somak istiyorum
Sizin derdiniz ne? Bu nasıl bir birliktelik...
Çocukta yokken hemen kaçın lütfen 3 .sayfada daha fazla kadın görmek istemiyoruz..

Kusura bakmayin da bunca yaptiklarina ragmen hala bosanmak 3 dk sans vermeli miyim diye sorana ne halin varsa gör derim ben.Aynen boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…