• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime artik tahammul edemiyorum nefret ediyorum gormek bile istemiyorum ne yapmaliyim

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
103
37
Yaptıkları bezdirdi beni artik tahammulum kalmadi esim olacak sahisin cimriligi bezdirdi beni boşanmak istiyorum kaynanamda surekli oglunu savunuyor hamileyim bebeklerim sitrese giriyor bunlarin yuzunden duzelen hic bir seu yok hamileyken belki cimriligi gider dedim daha da adam cimrilesti beles mezar bulsa girip yatacak abartmiyorum o kadar cimri simdi diyeceksiniz neden cocuk yaptin ben ona guvenip yapmadım ondan este olmaz babada ben yavrularima bakarim zaten sevgi yoktu iyice sogudum yuzunu bile görmek istemiyorum

Hamilelik stresi degilse (bazen olabiliyor), rutin bir his ise, cimri ve sevgisiz ise, madem kendinize de guveniyorsunuz acin davanizi, alin nafakanizi...

Yaptıkları bezdirdi beni artik tahammulum kalmadi esim olacak sahisin cimriligi bezdirdi beni boşanmak istiyorum kaynanamda surekli oglunu savunuyor hamileyim bebeklerim sitrese giriyor bunlarin yuzunden duzelen hic bir seu yok hamileyken belki cimriligi gider dedim daha da adam cimrilesti beles mezar bulsa girip yatacak abartmiyorum o kadar cimri simdi diyeceksiniz neden cocuk yaptin ben ona guvenip yapmadım ondan este olmaz babada ben yavrularima bakarim zaten sevgi yoktu iyice sogudum yuzunu bile görmek istemiyorum
Neden çocuk yaptınız diye soracak değilim tabiki. Rabbim nasip etmiş olmuş Allah analı babalı büyütsün. Ama bu kadar mutsuzsanız çocukları öyle bir evde büyütmeye çalışmak zor olacaktır. Eşinizle boşanmak istediğinizi paylaşın

Vala soğumak ve sevgi olmaması varsa zor.. aynı evde yaşamayın bir süre ayrı kalın bakalım belki değişir duygular

Back