Doğuma Hazırlık eşime 2 nisan şakası yaptım, erkek bebekle ilgili

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ben de eşime anlattım canım dünden önceki gün..Error kısmında koptu, zor toparladım kaydirigubbakcemile3
yüzünüz de tebessüm olmuş sevindim.

küçücük testin üzerine yazdıklarımı görseydiniz çizik çizik oldu üstü yazılar çizgiler birbirine girmişti.

şöyle el kadar bir test olsaydı çok gerçekçi yapar eline verirdim al bak diye ama ben --üzerinde error yazısı çıkmış dediğimde --- eşim de bana SAF hata demek o dedi. Bana saf dedi halbuki akşama kadar ikiz bebek habaeri ile ayakları yerden kesilen saf ta kendisi kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

ama error kısmı sacma olmuşş
bence sadece telde söleyip görüştügünüzde sarılıp öpseydin şaka yaptım canım diye.uzatmasaydın ii olurdu bence.

ilahi ay gece gece çok güldüm allahta sizi güldürsün emi...
error kısmı dehşet güzeldi ...
eh böyle bir şakaya karşılık artık bir erkek bebeğiniz olur inşallah...

evet biraz garip olmuş ama her kadın kocasının kaldırabileceğini bilir zaten neyse.

benim 1 nisan şakam da buna hafiften benziyor.2 aylık hamileyim.kan testlerim yapıldı 2 hafta önce.eşime doktor aradı ka değerlerine göre % 85 ihtimal erkekmiş bebeğimiz dedim.ayyy ne çok sevindi..ama anında 1 nisaann dedim.çok üzüldü.ama bende kızdım tabi.oda toparlamak için olsun ama kızda şakası da yapsan üzülürdüm dedi...saçmaladı yani kafamçokkarıştı ah be canım gaçen seneki gibi değilki dedim.geçen ylda hamileyim şakası yapmıştımda :)))) 2 yıl idare etti beni bu hamilelik şakaları kaydirigubbakcemile3

ilahi ay gece gece çok güldüm allahta sizi güldürsün emi...
error kısmı dehşet güzeldi ...
eh böyle bir şakaya karşılık artık bir erkek bebeğiniz olur inşallah...

ayyyy eşim espiriden hiç anlamaz bir espiri yaparım öylee bakar --anlamadım bir açıklasana der, ben de aman kalsın yaptığım espirinin ne anlamı kalır ki derim.
kendi kendime gülerim --bir espiriyi bile anlamadı onuda açıklarmısın diye soruyor diye.

etrafta eş dost olmayınca eşime sataşıyorum işte.

eşin erkek çocuk erkek çocuk diye ısrarlıysa haketmiş bu şakayı :)
millet evlat sahibi olamıyo şükretsin otursun işte Allah herşeyin hayırlısını bilir

yanlız anlamadığım minnacık test ekranına o kadar yazıyı nasıl sığdırdın :roflol:

eşin erkek çocuk erkek çocuk diye ısrarlıysa haketmiş bu şakayı :)
millet evlat sahibi olamıyo şükretsin otursun işte Allah herşeyin hayırlısını bilir

yanlız anlamadığım minnacık test ekranına o kadar yazıyı nasıl sığdırdın :roflol:

sığdıramadım zaten delikafadulden zaten ince küçücük bir yer kendimide kaptırmışım ki 3 çizgi ve E harfini sığdırdım da üzerine Error yazınca bir tuhaf oldu.

Aslında eşim öyle --erkek olacak -- diye ısrar etmez ama erkek bebek istiyorum diye de sipariş verir ara sıra. Ama öyle kız erkek evlat ayrımı yapacak bir tip değil. 10 tane oğlum olsun kızımı değişmem der ve baba-kız birbirlerini çok severler.

Çocuk çok sıkılır evde kimse yok oynayabileceği etrafta eşim alır onu beraber kahveye giderler, sabah babasını bırakmaz giydirir işe götürür 1-2 saat sonra ben giderim getiririm.

Ama ben öyle erkek olsa falan dediğinde bazen sinirleniyorum.

konu iki yıl öncenin konusu ama güncellensin,görmeyenler görsün,hamişleri güldürsün diye yorum atayım dedim =)))

*ayrıca süpersiniz :)

Back