Doğuma Hazırlık eşime 2 nisan şakası yaptım, erkek bebekle ilgili

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nisandakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
536
16
96
Diğer
Dünün 1 nisan olduğu aklıma bile gelmedi, akşam haberlerde yapılan şakalrı duyunca pehhhh unuttum dedim.

Neyse öğlene doğru eşim aradı ---ne yapıyorsunuz hava güneşli çocuğuda al dışarı çıkın hava alın, yaa içimde bir sevinç var acaba havalar düzeldi ondan mı hayırlara çıksın falan dedi.

ben de -- birşey söyleyeceğim sabah test yapmıştım bakmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi baktım pozitif çıktı, dedim

eşim --- doğru söyle ne olur gerçek mi ama biz korunuyorduk görüyormusun neyse hayırlısı böyleymiş çok sevindim kaç aylık ki ama akşama konuşuruz, deyince

-- aşkım arkadaşlarından uzaklaşsana duyarlar birşey söyleyeceğim, testte 3 çizgi çıktı bir de köşesinde büyük harfle E yazıyor , dedim.

bir seviniyor zaten içime doğmuştu bugün içimde bir sevinç vardı diye.

şimdi kapatayım çocuk durmuyor dedim.

tekrar aradım --aşkım şimdi o büyük e harfinin yanında k harfi çıktı herhalde ikiz ne güzel ya dedim. adam telefonun öbür ucunda sevincinden çıldırıyor ne güzel kızımıza hem kız hem erkek kardeş geliyor diye.

Akşam yemeğe götürecek bizi kutlayacakmışız :))) artık yemekten sonra 2 nisaaaaaaaaan diye bağırırım.

çok güzel bi şaka ya bayıldım.eşinin öyle bı testte ınanmasıda çok garıp yaaa.demedimi hemen cinsiyetımı gösteriyo diye

güzel bi şaka ama eşini çok sevindirmişsin sonrada ne üzülmüşsün. tüh biz unuttuk neyse seneye artık kısmet

sürekli elektirik kesiliyor cevap yazamadım. evden çıkmak üzereydik yemeğe gideceğiz ya :)

elektirik gelince cevap yazayım size dedim.

ne yapayım nisan 1 şakası yapamadım, 2 nisan şakası yapayım bari dedim. ayyy çok eğleniyorum kendisini kaptırmış durumda aşağıda beni bekliyor sonra görüşürüz kızlar.

bende hamile kaldığıumda testi eline verdimm
baktı baktı anlamadıı bu nekii dedii
görmüyonmu çift çizgi var hamileyim demekk dediiimmm

bende hamile kaldığıumda testi eline verdimm
baktı baktı anlamadıı bu nekii dedii
görmüyonmu çift çizgi var hamileyim demekk dediiimmm

garibim hamilelik testinin de ne olduğunu bilmiyordu şaşırmıştır.

evet eve geldik eşimin hiç aklına gelmiyor --teste bakayım demek-- öyle kendi halinde ayakları yere değmeden geziniyordu. tüh ne yapsam nasıl söylesem şaka yaptım dersem kötü tepki verir mi ki diye düşündüüüüüüm düşündüm.

evde hali hazırda bekleyen testi paketinden çıkardım. kırmızı ince uçlu tükenmez kalemle üzerine 3 çizgi yaptım köşeye de E-K yazdım, sonra testi ortalayıp büyük harfle -ERROR- YAZDIM. error- ingilizce de -hata- demek ya.

eşimin yanına gittim ---- aaaaaa dur sana gebelik testini getireyimde bakalım dedim.

elime aldım --aaaa bunun üzerinde ERROR yazıyor bu nedemek hayatım derken eşimin yüzü düştü --HATA- demek o saff anlamadın mı hamileyim zannetme hamile falan değilsin, boş yere sevindik -- dedi.

içimden derin bir ohhh çektim. çakmadı anlayacağınız benim yaptığımı ama ver bide ben bakayım deyince --ayy bu iğrenç mikropludur elini değme -- der demez hoooop mutfağa gidip çöpün içine sokuverdim.

yatmadan önce de soruyor -- bu testler yeni mi çıktı pahalıdır bu ne zaman aldın baksana cinsiyetiyle kaç aylık olduğunu bile gösteriyor ---

ben de hatırlamıyormusun eniştemin kız kardeşi Almanya dan getirmişti 2-3 tane birini de bana vermişti sen de de nasıl hafıza var ya -- dedim başını önüne eğdi gitti yattı.

şimdi rüyasında çit in üzerinden atlayan erkek çocuklarını sayıyordur :)

kusura bakmayin ama benim tasvip etmedigim bir saka.saka degil hatta.insanin umuduyla dalga gecmek.niye soylemedin esine nisan 2 diye.

Çok üzüldüm ya, ben şaka yapacağım zaman insanı üzecek şaka yaparım ki sonradan şaka olduğunu öğrendiğinde sevinsin diye..Ama siz ilk başta heveslendirip sonra üzmüşsünüz :1no2:
Ama ne kadar saf oluyor erkekler ya Error olayına da gülmedim değil hani :kedi:

ya aslında çok komik bi o kadarda üzücü bi şaka olmuş
adamın boşboşuna heveslenmesinemi yoksa testlerde cinsiyetin yada haftanın belli olmadığını bilmediğinemi güleyim :) trajikomik

arkadaşlar yanlış anlamayın ben eşimi çok severim. Can yoldaşım dert ortağımdır o benim. Ama ne yapayım can sıkıntısından bir de sipariş verir gibi arasıra erkek çocuk istemesinden sıkılmıştım böyle birşey yapayım dedim. Ama daha sonra üzüldüm tabi haline :)) ve söyleyemedim şaka olduğunu.

Allahtan gebelik testine illaki bakayım diye zorlamadı, hemen anlardı dalga geçtiğimi. test teslikten çıkmıştı yani.

Ama ben çoooook güldüm kendi kendime.

Adamcagizin gozu heyecandan E ve K nin el ile yazildigini gormedi diyelim, kskoca error yazisini nasil farketmedi :D Zavalli adam.. sakani da yapamamis oldun.

arkadaşlar yanlış anlamayın ben eşimi çok severim. Can yoldaşım dert ortağımdır o benim. Ama ne yapayım can sıkıntısından bir de sipariş verir gibi arasıra erkek çocuk istemesinden sıkılmıştım böyle birşey yapayım dedim. Ama daha sonra üzüldüm tabi haline :)) ve söyleyemedim şaka olduğunu.

Allahtan gebelik testine illaki bakayım diye zorlamadı, hemen anlardı dalga geçtiğimi. test teslikten çıkmıştı yani.

Ama ben çoooook güldüm kendi kendime.

Ben de eşime anlattım canım dünden önceki gün..Error kısmında koptu, zor toparladım kaydirigubbakcemile3

Back