ESiMDEN ZiNDANA GEl 2

Eğer yaşarken ölmek istemiyorsan dönme
Kendin için bir hayat kurmaya bak, böyle şerefsizlerin oyuncağı hizmetçisi samaroglani olma.... genceciksin daha, ben ilk evliligimi yaptığımda bile senden büyüktüm.... neler neler basaracaksin daha, kendine güven, okulsa okul isse iş, yaparsın emin ol...
cok tesekkur ederim yorumunuz icin ben evliligim boyunca nefes alan bir öl uydum kendime yeni de yaşama şansı verdim .rabim sizin de yardimciniz olsun insallah

Böyle bir insan müsvettesini boşamamak hata olur, emin ol.

Daha çok gençsin, önünde birçok güzel yol varken, geri dönüp o ıssız kötü yola girme.

Yeni bir iş, yada yeni bir okul, yeni bir meslek, yeni arkadaşlıklar, yeni aşklar, yeni bir hayat..

Yenilenmek iyidir, tazelenmek iyidir, sen daha kendin tazeciksin gençsin, soldurma gençliğini hayatını sakın.

Cennet dururken, cehenneme dönme.[/ QUOTE]guzel yorumunuz icin teskekkur ederim orasi benim icin cehennemdi zaten birdaha cehenneme girmek istemem insallah hersey olunlu yonde ilerler yeni bir is yeni arkadasliliklar degignz gibi yenilenmek bile cok guzel Alahim sizinde yardimciniz olsun

Yazını okurken inanılmaz zorlandım.
Barışmamakla en doğrusunu yapıyorsun.
Yaşın çok genç, oku meslek edin kendi ayaklarının üzerinde dur.
Allah yardımcın olsun.
tesekkurler yorumunuz icin yasim in genc olmasi icimdeki azimle okuyup calisicam insallah yazım icinde kbakmayin karmaşık yazmisim

Mrb kk arkadaşlar konu bilenler bilir bilmeyenler için tekrar okuyabilirler sayfadan.yardımlarının için saolun başta. Kisaca anlatmak gerekirse 2 yildir evliyim esim olacak adam beni annesinin evine bir gün gitmedim diye dövüp babamın evine yolladı.suan 1 ,5 aydır babamın evindeyim .ayrı evde oturmama rağmen esim sürekli annesinin evine gitmemi akşam o işten gelince yemeğimizi yiyip kedi evimize gitmemi istiyordu sadece yatmaktanmaktan yatmaya kendi evimizi kullanalım diyordu bende sabah temizliğini yapmadan kv evine gider temizlensin her gun bir gün gitmesem şiddet küfür tavir vardı.kv gorumce hepsininn fesatliklarina nkatlaniyordum bende dayanamayıp beni babamın evine yolla dedim oda yolladı şimdi arkadaşlar kocam olacak serefsiz bana gel diyor kaybı mi yol adi gitmedim adam san kendin gel dedim başta gelmedi kaybı mi yol adi suan tamam ben seni almaya gelicem diyor bende s.git gelme dedim artık bosanicam sorun suan bu ben ne kadar boş ancak diyincekabul etmiyor sürekli düşün diyor sürekli arıyor telefonunu acmiyorum açıklama yapıyorum kafa yapımız uymuyor anlaşamıyoruz sen bana kendin ailen için şiddet uyguladin beni köle gibi kullandınız dedim hala adam kabul etmiyor sureklintelden arayıp duruyor arkadaşlar b3n 23 yaşında çocuğum yok bosanicam kesin kararım güçlü olmama için bu durumda anlatmam için nasıl tavsiyelerde bulunursunuz kendi ailem başta karşı çıktılar kararım ama suan ılımlılar hedefim okul ama devam edip calisip hayatıma devam etmek çok tesekurler simdiden
nolur boşan sonra gittim cocugumla döndüm olursun

Aynı yaştayız konunu okuyunca çok üzüldüm bu yaşta böyle bir evlilik yapmana ve bunları yaşamana. En kısa sürede davnı aç ve kurtul bu adamdan sonrası kesinlikle üniversite oku part time gir bi yerde çalış hem sosyalleşirsin hem de ekonomik olarak rahatlarsın... Hiçbirşey için geç değil bunu unutma..

Belli bi muddet ayri yasayinca bosaniyosunuz zaten. Siddet varsa duzelecegini sanmıyorum hele bide cocuk olursa psikolojisi bozuk bi birey olarak yetisecek. Turk hukuk sitesinin kadinlara ozel kismi var avukatlar sorulara cevap veriyor. Kahdem olarak geciyor. Oraya sorununu yazip bedava destek alabilirsin

Aynı yaştayız konunu okuyunca çok üzüldüm bu yaşta böyle bir evlilik yapmana ve bunları yaşamana. En kısa sürede davnı aç ve kurtul bu adamdan sonrası kesinlikle üniversite oku part time gir bi yerde çalış hem sosyalleşirsin hem de ekonomik olarak rahatlarsın... Hiçbirşey için geç değil bunu unutma..
cok teşekkür ederim evlilik yapma nedenim ailemdi huzur rumuz yoktu cahilikti artik olan oldu kurtulcam insallah az kaldı rabim sizin de yardimciniz olsun

Belli bi muddet ayri yasayinca bosaniyosunuz zaten. Siddet varsa duzelecegini sanmıyorum hele bide cocuk olursa psikolojisi bozuk bi birey olarak yetisecek. Turk hukuk sitesinin kadinlara ozel kismi var avukatlar sorulara cevap veriyor. Kahdem olarak geciyor. Oraya sorununu yazip bedava destek alabilirsin
cok saolun olmazsa oraya yazayim birde avukatlar yardim eder bana sorularimda cocuk.olsaydi daha zordu elbe 1.5 aydirda ayri yasiyoruz

Guneydogulu canim ama nereli oldugu önemli değildi adam olsaydi başta insanlık yoktu kopekte
Genelde o taraflarda anne babaya saygıya daha fazla önem veriyolarda o yüzden sordum yanlış anlamayın..
Allah yardımcınız olsun inşallah atlatırsınız hiç üzülmeyin önünüzde koca bir hayat var :) ve asla geri dönmeyin pes etmeyin

Genelde o taraflarda anne babaya saygıya daha fazla önem veriyolarda o yüzden sordum yanlış anlamayın..
Allah yardımcınız olsun inşallah atlatırsınız hiç üzülmeyin önünüzde koca bir hayat var :) ve asla geri dönmeyin pes etmeyin
saol canim teşekkür ederim Allah sizin de yardımcınız olsun pes etmicem insallah

23 yasındasın çok gençsin çok güzel bi hayatın olabilir KV görümce kahrı çekmek için sakın geri dönme şiddet hakaret var diyosun sakın aynı hatayı ikileme,çocukta yokmuş çok kolay bi durumdasın rahatça çalışıp ailene yardımcı olabilir kendi birikimini de yapabilirsin... Sakın dönme derim ben.

Kendınıze yapacagınız en buyuk ıyılık olur.. Şiddetin her türlüsüne karşıyım..Allah kurtarsın senı o kocan olacak adamdan..

23 yasındasın çok gençsin çok güzel bi hayatın olabilir KV görümce kahrı çekmek için sakın geri dönme şiddet hakaret var diyosun sakın aynı hatayı ikileme,çocukta yokmuş çok kolay bi durumdasın rahatça çalışıp ailene yardımcı olabilir kendi birikimini de yapabilirsin... Sakın dönme derim ben.
yorumunuz için çok teşekkür ederim insallah dediğiniz gibi olur çok guzel hayatim olur acilaraimla yoruldum icimdeki azimle her zorluğa baş edebilirim insaallah

Back