Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten hala kabul etmiyormus. Seni cagiriyo yine aynilarini yapicak kendi adima konusuyorum asla gitmezdim zaten asla kv min evini temizlemez evlerine sadece arada bir esim isteyince misafirlige giderdim gorumcede kim oluyor bana en ufak laf carpsin agzini yirtarim lutfen guclu olun kararli olun geri donmeyin ve ailenizden baska kimseye boyun egmeyin insan annesinin ev isini yapar insan annesinin azarini isitebilir kv nin hic biseyine katlanmak zorunda degilsinizki ne hakki var buna bastan beri neden katlandinizki butun kadinlara soyluyorum esiniz durmadan kendi anasinin evine gitmenizi istiyorsa yada nisanliniz o adama sans vermeyin.[/ QUOTE]basta guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim bende eşimin gitsemde aynı olacağını bei gine annesine ve ailesine ezdircegini bildiğim için bosanma kararı aldim başta kendimi cok ezdirdigim için bunlar basima geldi dediğiniz gibi gorumcemin azının yitsaydim kv ne cevabını verseydim böyle tepeme çıkmaz karsi dersimi aldım ailemden başkasına boyun egemem hayata artık kimse içinde deymez
cok teseķur ederim en biyuk iyiligi bosanma kararini alinca verdim kendime ranim sizinde yardimciniz olsunKendine bir iyilik yap ve kocan olacak kişiden derhal ayrıl daha gençliğin aklın gücün kuvvetin ve vakit daha geçmemişken kurtul canım Allahü Teala yar ve yardımcın olsun amin
en dogru karar kararından sakın vazgecmeMrb kk arkadaşlar konu bilenler bilir bilmeyenler için tekrar okuyabilirler sayfadan.yardımlarının için saolun başta. Kisaca anlatmak gerekirse 2 yildir evliyim esim olacak adam beni annesinin evine bir gün gitmedim diye dövüp babamın evine yolladı.suan 1 ,5 aydır babamın evindeyim .ayrı evde oturmama rağmen esim sürekli annesinin evine gitmemi akşam o işten gelince yemeğimizi yiyip kedi evimize gitmemi istiyordu sadece yatmaktanmaktan yatmaya kendi evimizi kullanalım diyordu bende sabah temizliğini yapmadan kv evine gider temizlensin her gun bir gün gitmesem şiddet küfür tavir vardı.kv gorumce hepsininn fesatliklarina nkatlaniyordum bende dayanamayıp beni babamın evine yolla dedim oda yolladı şimdi arkadaşlar kocam olacak serefsiz bana gel diyor kaybı mi yol adi gitmedim adam san kendin gel dedim başta gelmedi kaybı mi yol adi suan tamam ben seni almaya gelicem diyor bende s.git gelme dedim artık bosanicam sorun suan bu ben ne kadar boş ancak diyincekabul etmiyor sürekli düşün diyor sürekli arıyor telefonunu acmiyorum açıklama yapıyorum kafa yapımız uymuyor anlaşamıyoruz sen bana kendin ailen için şiddet uyguladin beni köle gibi kullandınız dedim hala adam kabul etmiyor sureklintelden arayıp duruyor arkadaşlar b3n 23 yaşında çocuğum yok bosanicam kesin kararım güçlü olmama için bu durumda anlatmam için nasıl tavsiyelerde bulunursunuz kendi ailem başta karşı çıktılar kararım ama suan ılımlılar hedefim okul ama devam edip calisip hayatıma devam etmek çok tesekurler simdiden
Rabbim cümlemizden razı olsun canım korkma ne ilk boşanan sen olacaksın nede son bunları yaşatan eşin sana başka seçecek yol bırakmamış . Adam gibi adam olsaydı bundqn sonra üzmeyin canınızı. ...cok teseķur ederim en biyuk iyiligi bosanma kararini alinca verdim kendime ranim sizinde yardimciniz olsun
Süpersin ya ..Kaybi mi yol adi yi 5 kere okuduktan sonra anlayabildim. do you mean kaynimi yolladi?
Konuya gelirsek bosa gitsin malın teki bence daha cok gencsin.
Zaten hala kabul etmiyormus. Seni cagiriyo yine aynilarini yapicak kendi adima konusuyorum asla gitmezdim zaten asla kv min evini temizlemez evlerine sadece arada bir esim isteyince misafirlige giderdim gorumcede kim oluyor bana en ufak laf carpsin agzini yirtarim lutfen guclu olun kararli olun geri donmeyin ve ailenizden baska kimseye boyun egmeyin insan annesinin ev isini yapar insan annesinin azarini isitebilir kv nin hic biseyine katlanmak zorunda degilsinizki ne hakki var buna bastan beri neden katlandinizki butun kadinlara soyluyorum esiniz durmadan kendi anasinin evine gitmenizi istiyorsa yada nisanliniz o adama sans vermeyin.[/ QUOTE]basta guzel yorumun icin tesekkur.ederim bende degismicegine inandigim icin bosanma karari aldim basta kendimi cok ezdirdigim icin esim ve ailesi tepeme ciktilar ailemden baska kimseye boyun egemem bundan sonra buda bana hayat dersi olmus oldu
çok teseķur ederim kardeşim guzel suan için ne guzel dediniz el ustunde tutan es ve sağlıklı evlat herkese nasip olsun bir omur sağlıkla bebeğini buyutursun insallah canimCanım benim dik duruşun için tebrik ediyorum seni ayrıca çok incesin tesekkür ederim bebeğim için duaların inşallah kabul olur ve inşallah Allah sana sevdiğin sana kıymet veren el üstünde tutan bir adamla bebek sahibi olmayı nasip eder :)
Teskkur ederimnyorumunuz icin bende dava acicam en kisa zamanda evliliğim süresince hem psikolojik hemde fizikennhep şiddete maruz kaldimAslinda burada sorun ne anlamadim. Su yasadiklarini anlatsan zaten hem psikolojik hem gercek siddet var hakim zaten bosar. O istedigi kadar yirtinsin bosanmam diye. Siz davayi bir acin gerisi gelir zaten.
cok saolun insallah en kisa zamnda toparlanirm kesinlikle donmicem bosanip 0 dan baslicam inşallahSana en buyuk tavsiyem sakin adamin sozlerine kanop belki degisir yanilgisina kapilma ... insanlar degismezler sadece g.. sıkıya gelince degismis ayagina yatar sonra 2 gune gercek benlikleri ortaya cikar yasin genc ne guzel cocukta yok ortada..e ailende destek sakin geri adim atma yeni bi hayata basla emin ol cabucak toparlarsin
cok saolun evet bana baska yol birakmadililar bisanmak agrima cok gidyor ama mutlu olucaksam her zorluga katlanmam lazim rabimde sizn gonlunuze gore versinRabbim cümlemizden razı olsun canım korkma ne ilk boşanan sen olacaksın nede son bunları yaşatan eşin sana başka seçecek yol bırakmamış . Adam gibi adam olsaydı bundqn sonra üzmeyin canınızı. ...
kusura bakmayin arkadslar o tarafi yanlis yazmisim duzeltiyim esim kaynimi yoladi donmem icin bunu yazmistimSüpersin ya ..
:)
Ben de o kısmı kaç defa okudum anlamadım sen yazana kadar da anlamamistim baktım kimse sormamis.
Herhalde tek anlamayan benim dedim :):)