ESiMDEN ZiNDANA GEl 2

Çocuk olmadan boşa bide eline çocuk verir mahvolursn oku güzelce hayatını yasa daha önüne neler çıkar

Eğer yaşarken ölmek istemiyorsan dönme
Kendin için bir hayat kurmaya bak, böyle şerefsizlerin oyuncağı hizmetçisi samaroglani olma.... genceciksin daha, ben ilk evliligimi yaptığımda bile senden büyüktüm.... neler neler basaracaksin daha, kendine güven, okulsa okul isse iş, yaparsın emin ol...

Böyle bir insan müsvettesini boşamamak hata olur, emin ol.

Daha çok gençsin, önünde birçok güzel yol varken, geri dönüp o ıssız kötü yola girme.

Yeni bir iş, yada yeni bir okul, yeni bir meslek, yeni arkadaşlıklar, yeni aşklar, yeni bir hayat..

Yenilenmek iyidir, tazelenmek iyidir, sen daha kendin tazeciksin gençsin, soldurma gençliğini hayatını sakın.

Cennet dururken, cehenneme dönme.

böyle bir adamdan boşan kaç kurtul arkana bile bakma hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kaybi mi yol adi yi 5 kere okuduktan sonra anlayabildim. do you mean kaynimi yolladi?
Konuya gelirsek bosa gitsin malın teki bence daha cok gencsin.

Kendine bir iyilik yap ve kocan olacak kişiden derhal ayrıl daha gençliğin aklın gücün kuvvetin ve vakit daha geçmemişken kurtul canım Allahü Teala yar ve yardımcın olsun amin
cok teseķur ederim en biyuk iyiligi bosanma kararini alinca verdim kendime ranim sizinde yardimciniz olsun

Yazını okurken inanılmaz zorlandım.
Barışmamakla en doğrusunu yapıyorsun.
Yaşın çok genç, oku meslek edin kendi ayaklarının üzerinde dur.
Allah yardımcın olsun.

Dönme tabiki
Dönersen 1 hafta iyi olur sonra yine baslar adam siddete vs
Can cikar huy cikmaz...

en dogru karar kararından sakın vazgecme

gitme bence enazından bir süre daha.
bu arada kaybımı yol adi nedemek anlamadım birtürlü

cok teseķur ederim en biyuk iyiligi bosanma kararini alinca verdim kendime ranim sizinde yardimciniz olsun
Rabbim cümlemizden razı olsun canım korkma ne ilk boşanan sen olacaksın nede son bunları yaşatan eşin sana başka seçecek yol bırakmamış . Adam gibi adam olsaydı bundqn sonra üzmeyin canınızı. ...

Kaybi mi yol adi yi 5 kere okuduktan sonra anlayabildim. do you mean kaynimi yolladi?
Konuya gelirsek bosa gitsin malın teki bence daha cok gencsin.
Süpersin ya ..
:)
Ben de o kısmı kaç defa okudum anlamadım sen yazana kadar da anlamamistim baktım kimse sormamis.
Herhalde tek anlamayan benim dedim :):)

çok teseķur ederim kardeşim guzel suan için ne guzel dediniz el ustunde tutan es ve sağlıklı evlat herkese nasip olsun bir omur sağlıkla bebeğini buyutursun insallah canim

Aslinda burada sorun ne anlamadim. Su yasadiklarini anlatsan zaten hem psikolojik hem gercek siddet var hakim zaten bosar. O istedigi kadar yirtinsin bosanmam diye. Siz davayi bir acin gerisi gelir zaten.
Teskkur ederimnyorumunuz icin bende dava acicam en kisa zamanda evliliğim süresince hem psikolojik hemde fizikennhep şiddete maruz kaldim

cok saolun insallah en kisa zamnda toparlanirm kesinlikle donmicem bosanip 0 dan baslicam inşallah

Rabbim cümlemizden razı olsun canım korkma ne ilk boşanan sen olacaksın nede son bunları yaşatan eşin sana başka seçecek yol bırakmamış . Adam gibi adam olsaydı bundqn sonra üzmeyin canınızı. ...
cok saolun evet bana baska yol birakmadililar bisanmak agrima cok gidyor ama mutlu olucaksam her zorluga katlanmam lazim rabimde sizn gonlunuze gore versin

Süpersin ya ..
:)
Ben de o kısmı kaç defa okudum anlamadım sen yazana kadar da anlamamistim baktım kimse sormamis.
Herhalde tek anlamayan benim dedim :):)
kusura bakmayin arkadslar o tarafi yanlis yazmisim duzeltiyim esim kaynimi yoladi donmem icin bunu yazmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…