ESiMDEN ZiNDANA GEl 2

Visne27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2.547
3.237
63
34
Mrb kk arkadaşlar konu bilenler bilir bilmeyenler için tekrar okuyabilirler sayfadan.yardımlarının için saolun başta. Kisaca anlatmak gerekirse 2 yildir evliyim esim olacak adam beni annesinin evine bir gün gitmedim diye dövüp babamın evine yolladı.suan 1 ,5 aydır babamın evindeyim .ayrı evde oturmama rağmen esim sürekli annesinin evine gitmemi akşam o işten gelince yemeğimizi yiyip kedi evimize gitmemi istiyordu sadece yatmaktanmaktan yatmaya kendi evimizi kullanalım diyordu bende sabah temizliğini yapmadan kv evine gider temizlensin her gun bir gün gitmesem şiddet küfür tavir vardı.kv gorumce hepsininn fesatliklarina nkatlaniyordum bende dayanamayıp beni babamın evine yolla dedim oda yolladı şimdi arkadaşlar kocam olacak serefsiz bana gel diyor kaybı mi yol adi gitmedim adam san kendin gel dedim başta gelmedi kaybı mi yol adi suan tamam ben seni almaya gelicem diyor bende s.git gelme dedim artık bosanicam sorun suan bu ben ne kadar boş ancak diyincekabul etmiyor sürekli düşün diyor sürekli arıyor telefonunu acmiyorum açıklama yapıyorum kafa yapımız uymuyor anlaşamıyoruz sen bana kendin ailen için şiddet uyguladin beni köle gibi kullandınız dedim hala adam kabul etmiyor sureklintelden arayıp duruyor arkadaşlar b3n 23 yaşında çocuğum yok bosanicam kesin kararım güçlü olmama için bu durumda anlatmam için nasıl tavsiyelerde bulunursunuz kendi ailem başta karşı çıktılar kararım ama suan ılımlılar hedefim okul ama devam edip calisip hayatıma devam etmek çok tesekurler simdiden

asla geri adım atma .sana şiddet uygulayan birine taviz verme. yaşın küçük daha
hayat senin için güzel kapılar açacaktır
kararlı ol yeter

saol canim aynen
birgün anasının evine gitmedin diye dövmek ne demek ya? ne hakkı var buna?
anası bu kadar önemliyse evlenmeseymiş. sen köle misin hergün temizliğe gidicen?
adam sana hiç değer vermemişki?
barışsan da bişey değişmeyecek bu belli. kararını vermişken dönme yolundan

Bosan tabiki. 23 yas nedir ki. Annenlerin durumu varsa bir universiteye hazirlik krsuna git, oku bence de. Annenlerin durumu yoksa nafakani oraya yatir yine oku. Karsi tarafin maddi olanagi olcusunde maddi manevi tazminat da alirsin. Onlari da egitime yatir. Yapabilecegin en iyi sey egitimin.

Çok gençsin. Boşan demek kolay değil ama gününü kayınvalidende geçirmedin diye seni döven bir insan için değmez. Bu arada bunu söylemek de çok zor ama bu devirde erkekleri tahrik etmeye gelmiyor. Kadınların başına gelenleri görüyoruz. Yani s.git tarzında üsluptan kaçın bence ve avukatın dışında çok da iletişim kurma. Ya da mesajla falan konuş, her şey yazılı kanıt olsun. Döven adamın daha başka neler yapacağı ve diyeceği belli olmaz. Bir iş bul, okuluna devam etmen de çok güzel, boşandıktan sonra da bunlar hiç olmamış gibi arkana bakmadan hayatına yol verirsin inşallah.

Anlatmaya çalışmana gerek yok bence. Tüm iletişimi kesip dava aç. Asla görüşüp konuşma çünkü gelip seni alırsa dönecek gibisin.

Yaşın genç, çocuk da yok. Mis gibi okuluna devam et.

Sana şiddet uygulayan bir adamın yüzüne bile bakma.

Konunu hatırlıyorum. Dirayetli durman çok iyi. Aileni ikna etmende güzel. . Bi kere bile şiddet ve hakaret baslamadan bitirir ilişkiyi. . Hakkında hayırlısı olsun. Sağdan soldan ah vah diyene aldırma sakın. . Okul ve iş için asıl. . Kimseye muhtaç değilsin. Güçlü dur

Evet canim mecbur degilim ama serefsiz adam beni zorla anlasın gönderiyordu bendekicina tekmeyi vurdum sonunda

Tresekkur ederim yorumun icin canim evetokuluma devam edip hayatima bakmayi dusunuyorum muhatap olmuyorum bu sefer ailemi araya katiyor

Cok tesekkur ederim yorumun icn Allahin izniyle yolumdan donmem cok aci cektim icimde buyuk bir azim var hayat karsi

Kac kurtar kendini. Arkana bile bakma ac davani. Laf anlatmaya calisma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…