saol canim aynenen doğru kararı vermişsin
böyle bir adamla ömür geçmez
birgün anasının evine gitmedin diye dövmek ne demek ya? ne hakkı var buna?saol canim aynen
kisaca ozet gectim devamini yazdım olayın sonunda canim sonradan olanları yazdimBen bu konuyu okumustum daha önce? Niye ordan devam etmediniz de yeni konu actiniz??
teşekkür ederim arkadaşım insallahasla geri adım atma .sana şiddet uygulayan birine taviz verme. yaşın küçük daha
hayat senin için güzel kapılar açacaktır
kararlı ol yeter
kesinlikle bir adım geri haketmiyor kocam serfsiziO konuna yazdım, bu kadar zaman bu kadar eziyete katlanman hata. Sakın geri adım atma.
Evet canim mecbur degilim ama serefsiz adam beni zorla anlasın gönderiyordu bendekicina tekmeyi vurdum sonundabirgün anasının evine gitmedin diye dövmek ne demek ya? ne hakkı var buna?
anası bu kadar önemliyse evlenmeseymiş. sen köle misin hergün temizliğe gidicen?
adam sana hiç değer vermemişki?
barışsan da bişey değişmeyecek bu belli. kararını vermişken dönme yolundan
Tresekkur ederim yorumun icin canim evetokuluma devam edip hayatima bakmayi dusunuyorum muhatap olmuyorum bu sefer ailemi araya katiyorAnlatmaya çalışmana gerek yok bence. Tüm iletişimi kesip dava aç. Asla görüşüp konuşma çünkü gelip seni alırsa dönecek gibisin.
Yaşın genç, çocuk da yok. Mis gibi okuluna devam et.
Sana şiddet uygulayan bir adamın yüzüne bile bakma.
Cok tesekkur ederim yorumun icn Allahin izniyle yolumdan donmem cok aci cektim icimde buyuk bir azim var hayat karsiKonunu hatırlıyorum. Dirayetli durman çok iyi. Aileni ikna etmende güzel. . Bi kere bile şiddet ve hakaret baslamadan bitirir ilişkiyi. . Hakkında hayırlısı olsun. Sağdan soldan ah vah diyene aldırma sakın. . Okul ve iş için asıl. . Kimseye muhtaç değilsin. Güçlü dur
Guneydogulu canim ama nereli oldugu önemli değildi adam olsaydi başta insanlık yoktu kopekteKocanız nereli acaba çok merak ettim doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?