- Konu Sahibi lightpinklady
Arama,bırak o seni merak etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimsenin haberi yok ben dun gece yine agladim..
Onceki konumda sormustum. Hamileyim,ailemin yazligina gitsemmi buralarda cok bunaliyorum sicaklardan diye,buradaki yorumlari hakli buldum ve 10 gun kadar kaliyim diyerek geldim.
Geleli 3gun oldu. Esimi hep.ben aradim bu 3gunde. Resmen merak ettim.basina bi is mi gelir,kaza mi yapar,eve gidince tek basina hadi duser kalirsa.... fazla evhamliyim evet bu benim.herzamanki halim..
Sık bogaz da etmedim. Aradim dedigim,gunde 2kez mesela,aralarda mesaj attim.donmedi pek. Yogunluktandir dedim,isi yogun da....
Dun bana eve gidiyorm dedi,eve girince haber ver meraklanmayim dedm haber veren olmadi. Aradm,annesine gitmis. Neyse tamam dedim,gidince ararsin gene dedim. Saat 1i gecti beni arayan eden yok dun.Ben gene aradim. Aradigimda sert bi dil kullaniyo,ben onun aramamasna degil.annesine gitmesine bozulmusum falan..
Sana hesap mi vericem herzaman surdayim burdayim diye dedi..
Gece saat1de, yarin ise gidicem uyuycam falan dedi..
Halbuki sevgililik nisanlilik donemimizde hergun gece,o gun ne olduysa konusur iyi geceler dilerdik birbirimize..bazen kavga ederdik ben kapatsam da saat 3 4olsa bile.konusmak icin tekrar arardi,uyuyamazdi ben kotuyken..Ne degisti simdi?
Cok alindim dun oyle diyince.. iyi napiyim napiyosan yap salak dedim ve telefonu suratina kapattim..
Yaa adam ben hamile halimle senden?ilgi beklemisim onu cok gormussun. Cok kizginim ona. Hic aramiycam.
Dunden.beri de hastayim zaten ne olduysa.. ishal vs,gece rahat uyuyamadim. Kotu bi haldeyim
Oyle zank diye bi mesajdan teshis konulmaz da ondan dedim. Yapmayin şoyle.Hayir degilim ama cok arastiririm ben hani pskologla yarisirm yani cevreme destek veriyorum ama tabiki doktor dogrusu bu evhamlar cunku gittikce cogalir ve kendinize engel olamazsiniz her izlediginiz kotu seyler ailenizin basina gelicek diye dusunmeye baslarsiniz soylemeyince engel olmamis gibi hissedersiniz ama ilerlemesn dikkat edin
Hem adamin yanindan gidiyosun hem de hemen ilgi bekliyorsun..eslerin ilgi gostermesi icin hamile mi olmak gerekir..sen bunaldigin icin gittini soyluyorsun adam napsin peki..bence cok sabirsizsin..Kimsenin haberi yok ben dun gece yine agladim..
Onceki konumda sormustum. Hamileyim,ailemin yazligina gitsemmi buralarda cok bunaliyorum sicaklardan diye,buradaki yorumlari hakli buldum ve 10 gun kadar kaliyim diyerek geldim.
Geleli 3gun oldu. Esimi hep.ben aradim bu 3gunde. Resmen merak ettim.basina bi is mi gelir,kaza mi yapar,eve gidince tek basina hadi duser kalirsa.... fazla evhamliyim evet bu benim.herzamanki halim..
Sık bogaz da etmedim. Aradim dedigim,gunde 2kez mesela,aralarda mesaj attim.donmedi pek. Yogunluktandir dedim,isi yogun da....
Dun bana eve gidiyorm dedi,eve girince haber ver meraklanmayim dedm haber veren olmadi. Aradm,annesine gitmis. Neyse tamam dedim,gidince ararsin gene dedim. Saat 1i gecti beni arayan eden yok dun.Ben gene aradim. Aradigimda sert bi dil kullaniyo,ben onun aramamasna degil.annesine gitmesine bozulmusum falan..
Halbuki sevgililik nisanlilik donemimizde hergun gece,o gun ne olduysa konusur iyi geceler dilerdik birbirimize..bazen kavga ederdik ben kapatsam da saat 3 4olsa bile.konusmak icin tekrar arardi,uyuyamazdi ben kotuyken..Ne degisti simdi?
Cok alindim dun oyle diyince.. iyi napiyim napiyosan yap salak dedim ve telefonu suratina kapattim..
Yaa adam ben hamile halimle senden?ilgi beklemisim onu cok gormussun. Cok kizginim ona. Hic aramiycam.
Dunden.beri de hastayim zaten ne olduysa.. ishal vs,gece rahat uyuyamadim. Kotu bi haldeyim
Bende mi gariplik var? Yada telde konuşmayı sevmediğim için mi bilmiyorum çok aramam aranmayi da sevmem. Su anda sevgilimle ayrı sehirlerdeyiz sabah gunaydin akşam iyi akşamlar mesajı rutin gün içinde de geyik videolar karikatürler falan gonderiyoruz. Beni arayıp nasılsın nasılsın diye sorsa inan bunalırim. Iki saat önce nasilsam yine ayniyim diye.
Ama su var sen evlisin ve hamilesin. Ben tamamen mantigimi on plana alarak yazdim ama hamilelikte hormonlar başrolde oluyor sanırım. Ben senin yerinde olsam tatilin keyfini çıkarırdım. Kitap okurdum. Komedi filmi izlerdim. ;-)
canım benimmmm biz kadınlar çok ilgi bekliyoruz özelikle hamilelik dönemlernde uzaktaysak hep merak edilmek istiyoruz eşim le memleketmz aynı ama onun okul okuması sebebyle hep ayrıydık ben uzakta cok ilgilenirdim arardım yazardım oda ben onun yanındayken daha çok ilgiliydi 8 aylık evliyiz gene aynı bayramda memlekete gittim 4-5 günlüğüne o çalıştığı için yıllık izni yok die gelemedi..... genelde ben aradım ve bu durumdan da ona sitemlendm. oda ben yokken işten kalan zamanda bekar arkdaşlarıyla gezdi.ama o şehr dışına gttiğinde ben hep aradım.fazla mı ilgiliyiz bilmiyorum
koca adam niye evde usup kalsinki bi hastaligimi var?
kafa dinlemeye gitmissiniz ama ne yazikki herseyide yaninizda goturmussunuz.
ailenizle cokda keyifli gecmiyor tatil heralde, yoksa bunlari dusunecek zmniniz bile olmazdi bence.
Birakip gitmissiniz demeyin konu sahibi uzulebilir. Hamile sonucta tatil yapip, ailesiyle guzel vakit gecirmek istemesi normal ve hem anne hem bebek icin saglikli. Tatile gitmis ama gidince kocasini ozlemis. Normal yani...
Obsesiflik dese anlardim da..Bu konuda uzman misiniz??
Evet sanirim rahatlamam lazim artik benim de. Ya daha cok da olmadi evleneli bu ne hemen bukadsr dustum adamin ustune. Biraz rahat birakayim en.iyisi.. zaten iyce anasi belledi beni..benden sana tavsıye made yazlıga gıttın denıze gır yuz guneslen tatılın ve aılenle olmanın tadını cıkar...
hamılesın dıye ekstra ılgı beklıyor olabılırsın ama senın yasadıgı duygu degısımını erkekler anlamazlar, hem adam yogun calısıyormus yorgundur bırak kafasını dınlesın o da...
bır aramaz ıkı aramaz enınde sonunda donus yapar sana..
mesela esım ıs ıcın sehır dısında ıdı dun en son 8 gıbı konustuk otele gıdıyormus gıdınce ararsın dedım kızımızla goruntulu aramak yapsın dıye mrk edıyo napıo ne edıo vs dıye aramadı bende 11 e dogru aradım acan olmadı, ıkılemedım anladım kı uyuyo yoksa telı yanından ayırmaz ısı olsa mesgule atar yada gerı doner, sabah konustuk acıkcası hıc merakta etmedım kotu haber tez yayılır cunku...
uyuyormus tahmın ettıgım gıbı sızmıs kalmıs yorgunluktan sızde rahat olun bıraz..
Birakip gitmissiniz demeyin konu sahibi uzulebilir. Hamile sonucta tatil yapip, ailesiyle guzel vakit gecirmek istemesi normal ve hem anne hem bebek icin saglikli. Tatile gitmis ama gidince kocasini ozlemis. Normal yani...
Eşinizin sevgilisi gibi davranmak ile annesi gibi davranmak arasında ince bir çizgi var ve siz bu çizginin "Anne" tarafına geçmişsiniz biraz. Belki hormonların da etkisi ile farkında değilsiniz.
Arkadaşlar da söylemişler zaten, bırakın özleyecek vakti olsun, sizi merak edecek, arayıp soracak fırsat verin adama.
Aramayın, o arasın.
Hevesli hevesli anlatmayın, o sorsun önce "Napıyorsun?" diye.