• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden uzaktayim,hamileyim.Ve beni merak.etmiyor. :(

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.810
83
Kimsenin haberi yok ben dun gece yine agladim..
Onceki konumda sormustum. Hamileyim,ailemin yazligina gitsemmi buralarda cok bunaliyorum sicaklardan diye,buradaki yorumlari hakli buldum ve 10 gun kadar kaliyim diyerek geldim.
Geleli 3gun oldu. Esimi hep.ben aradim bu 3gunde. Resmen merak ettim.basina bi is mi gelir,kaza mi yapar,eve gidince tek basina hadi duser kalirsa.... fazla evhamliyim evet bu benim.herzamanki halim..
Sık bogaz da etmedim. Aradim dedigim,gunde 2kez mesela,aralarda mesaj attim.donmedi pek. Yogunluktandir dedim,isi yogun da....
Dun bana eve gidiyorm dedi,eve girince haber ver meraklanmayim dedm haber veren olmadi. Aradm,annesine gitmis. Neyse tamam dedim,gidince ararsin gene dedim. Saat 1i gecti beni arayan eden yok dun.Ben gene aradim. Aradigimda sert bi dil kullaniyo,ben onun aramamasna degil.annesine gitmesine bozulmusum falan..
Sana hesap mi vericem herzaman surdayim burdayim diye dedi..
Gece saat1de, yarin ise gidicem uyuycam falan dedi..
Halbuki sevgililik nisanlilik donemimizde hergun gece,o gun ne olduysa konusur iyi geceler dilerdik birbirimize..bazen kavga ederdik ben kapatsam da saat 3 4olsa bile.konusmak icin tekrar arardi,uyuyamazdi ben kotuyken..Ne degisti simdi?
Cok alindim dun oyle diyince.. iyi napiyim napiyosan yap salak dedim ve telefonu suratina kapattim..
Yaa adam ben hamile halimle senden?ilgi beklemisim onu cok gormussun. Cok kizginim ona. Hic aramiycam.
Dunden.beri de hastayim zaten ne olduysa.. ishal vs,gece rahat uyuyamadim. Kotu bi haldeyim :(

Adamın özleyip merak.edip arayacak fırsatı olmamis ki
Yani sen aramasan o seni illa ki arar
Ama her dakikanin da raporunu vermek zorunda değil ki
Yani "eve gidince ara merak ederim" kısmı bana bile fazla geldi
Bu kisi yetişkin bir adam, onu çocuk gibi davranarak sıkmışsın bence
O yüzden sen yokken biraz nefes aldığını hissediyordur
Bu kadar evhamlı olmana ve kafanda senaryo kurmana gerek yok
Onu hayatının merkezinden cikart bence ne bileyim bir hobi edin, kafanı başka seylerle doldur

Çok bunalıyorum diye yazlığa gitmişsin ama ruhunu götürmemişsin. Hayatı hem kendine hem kocana dar etmişsin. Bırak adam napıyorsa yapsın. O kadar merak ediyorsan onu bırakıp tatile gitmeseymişsin madem. Ama madem gittin, ordaki günlerinin hakkını ver, dinlen, rahatla. Adamı da sıkboğaz etme, kendi haline bırak biraz

adamı rahat bırak :işsiz: ne bu küçük çocuğunu arkadaşlarıyla gezmeye göndermiş ebeveyn hareketleri :işsiz:

özlemesine fırsat vermemişsiniz
ayrıca boşluktan sürekli düşünmeyle kendinizi sıkıyorsunuz
Allah aşkına yazlıktasınız sabah erken kalkın güzel kahvaltı yürüyüş öğle sıcağında uyku kitap akşam dışarıda gezmeye çıkın
haklı taraf göremedim ama eşinizin annesine gidince konuşma sesiniz kullandığınız cümleler yanlış anlamış olabilir muhtemelen adamaniye haber vermiyorsunuz diye kızdınız o da annesine gittiği için söylediniz anladı

rahat bırakın adamı bu kadar üstüne düşmeyin kalbinizi kırdırtmayın boş yere:KK51:

Evet kendimden de edindiğim tecrübelere göre bir insanı asla vazgeçilmez görüp hayatının ben merkezine almayacaksın.
Önce kendini düşüneceksin sonra sevgilini ya da eşini.
Onu sen aramayacaksın o seni arıcak,
Bırak adam merak etsin,
hiç kafana takma umursama.
Aradığında da kısa kes, müsait değilim falan de kapat.
Unutma fazla değer g. gerisini sen tamamla işte :)
Üzülme senden başka yok.
Bebeğini düşün kocanı zaten annesi baya düşünüyor anlaşılan

Eşinizin sevgilisi gibi davranmak ile annesi gibi davranmak arasında ince bir çizgi var ve siz bu çizginin "Anne" tarafına geçmişsiniz biraz. Belki hormonların da etkisi ile farkında değilsiniz.

Arkadaşlar da söylemişler zaten, bırakın özleyecek vakti olsun, sizi merak edecek, arayıp soracak fırsat verin adama.
Aramayın, o arasın.
Hevesli hevesli anlatmayın, o sorsun önce "Napıyorsun?" diye.

Onceki konumda sormustum. Hamileyim,ailemin yazligina gitsemmi buralarda cok bunaliyorum sicaklardan diye,buradaki yorumlari hakli buldum ve 10 gun kadar kaliyim diyerek geldim.
Geleli 3gun oldu. Esimi hep.ben aradim bu 3gunde. Resmen merak ettim.basina bi is mi gelir,kaza mi yapar,eve gidince tek basina hadi duser kalirsa.... fazla evhamliyim evet bu benim.herzamanki halim..
Sık bogaz da etmedim. Aradim dedigim,gunde 2kez mesela,aralarda mesaj attim.donmedi pek. Yogunluktandir dedim,isi yogun da....
Dun bana eve gidiyorm dedi,eve girince haber ver meraklanmayim dedm haber veren olmadi. Aradm,annesine gitmis. Neyse tamam dedim,gidince ararsin gene dedim. Saat 1i gecti beni arayan eden yok dun.Ben gene aradim. Aradigimda sert bi dil kullaniyo,ben onun aramamasna degil.annesine gitmesine bozulmusum falan..
Halbuki sevgililik nisanlilik donemimizde hergun gece,o gun ne olduysa konusur iyi geceler dilerdik birbirimize..bazen kavga ederdik ben kapatsam da saat 3 4olsa bile.konusmak icin tekrar arardi,uyuyamazdi ben kotuyken..Ne degisti simdi?
Cok alindim dun oyle diyince.. iyi napiyim napiyosan yap salak dedim ve telefonu suratina kapattim..
Yaa adam ben hamile halimle senden?ilgi beklemisim onu cok gormussun. Cok kizginim ona. Hic aramiycam.
Dunden.beri de hastayim zaten ne olduysa.. ishal vs,gece rahat uyuyamadim. Kotu bi haldeyim :KK43:
Sizde anksiyete rahatsizligi var ..

Birakip gitmissiniz demeyin konu sahibi uzulebilir. Hamile sonucta tatil yapip, ailesiyle guzel vakit gecirmek istemesi normal ve hem anne hem bebek icin saglikli. Tatile gitmis ama gidince kocasini ozlemis. Normal yani...
Artık sevgili değilsiniz. eskisi gibi olmaması normal. Hem siz onu bırakıp gitmissiniz,şimdi niye zırt pırt arıyorsunuz ki.

Biz esimle baska şehirlerde yaşıyoruz ve bana az bile geldi sizdeki bu iletisim.

Ama sen arama da onun aramasini bekle

Dunden.beri de hastayim zaten ne olduysa.. ishal vs,gece rahat uyuyamadim. Kotu bi haldeyim :KK43:
benden sana tavsıye made yazlıga gıttın denıze gır yuz guneslen tatılın ve aılenle olmanın tadını cıkar...
hamılesın dıye ekstra ılgı beklıyor olabılırsın ama senın yasadıgı duygu degısımını erkekler anlamazlar, hem adam yogun calısıyormus yorgundur bırak kafasını dınlesın o da...
bır aramaz ıkı aramaz enınde sonunda donus yapar sana..
mesela esım ıs ıcın sehır dısında ıdı dun en son 8 gıbı konustuk otele gıdıyormus gıdınce ararsın dedım kızımızla goruntulu aramak yapsın dıye mrk edıyo napıo ne edıo vs dıye aramadı bende 11 e dogru aradım acan olmadı, ıkılemedım anladım kı uyuyo yoksa telı yanından ayırmaz ısı olsa mesgule atar yada gerı doner, sabah konustuk acıkcası hıc merakta etmedım kotu haber tez yayılır cunku...
uyuyormus tahmın ettıgım gıbı sızmıs kalmıs yorgunluktan sızde rahat olun bıraz..

Herşey sevgililikte ki gibi olsa
Galiba sihir ister istemez elde edince biraz bozuluyor
Önemli olan saygıyı sevgiyi kaybetmemek
Biraz fazla evhamlı gibi geldiniz, sakin olun birazcık zaman verin
Sizi yanlış anlayabilir bu aralar , fazla üstelemeyin ve soru sormayın
Yada tatilinizi kısa kesip evinize dönün

Bak tatlım bir klişe vardır ya bu bekarlıkta da evlilikte de geçerlidir.

Kaçan kovalanır. Sen üstüne düşersen, arayıp durursan onun ilgisini göremezsin ki hiç. Bırak aramayı, nerdesin ne yapıyorsun demeyi bırak. İnan ki o arayıp soracak.

Hamilesin işte. Dinle kafanı, denize gir, uzan dinlen roman oku. Şu kocaları hayatınızın merkezi yapmayın. Bak boyuna evham yapmışsın ne gerek yani.

Bazen eşim aramayınca ben hiç aramıyorum. İşteyken tabi. Aa bi bakıyorum arıyor. İşte günde bir kere de olsa arardın niye aramadın hatun diyor ;) bense seni bekledim tatlım diyip gülüyorum. Ve bunu çok yapıyorum. ;)

Çek kendini...
Adama özleme fırsatı ver biraz..
Senden fırsat kalmıyor ki..

Annemin arkadaşı var bi tane, her bulduğu fırsatta bize damlardı 2 günde 1 falan.. Evine giderken de aay bana hiç gelmiyorsunuz diye güya üzülürdü.. Annem de bir gün, senden fırsat kalmıyo ki bizde gelelim dedi.. O hesap bu da.. :)

Bu konuda uzman misiniz??
Hayir degilim ama cok arastiririm ben hani pskologla yarisirm yani cevreme destek veriyorum ama tabiki doktor dogrusu bu evhamlar cunku gittikce cogalir ve kendinize engel olamazsiniz her izlediginiz kotu seyler ailenizin basina gelicek diye dusunmeye baslarsiniz soylemeyince engel olmamis gibi hissedersiniz ama ilerlemesn dikkat edin

Bende hamileyim dun oglumu uyuttum cok yoruldum bugun dedim esim ay evet bende cok yoruldum dedi guldum gectim onun bana ilgi gostermesine gerek yok ben kendimle ilgilenirim tamam arada insan istiyor ama onun icinde dogru zaman olmasi lazim belki isi stresli birde erkekler cogu bu karim hamile ay pesinden ayrilmiyimi yapmiyor nadir bir kesim o
Ayrica ailenizin yaninda gubende degil misiniz neden merak etsin bir de annesi gibi davranmayin birakin o sizi arar firsat verin
Hamilelikte duygular insani ele geciriyor kesinlikle :)

Back