- 3 Mayıs 2020
- 128
- -36
- 22
- Konu Sahibi Askolandinbekadin
22 çocuk yokSizin yaşınız kaç çocuğunuz varmı bence unutmak kolay sen sadece ailen falan varsa yanlarına git destek al zorlu bir süreç ama bağımlılık sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 çocuk yokSizin yaşınız kaç çocuğunuz varmı bence unutmak kolay sen sadece ailen falan varsa yanlarına git destek al zorlu bir süreç ama bağımlılık sadece
Baba hiç olmadı hayatımda anne desen onla da pek iletişimimiz yok. Affedemiyorum tam anlamıyla ne annemi ne babamı.Çok üzüldüm.
Ailen nerede?
Cehennemin dibine gitsin sen ne yapacan.Kızlar lütfen üstüme gelmeyin. Bende biliyorum beni sevmediğini onun ama yaşadıklarımla bazen inanıyorum. Hayatta eksik büyüdüğüm
en büyük korkum hep bu başkasıyla olacak beni bırakacaktı. Şimdi ayrılırken bile benden başlasıyla olacak olma fikri ruhumu o kadar incitiyor ki? Beni neden sevmedi yani ben onun sevgisini neden hak etmedim diye düşünüyorum. Gerçekten iyi bi eş mi olamadım. Noldu beni neden sevmedi. Tek beklentim bi aile kurabilmekti.
Ben de bugün bu yüzden şikayetçi oldum. Beni suçladı tüm bunlar için polis aradım diye. Benden de bu beklenirmiş zaten. Ne yapacaktım banyoya kıstım kaldım. Kapıyı kırdı kıracak diye korka korka. Kadese basmaya bile korktum. Bundan sonra ona harcadığım parayı fakire fukaraya dağıtırım. Bi çocuk sevindiririm. Ama hala düşünüyorum ki beynimde kalbimde neden böyle oldu. O ve ben mutlu bi aile neden olamadık. Birbirimizin çocukluğunu biliyoruz hep acı keder şiddet dolu. Neden bana bunları yaşattı. Beni gerçekten hiç mi sevmedi diye düşünüyorum ağlıyorum çok zor nasıl onsuz yaşarım bilmiyorum şu andaÇok gençsin bence bu hayat senin sen bu adamı çekmek zorunda değilsin bence boşan kurtul işe gir asla yolundanda dönme çok daha ileri gider bu olay asla değişmiyor bu ben sana söyleyeyim bu beni nasılsa affediyor der narsist psikopat çünkü belli devamı ağır olur
Keşke sevmiyor olsam çok ağlıyorum. Bana çok zarar verdi. En son beni kolonya döktü yakmaya çalıştı bunu bile affettim. Polise gitmedim. Ama bu sefer farklı. Onu sevsemde uzaktan sevicem. Benden uzak olsun yeter
Ne ailesi yavrum.Ben de bugün bu yüzden şikayetçi oldum. Beni suçladı tüm bunlar için polis aradım diye. Benden de bu beklenirmiş zaten. Ne yapacaktım banyoya kıstım kaldım. Kapıyı kırdı kıracak diye korka korka. Kadese basmaya bile korktum. Bundan sonra ona harcadığım parayı fakire fukaraya dağıtırım. Bi çocuk sevindiririm. Ama hala düşünüyorum ki beynimde kalbimde neden böyle oldu. O ve ben mutlu bi aile neden olamadık. Birbirimizin çocukluğunu biliyoruz hep acı keder şiddet dolu. Neden bana bunları yaşattı. Beni gerçekten hiç mi sevmedi diye düşünüyorum ağlıyorum çok zor nasıl onsuz yaşarım bilmiyorum şu anda
Hemen ayrılın hemen düşünmeyin bile bu şekilde davranan ilerde ne yapar Allah korusunBugün eşimle yine kavga ettim. Bana hakaret etti bağırdı eşyaları saçtı, bende korktum daha önce aramızda fiziksel bi şey olmuştu. Bende affetmiştim. Kendimi banyoya kilitledim. Kapıyı kırmaya çalıştı. Kadesten polis çağırdım. İyice delirdi. Şikayetçi oldum. Avukatıma boşanma için gerekeni yap dedim. Uzaklaştırma aldım. İçim kan ağlıyor, evdeyim. Daha fazla dayanamıyorum. Onu seviyorum ama kendime yazık ettiğimi düşünüyorum artık. Ben şimdi napıcam bilmiyorum.
Önce şu drama Queen liği bir bırakın .Bu saatten sonra işinize yaramaz.Adam hep böyleydi siz tercih ettiniz bu adamı bütün kötü yanlarını göre göre bile bile kendinizi bir aşka inandirdiniz.Bunu kendinize siz yaptınız.Kotu şartlarda yetişmiş zor zamanlar geçirmiş olabilirsiniz Ama insan böyle zamanlarda en çok kendine dayanır,kendine güvenir ,siz ne olduğu belli olan adama güvenmeyi seçmiş bile bile ateşe yurumuşsunuz.Kendinize odaklanıp doğru tercih yapsaydiniz sizi seven değer veren biri elbet çıkardı karşınıza.siz sizi sevme ihtimali olmayan birini seçtiniz bunu unutmayın.Kızlar lütfen üstüme gelmeyin. Bende biliyorum beni sevmediğini onun ama yaşadıklarımla bazen inanıyorum. Hayatta eksik büyüdüğüm
en büyük korkum hep bu başkasıyla olacak beni bırakacaktı. Şimdi ayrılırken bile benden başlasıyla olacak olma fikri ruhumu o kadar incitiyor ki? Beni neden sevmedi yani ben onun sevgisini neden hak etmedim diye düşünüyorum. Gerçekten iyi bi eş mi olamadım. Noldu beni neden sevmedi. Tek beklentim bi aile kurabilmekti.
Acıların cocuğuyuuuum.Keşke sevmiyor olsam çok ağlıyorum. Bana çok zarar verdi. En son beni kolonya döktü yakmaya çalıştı bunu bile affettim. Polise gitmedim. Ama bu sefer farklı. Onu sevsemde uzaktan sevicem. Benden uzak olsun yeter
Neyini seviyorsun ? Kesin İYİYKEN COK İYİDİR.Bugün eşimle yine kavga ettim. Bana hakaret etti bağırdı eşyaları saçtı, bende korktum daha önce aramızda fiziksel bi şey olmuştu. Bende affetmiştim. Kendimi banyoya kilitledim. Kapıyı kırmaya çalıştı. Kadesten polis çağırdım. İyice delirdi. Şikayetçi oldum. Avukatıma boşanma için gerekeni yap dedim. Uzaklaştırma aldım. İçim kan ağlıyor, evdeyim. Daha fazla dayanamıyorum. Onu seviyorum ama kendime yazık ettiğimi düşünüyorum artık. Ben şimdi napıcam bilmiyorum.
Valla kusura bakmayın okurken çüş dedimKeşke sevmiyor olsam çok ağlıyorum. Bana çok zarar verdi. En son beni kolonya döktü yakmaya çalıştı bunu bile affettim. Polise gitmedim. Ama bu sefer farklı. Onu sevsemde uzaktan sevicem. Benden uzak olsun yeter
Hem ruh hastası hem manyak psikopat katilBeni suçladı tüm bunlar olurken. Biz bir konuda tartılırken yemek yiyorduk. Kola şişesini alıp fırlattı. Normalde ben böyle davranışlarını tolete ediyordum. Ama son 3 aydır bi şeylerin farkına yavaş yavaş vardım. Dedim ki bi daha böyle bi şeyleri fırlatırsan benim yüzümü göremezsin. Sonra sen beni tehdit mi ediyorsun diye bir başladıki sormayın.
Bunları yaşayıp kahkahalı video mu seyrediyorsun?Psikologa gidiyorum ama ekstra psikiyatriye mi gideyim ben kendimi sevmek istiyorum. Onu sevmek de istemiyorum artık çok yoruldum ama onsuz içim öyle acıyor ki. Kahkahalar attığımoz bir video var onu dinliyorum güzel anlarımız geliyor aklıma.
Sizin bu manyaktan vazgeçmeniz için ölmeniz mi gerek.Keşke sevmiyor olsam çok ağlıyorum. Bana çok zarar verdi. En son beni kolonya döktü yakmaya çalıştı bunu bile affettim. Polise gitmedim. Ama bu sefer farklı. Onu sevsemde uzaktan sevicem. Benden uzak olsun yeter