- 22 Kasım 2012
- 279
- 12
Ama ben de yorgun argin gelmism ve izlediğim bir dizi var bilir kivanci ne kadar severim.domatese mı gitseydim spordan çıkmıştım yorgunum duş almış tv karşısına geçmişim.zaten halıya da toprak dökülmüş.neymis efendim fideler soğuktan ölürmüş.mutfak balkonunun onunde yaptı ev sera gibi.
Bu kadar keyfine düşkünsen evlenmeyecektin,evlendiysen kocanı kıvançtan çok sevmesini biliceksin.Benimde çok sevdiğim diziler var ama eşim erken yattığı için bırakıp yatıyorum yada oğlumla ilgilenmem gerektiği için tv yi kapatıyorum.Çok samimi birşey söyleyeyim sana eşimin kucağına yatıp onunla 1 saat sohbet etmek oscar ödüllü film izlemekten daha çok keyif veriyor bana.Senin kocanda aynı durumda ama sen onu anlamıyorsun,benim eşim balkonda çiçek dikicek gel yanımda dur dicek bana bende ona bağırıcam,sevmesemde gider yardım ederim.Telafisi olan şeyler için kızmanın bağırmanın söylenmenin anlamı yok noldu halımı kirlendi süpürürsün geçer en kötü ihtimal yıkamaya verirsin,değermi bunun için kalp kırmaya,ayrıca birde şöyle düşün adam kendini bitkiye vermiş senden ilgi bulamayınca.Eşimin sunumları oluyor,ders çalışması gerekiyor,ne anlarım ben cerrahiden alanım değil ama sırf o yanında olmamı istediği için oturup yardım ediyormuş gibi yapıyorum.Kısacası sende biraz önemsediğini göster kocana.