eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum

beste sena

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
47
0
27
Aşırı kıskanç bi insanım 1 senelik bi ilişkim vardı sonrasında evlendik eşimle 1 aydır evliyiz eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum istiyorum ki bi kafese koyayım orda kalsın daha önce uzun bi ilişkim oldu hiç umrumda olmazdı hiçbir şeyine karışmazdım ve eşime göre benim daha güzel olduğumu söylerler hep ona rağmen eşim bana dünyanın en yakışıklısı en iyisi geliyor sürekli kafamda kuruyorum her hareketine bi anlam yüklüyorum takıyorum kafayı yiyeceğim

Kıskanc bi insan olduğumu biliyor eşim ama bu kadar olduğumu içimde bu kadar kurduğumu bilmiyor aramız kötü olmasın diye de belli etmiyorum
Aranızın kötü olmaması için değil. Sen kendin için bu durumu düzeltmelisin. Kendine zarar. Belediyenin bile şu zamanda ücretsiz psikologları oluyor. Yardım almaktan çekinmeyin.

Aranızın kötü olmaması için değil. Sen kendin için bu durumu düzeltmelisin. Kendine zarar. Belediyenin bile şu zamanda ücretsiz psikologları oluyor. Yardım almaktan çekinmeyin.
Zaten bana çok zarar veriyor ya ben hiç böyle bi insan değildim uzaktan 3 sene boyunca ilişki yürüttüm bir gün bile sorgulamadım ama eşimle aynı yerde çalışıyoruz aynı ortamdayız hala tatmin değilim her hareketini takip etmek istiyorum

Aşırı kıskanç bi insanım 1 senelik bi ilişkim vardı sonrasında evlendik eşimle 1 aydır evliyiz eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum istiyorum ki bi kafese koyayım orda kalsın daha önce uzun bi ilişkim oldu hiç umrumda olmazdı hiçbir şeyine karışmazdım ve eşime göre benim daha güzel olduğumu söylerler hep ona rağmen eşim bana dünyanın en yakışıklısı en iyisi geliyor sürekli kafamda kuruyorum her hareketine bi anlam yüklüyorum takıyorum kafayı yiyeceğim
Nasıl bir yardım istiyorsunuz tam olarak?

Maşallah çok seviyorsun sen bu adamı.çok şanslısın.

böyle devam et bi de bunu kocana iyice yansıtırsan gerçekten kıskanman gereken sebepler çıkar ortaya merak etme.. relaks, sınırları geniş, takmayan bunaltmayan kadınların kucağına elinle bırakırsın kocanı. erkekler öyle boğulmaya gelmez. güzellikle çirkinlikle de bir şey elde edilmez ya da garantilenmez valla ne adamlar var gül gibi karısını bırakıp yüzüne bakılmayacak ahlaksız kadınlara gidiyo niye gidiyo acaba? lütfen psikoloğa git düzenli terapi falan al.

Benim gibi olan var mı prtada bir şey yokken sürekli kıskanan kafasında kuran bi şey yaptı mı yenebildi mi
mizaç da olabilir, psikolojik bir sorun da olabilir, ama kıskançlık hele de bu kadarı bence çok büyük bir sorun. Kendinizi bir şekilde değiştirmelisiniz yoksa eşinizi kaybetmeniz çok uzun sürmez. Bence terapi alınabilir.

X