- 30 Ekim 2020
- 800
- 323
- 53
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka ya öyle ütopik düşünceler eskide kaldı. Olan çocuğa olacak ve sız eşinize hap kullanıyorum korunuyorum dıyerek planı yapmışsınız. Emın ol haberı alınca anlıcak her şeyı o evliliğiniz daha erken sarpa sarcakBn de anne olmayı istiyorum tabiki ama evliligimede banada çok iyi geleceğine inanıyorum çocuk evin neşesi derler hep
Lotus yorumlara bak canım konu sahibi eşi düzelir belki diye gizli saklı hamile kalmaya çalışıyor
Çok ilginçburada sorduğunuzda göre yorumları kabul ediyorsunuz demektir cevabım sert gelebilir baştan söyleyim. kusura bakmayın ama eşiniz açık açık çocuk olursa boşanamam demiş buna rağmen bu adamdan nasıl çocuk istiyorsunuz anlamadım
adam sizden boşanmaya niyetli ve bunu söylemiş. Bu öyle sinirlendim de dedim denilecek birşey değil bence sinirden boşanmak istediği söylenmez. Gerçekten niyeti vardır ama henüz dile getiremiyordur sinirlenince de söyleyivermiştir. Ha bunu kabul edip adam benden boşanmasın diye çocuk yapacaksanız(ki onu da nasıl yapacaksanız artık) o çocuğa yazık olur. Evliliği kurtarayım diye çocuk yapılmaz
Bnde bundan korktum işte bastada ben istemiyordum gezecem diyordumbenim eşimde 1 buçuk sene istemedi bizde kavgalar ediyoduk sonra ikna ettim en son simdide çocuk olmuyor 1 yıldır şimdi oda pişman istemedigine
Tartismalarimiz var ve o çocuk olursa bosanamayacagini söyledi şimdi onu sinirle söyledim diyor
Yandaş da bulundu. Herkes dağılsın.benim eşimde 1 buçuk sene istemedi bizde kavgalar ediyoduk sonra ikna ettim en son simdide çocuk olmuyor 1 yıldır şimdi oda pişman istemedigine
valla bizde öyle dedik şimdi uğraş uğraş daha olmadı suanda o yüzden sikintiliyizBnde bundan korktum işte bastada ben istemiyordum gezecem diyordum
yandaşlık değil yaşadıklarımı anlattımYandaş da bulundu. Herkes dağılsın.
Ne alaka ya öyle ütopik düşünceler eskide kaldı. Olan çocuğa olacak ve sız eşinize hap kullanıyorum korunuyorum dıyerek planı yapmışsınız. Emın ol haberı alınca anlıcak her şeyı o evliliğiniz daha erken sarpa sarcak
Burdan bakınca öyle görünüyor.yandaşlık değil yaşadıklarımı anlattım
Ya heHiç durmayın canım sonra biz "Boşanıyorum" diye kimin konularını okuyacagiz
Evlilik otursun diyeBurdan bakınca öyle görünüyor.
Sizde de eşiniz çocuk olursa hiç boşanamam deyip mi bekledi peki? Yoksa evlilik otursun daha erken diye mi bekledi?
Öyle kesin bir dille istemiyorrrrum demiyor olursa inşallah olmazsada illa çocuk çocuk demiyor anlatabildimmj
Bakın bir şeyi istiyor değilse istemiyordur. Emin olmadığı bir ton şey var. Bu net istemesine engelse istemiyor demek. İstiyorsa derdi ki ben istiyorum. İstiyorum demiyor çünkü istemiyor.
Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
Evet çocuk evin neşesi .. Çok güzel birşey.Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama çocuk evlilikte bir araç değildir. Çok iyi anlaşan çiftler çocuk olduğu zaman birbirlerine fazla vakit ayıramıyorlar.. bu düşünce çok yanlış.. Sorunların çocukla düzeleceği bir gerçek değildirBn de anne olmayı istiyorum tabiki ama evliligimede banada çok iyi geleceğine inanıyorum çocuk evin neşesi derler hep
Size sormadım o soruları ben. Diğer arkadaşa sordum. Siz maalesef çook büyük yanlış ve bir çocuğun vebalinin peşindesiniz.Evlilik otursun diye
Çocukları çok seviyor olmasinida istiyor isim bile düşünen adam ama hem hazir hem hazır değilim tavrı içindeSen de adami elinde tutmak icin hamile kalayim dedin.