• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
benim eşimde 1 buçuk sene istemedi bizde kavgalar ediyoduk sonra ikna ettim en son simdide çocuk olmuyor 1 yıldır şimdi oda pişman istemedigine

Bn de anne olmayı istiyorum tabiki ama evliligimede banada çok iyi geleceğine inanıyorum çocuk evin neşesi derler hep
Ne alaka ya öyle ütopik düşünceler eskide kaldı. Olan çocuğa olacak ve sız eşinize hap kullanıyorum korunuyorum dıyerek planı yapmışsınız. Emın ol haberı alınca anlıcak her şeyı o evliliğiniz daha erken sarpa sarcak

Lotus yorumlara bak canım konu sahibi eşi düzelir belki diye gizli saklı hamile kalmaya çalışıyor

Çok ilginç 😑burada sorduğunuzda göre yorumları kabul ediyorsunuz demektir cevabım sert gelebilir baştan söyleyim. kusura bakmayın ama eşiniz açık açık çocuk olursa boşanamam demiş buna rağmen bu adamdan nasıl çocuk istiyorsunuz anlamadım🤷🏻‍♀️ adam sizden boşanmaya niyetli ve bunu söylemiş. Bu öyle sinirlendim de dedim denilecek birşey değil bence sinirden boşanmak istediği söylenmez. Gerçekten niyeti vardır ama henüz dile getiremiyordur sinirlenince de söyleyivermiştir. Ha bunu kabul edip adam benden boşanmasın diye çocuk yapacaksanız(ki onu da nasıl yapacaksanız artık) o çocuğa yazık olur. Evliliği kurtarayım diye çocuk yapılmaz

Ne alaka ya öyle ütopik düşünceler eskide kaldı. Olan çocuğa olacak ve sız eşinize hap kullanıyorum korunuyorum dıyerek planı yapmışsınız. Emın ol haberı alınca anlıcak her şeyı o evliliğiniz daha erken sarpa sarcak

Öyle kesin bir dille istemiyorrrrum demiyor olursa inşallah olmazsada illa çocuk çocuk demiyor anlatabildimmj

Öyle kesin bir dille istemiyorrrrum demiyor olursa inşallah olmazsada illa çocuk çocuk demiyor anlatabildimmj
Bakın bir şeyi istiyor değilse istemiyordur. Emin olmadığı bir ton şey var. Bu net istemesine engelse istemiyor demek. İstiyorsa derdi ki ben istiyorum. İstiyorum demiyor çünkü istemiyor.

Bn de anne olmayı istiyorum tabiki ama evliligimede banada çok iyi geleceğine inanıyorum çocuk evin neşesi derler hep
Evet çocuk evin neşesi .. Çok güzel birşey.Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama çocuk evlilikte bir araç değildir. Çok iyi anlaşan çiftler çocuk olduğu zaman birbirlerine fazla vakit ayıramıyorlar.. bu düşünce çok yanlış.. Sorunların çocukla düzeleceği bir gerçek değildir

Back
X