• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden gizli estetik olabilirmiyim? Diz basen simit bölgesi.

Neste

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
262
71
318
Sevgili arkadaslar , 1 yaşında bebeğim var , 30 kiloya yakın kilo verdim simit bölgem çok kötü hele basenlerim berbat popom dizimde gibi duruyor. Diz kapaklarım ve ayak bileklerim 55 kiloyken bile kalın ve kötüydü. Annesinde öyle sanırım genetik (boy 1-75 faln) ama bırakın hangi doktor iyi vs araştırmayı eşim katiyen karşı çıkıyor. Ben yinede para biriktiriyorum. Bu yaz eşim olmadan bayan arkadaşlarımla tatile çıkıcam, evli ve çocuklu ve bekar bir grupla. Diyorum ki iyce paramı biriktirseniz eşimden gizli bu yaz bu operasyonları geçirsem eşim anlar mı ? Biz 2 ay falan tatil yapcaz ve eşimde hafta sonları gelcek bi tek haftaiçi gelmesi imkansız çalıştığı için. 1 haftada olcak iş değil mi bu çok istiyorum
Yaptırmak. Aslında çocukta düşünüyorum 2 sene sonra falan ama o 2 yılı bu kalın bozuk ve yağlı uzuvlarla geçirmek istemiyorum , ne dersiniz bir fikir akıl verin :)

Sevgili arkadaslar , 1 yaşında bebeğim var , 30 kiloya yakın kilo verdim simit bölgem çok kötü hele basenlerim berbat popom dizimde gibi duruyor. Diz kapaklarım ve ayak bileklerim 55 kiloyken bile kalın ve kötüydü. Annesinde öyle sanırım genetik (boy 1-75 faln) ama bırakın hangi doktor iyi vs araştırmayı eşim katiyen karşı çıkıyor. Ben yinede para biriktiriyorum. Bu yaz eşim olmadan bayan arkadaşlarımla tatile çıkıcam, evli ve çocuklu ve bekar bir grupla. Diyorum ki iyce paramı biriktirseniz eşimden gizli bu yaz bu operasyonları geçirsem eşim anlar mı ? Biz 2 ay falan tatil yapcaz ve eşimde hafta sonları gelcek bi tek haftaiçi gelmesi imkansız çalıştığı için. 1 haftada olcak iş değil mi bu çok istiyorum
Yaptırmak. Aslında çocukta düşünüyorum 2 sene sonra falan ama o 2 yılı bu kalın bozuk ve yağlı uzuvlarla geçirmek istemiyorum , ne dersiniz bir fikir akıl verin :)

eşinden gizli yapmaktansa bu durumun seni ne kadar rahatsız ettiğini ayrıca onun da gözüne daha güzel görünmek istediğini anlatsan anlamaz mı yani habersiz nasıl olacak para biriktirmek için eşine yalan söylemek zorunda kalacaksın bu etik değil ayrıca da vücudundaki değişikliği illa farkedecek o zaman nasıl açıklayacaksın en kötüsü ondan saklı bişey yaptığını bigün anlarsa sana olan güveni sarsılır bu evliliğinizi bile bitirebilir iyice düşün bunları.

Kendi karşı değil aslında kendi burun ve vucut yaparken bozulan göğüs kontörünü yaptırdı zamanında , Can'ın yanar güzelsin diyip basından savıyor. Tatlı dille salya sümük demediysem olmadı. İnanılmaz derecede yoğun çalışıyor. Direk olarak anlamaz anlarmı dediğim şey iyileşmesürecinde beni görürse anlarmı? Etik değil dediniz ya kendi istediği gibi davranıyor istediği kadar harcıyor banagelince umursamaz bi tavırla ilgilenmiyor , ailesi onu tek erkek bi garipyetiştrmiş. Sırf uğraşmamak için hayır dediği için gizlice tarildeyken yaptırmakstiyorum. Sosyal anlamda kndimi kötü hisediyorum

Para biriktrmem için yalan söylemek zorunda kalmam çünkü erkek kardeşimle bi evimizin kirasını her ay bölüşüyoruz. O parayı hiç harcamadan biriktiyorum. Maddi anlmda çok sıkıntım olmcak, bi eşimin saçma bi hayırı beni buna itiyor. Olup bittikten sonra itiraf bile ederim ama asla bu süreçte yanımda olmcak biliyorum. Bi of canım yandı desem hain gibi umursamaz

Para biriktrmem için yalan söylemek zorunda kalmam çünkü erkek kardeşimle bi evimizin kirasını her ay bölüşüyoruz. O parayı hiç harcamadan biriktiyorum. Maddi anlmda çok sıkıntım olmcak, bi eşimin saçma bi hayırı beni buna itiyor. Olup bittikten sonra itiraf bile ederim ama asla bu süreçte yanımda olmcak biliyorum. Bi of canım yandı desem hain gibi umursamaz

eşin anlar mı anlamaz mı bilemem ama mutlu olacağın şeyi yap biran önce ömür gidiyor.. üzmeden kırmadan zorlamadan .... mutlu anne mutlu çocuklar demek mutlu kadın mutlu evlilikler demek...

:52::52::52::52:

eşin anlar mı anlamaz mı bilemem ama mutlu olacağın şeyi yap biran önce ömür gidiyor.. üzmeden kırmadan zorlamadan .... mutlu anne mutlu çocuklar demek mutlu kadın mutlu evlilikler demek...

:52::52::52::52:

İçime su serptiniz , gerçekten çok mutlu olucağımı özgüvenimin yerine geliceğini doğal olarakta daha güleryüzü bi anne ve eş olucağımı düşünüyorum. Bu operasyonların çok acılı olanlarınızda okuyorum ama ben razı olurum gibi hisediyorum. Ama dediğim gibi anlarmı Halimden tavrımdan o bi bilinmez o sebeple yardım istiyorum. Arama motorunda sürekli eşinden gizli bu operasyonu geçirmiş birileri arıyorum ve kk forumlarda , daha rastlayamadım malesef Burdanda bu konu hakkında net bi yönlendirme alamadım umutla yorumlarınızı bekliyorum

İçime su serptiniz , gerçekten çok mutlu olucağımı özgüvenimin yerine geliceğini doğal olarakta daha güleryüzü bi anne ve eş olucağımı düşünüyorum. Bu operasyonların çok acılı olanlarınızda okuyorum ama ben razı olurum gibi hisediyorum. Ama dediğim gibi anlarmı Halimden tavrımdan o bi bilinmez o sebeple yardım istiyorum. Arama motorunda sürekli eşinden gizli bu operasyonu geçirmiş birileri arıyorum ve kk forumlarda , daha rastlayamadım malesef Burdanda bu konu hakkında net bi yönlendirme alamadım umutla yorumlarınızı bekliyorum

Sevgili neste eşinin haberi olmadan bu operasyonu yapman biraz zor brn 4 gün önce operasyon gecırdım, kolay bi operasyon değil, ben bi gece hastanede kaldım ve ılk gun yataktan kalkamadım tansıyon problemım oldu, ayrıca barız farkedilir derecede ödemin olacak operasyonu habersiz yaptırıp sonradan eşinin farketmesi bence daha kötü olur. İyi düşün derim:15:

Çok çok geçmiş olsun:) uzun soluklu tatil döneminde yaptıracağım için anlamayabilir diye düşündüm. Yalnızca bayan arkadaslarım olucak eşim haftasonu gelip gidicek. İlla her haftasonu gelcek diye bir durum olamaz çünkü yoğun çalışıyor. Tahminim 10 gün hiç görüşmeyiz.görüştüğümüzdede morluk vs görünmeyecek şekilde giyinip ve olmaya karar verdiğim hafta annemide yanımda bulunup durumu idare etmeye çalışırım. Peki estetik doktorunuz muhakak eşinizin iznini istiyor mu? Eşim olmadan olamammı. Ben bu 2 avuç kadar duran basen ve orta boy top kaçmış gibi duran yan simitlerden ölene dek kurtulmckmıyım:(( dün gece yine münakaşa yasadık yine umutlarım hayallerim bir çırpıda dağıldı gitti:((
Nuh diyor peygamber demiyor ...

Çok çok geçmiş olsun:) uzun soluklu tatil döneminde yaptıracağım için anlamayabilir diye düşündüm. Yalnızca bayan arkadaslarım olucak eşim haftasonu gelip gidicek. İlla her haftasonu gelcek diye bir durum olamaz çünkü yoğun çalışıyor. Tahminim 10 gün hiç görüşmeyiz.görüştüğümüzdede morluk vs görünmeyecek şekilde giyinip ve olmaya karar verdiğim hafta annemide yanımda bulunup durumu idare etmeye çalışırım. Peki estetik doktorunuz muhakak eşinizin iznini istiyor mu? Eşim olmadan olamammı. Ben bu 2 avuç kadar duran basen ve orta boy top kaçmış gibi duran yan simitlerden ölene dek kurtulmckmıyım:(( dün gece yine münakaşa yasadık yine umutlarım hayallerim bir çırpıda dağıldı gitti:((
Nuh diyor peygamber demiyor ...

bande bacak içi lazer lipoliz olmak istiyorum ... ben de eşime söylesem kıyameti koparır... ben emin olamadığım için sonuç alamamaktan korktuğum için karar veremiyorum. ama emin olabilsem yaptırırdım...

kocam iki gün kızar üçüncüde alışır napim :))) :52::52::52:

bande bacak içi lazer lipoliz olmak istiyorum ... ben de eşime söylesem kıyameti koparır... ben emin olamadığım için sonuç alamamaktan korktuğum için karar veremiyorum. ama emin olabilsem yaptırırdım...

kocam iki gün kızar üçüncüde alışır napim :))) :52::52::52:

Yaptırmadan sonuç alıp alamayacağımızı bilemeyiz ki. Acısı maddiyatı gizli tutulması doktor eşden habersiz yaparmı. Hadi bunlar tamam hangi yöntem hangi hastane hangi doktor. Çok çetrefilli bir yol benim gittiğim yol ama koydum kafaya yaptırcam tabi illa eşimin yanımda olması gerekmiyorsa. Sizce doktorlar yalnız annem kız kardeşimle gitsem kabul eder mi ? Ve siz lipo için hangi doktoru önerirsiniz.

Yaptırmadan sonuç alıp alamayacağımızı bilemeyiz ki. Acısı maddiyatı gizli tutulması doktor eşden habersiz yaparmı. Hadi bunlar tamam hangi yöntem hangi hastane hangi doktor. Çok çetrefilli bir yol benim gittiğim yol ama koydum kafaya yaptırcam tabi illa eşimin yanımda olması gerekmiyorsa. Sizce doktorlar yalnız annem kız kardeşimle gitsem kabul eder mi ? Ve siz lipo için hangi doktoru önerirsiniz.

Siz yetişkin birisiniz, kendi kararlarınızı kendiniz verebilecek, reşit bir yaşta olduğunuza göre doktor eşinizin ya da bir başkasının onayını aramaz....Ameliyat için yanınızda tabii ki bir refakatçı olması gerekiyor ve bunun kim olacağına siz karar verirsiniz doktorlar karışmazlar.....Anca ciddi bir sağlık sorununuz v.s. varsa ameliyatta sizin hayatınızı riske sokacak o durumda ameliyatınıza onay vermeyebilir ya da erteleyebilirler bunun dışında size ameliyatta kimin eşlik edeceğini v.s sorgulamazlar....Şimdiden geçmiş olsun diyorum.

Peganum tesekürler. Aslında ilk sorunum doktorlar evliyim diye yapmazmıydı. Bugün bi doktorun sekreteriyle irtibata geçtim , basit yani diğerlerine göre daha kolay sayılabilecek bi operasyon Olucaksa eğer eşsiz mümkün dedi. Problemlerimi anlattım kilomun fazla olmadığını bu durumda kombin amlyt. Düşünmemi söyledi. Yani basen simit diz kapğınalipo ve mini karın germe.( fotoğrafımdan mini olabilir olduğu söylendi) fiyatı birebir görüşmede vereceğini söyledi

anca lıposaksın olabılrısın oda ılk uc gun agrılı oluyor ama az da spor yapsan dayansan yaza var su ıc bol bol

Ne yaparsam yapıyım simit bölg. Basemin asla gitmez sporda yaptım uzun zaman gitmedi. Üstüne bide doğum berbat bi görüntüm var. Paramı biriktiriyorum biryandan eşim ve bebeğim uyurken forumdan foruma yorumdan yoruma geçiyorum. Fiyat doktor sonuçlar herseyi okuyorum :)

Kendime ne cok sorun ettigim sey varmis. Bu estetik konusunu daha kapsamli hale getircem.cok kilo alip veren herkez mi benim gibi bozuluyor bilmiyorum ama benim baya baya bozuldu heryerim. Kendimi bildim bileli sinifin apatmanin mahallenin en guzel kizi oldum simdi daha cok neydi ne oldu seklinde yorum aliyorum. Bu sebeple vucudumda yagin kaldigi tum bolgeden lipo olmak bacak inceltme , kaslarimin arasna botox meme protezi karin germe ,cildim icin vitamin enjekte ettirmek istiyorum, aslinda kasim ve kirpigimde cok ama cok azaldi cok seyrek sabah kalktigimda hele hastaligin pencesinde bogusan biri gibi gorunuyorum, beni bunlari dusundurup buraya dert yanmama sebep olan ise esim bana nekadar duskun olsada ozel hayatimizda beni arzulamadigini anliyorum:( :( bu sebeple kalan kilo fazlami verip bu saydigim operasyonlar icin iyi bi para biriktitcem- doktor konusundada nedense 1 tek doktorum.olsun istiyorum mesela levent bey ve ahmet karacalar... sanirim.bu iki doktorla konusup flyat bilgisi alcam kafam.karismasin ki baya karisti. Hem kombin ameliyay bilindigi uzere daha uygun oluyor. Esimi cok sevsemde icimde bi kizginlik ve acimasizlik olustu nedeni hem bozuldugumu ima edip hem estetik operasyonlar gecirmemi engelledigi icin. Ama ben karar verdim iyi bi para buriktirmem sart. Arastirmalara ve para biriktirmeye devam edip burdan yazcam cunku icimi dokcek buri yok cevremde estetige karsi birsuru ibsan yigini....

Sevgili esime gunduz gozuyle tam aydinlik ortamda icleri bos olabildigince diriligini yitirmis goguslerimi gosterdim ve gogus ameliyatima musadeyi aldim:))) suan benden mutlusu varmi bilmem-- meme protezi tamamdir, doktorumada karar verdim sayilir kocaelinde tonguc iskene olcam , lipo ve karin germe hakkinda kendisiyle konuscam cunku lipo ve germe yaptiginu hic duymadim ama goguste fazlasiyla basarili, eger basariliysa ikna okursam rahatsiz oldugum( ayak bilegi diz cecevresi simit basen gobek]+ meme protezi+ mini karin germe 1 seferde olcam, tabi bu bnm.dusuncem eger 2 ayri operasyon derse tabiki doktorumuzh dinlerim, heycanla bekliyorum:)

Canım merhaba bende seninle aynı konudan müzdarip sayılırım bende hamile iken 24 kilo aldım 8 ay sonra aldığım kiloları verdim ama vücudum bozuldu tabi benim basen ve bacaklarım ince düzgün ama karnım ve göğüslerin pörsüdü çatlaklardan ve sezeryan doğumdan kaynaklı olduğundan derim toparlanmadı zayıflamamda eski halim gibi değilim ben ayrıca burnum büyük olmasa da şeklini beğenmediğim için burun estetiği olmayı düşünüyorum 2 gün sonra randevum var sende mini karın germe ve göğüslerini yaptırmayı istiyorsun galiba arkadaşlık isteği gönderdim gelişmelerini bekliyorum

Canım merhaba bende seninle aynı konudan müzdarip sayılırım bende hamile iken 24 kilo aldım 8 ay sonra aldığım kiloları verdim ama vücudum bozuldu tabi benim basen ve bacaklarım ince düzgün ama karnım ve göğüslerin pörsüdü çatlaklardan ve sezeryan doğumdan kaynaklı olduğundan derim toparlanmadı zayıflamamda eski halim gibi değilim ben ayrıca burnum büyük olmasa da şeklini beğenmediğim için burun estetiği olmayı düşünüyorum 2 gün sonra randevum var sende mini karın germe ve göğüslerini yaptırmayı istiyorsun galiba arkadaşlık isteği gönderdim gelişmelerini bekliyorum

Arkadazlık isteğin gelmedi bana hatta bu yazını tesadüf kontrol ederken gördüm.nekadar eski kiloya dönersen dön vucut asla toparlanmıyor toparlananlar genellikle 7/8 kilo alıp doğuma gidenler.inan her bölgem patladı pörsüsü. Ben meme protezi tam yada mini karın germe simit bölg.basen dizler ve kenarlarına lipo ve hatta yüzümün bazı yerlerine lipo yada duruma göre dolgu uygulamaları yaptırcam.aslında sakaryalıyım ama izmitte yasıyorum ve izmitte üni.hastanesinde bi doktora yaptırmayı düşünüyorum önce bi görüşmem şart olursa hepsini birden kombin olup kurtulmayı düşünüyorum ve fiyat olarakta daha avantajlı olduğunu duyuyorum.çocuğum küçük ve zırt pırt ameliyat olursam annem bakmaz sıkıntılı ve yaşlı sayılır

Unutmadan ekliyim dün diyetisyenim insülin direncim olduğunu söyledi ve en az 11 kilo vermem gerektiğini... işim baya zor... şuan para birktiriyorum ve yazın annemlerin yazlığında olcam o dönemde olcam inşalah.yazın kuz arkadaslarımla tekirdağ tarafında tatile gidip eşimden gizli olmayı planlıyordum eşim kabul edince yazlık sezonu açılınca olcm bu arada sen nerde ve kime ameliyat olmayı planlıyorsun?

Unutmadan ekliyim dün diyetisyenim insülin direncim olduğunu söyledi ve en az 11 kilo vermem gerektiğini... işim baya zor... şuan para birktiriyorum ve yazın annemlerin yazlığında olcam o dönemde olcam inşalah.yazın kuz arkadaslarımla tekirdağ tarafında tatile gidip eşimden gizli olmayı planlıyordum eşim kabul edince yazlık sezonu açılınca olcm bu arada sen nerde ve kime ameliyat olmayı planlıyorsun?

Canım ben ikinci çocuğu sırf bu karnım ve göğüslerim yüzünden bi sene içinde yapmayı düşünüyorum doktor karın germeyi doğumdan en erken bi sene sonra yaptırabilirsin dedi ben izmirde yaşıyorum ve burda yeşilyurt devlet hastanesinde çok başarılı bi plastik cerrahi ve estetisyen doktoru buldum ona burnumu yaptıracağım bu Çarşamba tekrar gideceğim burnum için gün belirlenecek karnımı da artık ikinci çocuktan sonra yine aynı hastahane de gerdirmeyi düşünüyorum fiyatlarda kaç tane özel hastanede doktorlar görüştüysem en uygun verdikleri fiyat 2.750 tl oldu ve hepsi kbb doktoru yeşilyurttaki doktor kbb doktoru değil estetisyen yani işin ehli ve sadece 1.200 tl ödeyeceğim sende hastaneyi ve doktoru iyice araştırmadan karar verme eğer tatlı krizlerin oluyorsa her kahvaltıdan ve akşam yemeğinden sonra Türk kahvesi iç çikolata tatlı aklına bile gelmiyor İnan ben şuna 54 kiloyum boyum 1.65 yaz iyice yaklaşmadan burun ameliyatından sonra tekrar spora başlayacağım sende spor yapmaya çalış özellikle plates çok etkili bi nebze de olsa deriyi toparlıyo

Back