- 10 Mayıs 2013
- 262
- 71
- 318
Sevgili arkadaslar , 1 yaşında bebeğim var , 30 kiloya yakın kilo verdim simit bölgem çok kötü hele basenlerim berbat popom dizimde gibi duruyor. Diz kapaklarım ve ayak bileklerim 55 kiloyken bile kalın ve kötüydü. Annesinde öyle sanırım genetik (boy 1-75 faln) ama bırakın hangi doktor iyi vs araştırmayı eşim katiyen karşı çıkıyor. Ben yinede para biriktiriyorum. Bu yaz eşim olmadan bayan arkadaşlarımla tatile çıkıcam, evli ve çocuklu ve bekar bir grupla. Diyorum ki iyce paramı biriktirseniz eşimden gizli bu yaz bu operasyonları geçirsem eşim anlar mı ? Biz 2 ay falan tatil yapcaz ve eşimde hafta sonları gelcek bi tek haftaiçi gelmesi imkansız çalıştığı için. 1 haftada olcak iş değil mi bu çok istiyorum
Yaptırmak. Aslında çocukta düşünüyorum 2 sene sonra falan ama o 2 yılı bu kalın bozuk ve yağlı uzuvlarla geçirmek istemiyorum , ne dersiniz bir fikir akıl verin :)
Yaptırmak. Aslında çocukta düşünüyorum 2 sene sonra falan ama o 2 yılı bu kalın bozuk ve yağlı uzuvlarla geçirmek istemiyorum , ne dersiniz bir fikir akıl verin :)