Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insan kocasını kılıyla tüğüyle herşeyiyle kabul eder benim eşiminde dökülüyo yatağa banyoya heryere bende titiz bi insanım ama bunu sorun yapmak hiç ama hiç aklıma gelmedi dökerse döksün işim ne süpürürüm yıkarım silerim canı saolsun ben eşimin terli çamaşırlarını bile koklayıp öyle atarım makinaya bazı arkadaşlarda kendilerini mutsuz etmek için sorun yaratıyolar bence kendilerine insan sevdiğini herşeyiyle kabullenir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.....

Son düzenleme:
arkadasimiz yorumlardan sanirim biraz üzülmüs...haklida olabilir ama insan kendi evi özelidir evinde biraz rahat olmak ister her zaman birseylere dikkat edeyim esim benden sogmain diye..durumunda bulunursa insan mutsuz olur piskolojisi bozulur...bu seferde karsi taraf sogar esinden ..ben yasamis görmüs biri olarak düsüncem bu..1.evlilikteki herif ikidebir bi kusur arardi bende yüzümede acimasizca söylerdi....hatta evde makyajsiz dolasmazdim elimden geldigince bakimli olmaya calisirdim...yine ise yaramadi..simdiki evliligimde daha rahatim ..bakimli oldumda neye yaradi diyorum..ama esim beni yine her halimle seviyor..tabi okadarda kendimi birakmadim..canim arkadasim kirici olmak istemedim kusura bakma

Son düzenleme:

Yorumun için teşekkür ederim.Yardımcı olmaya çalışan yorumlar derken bunu kastetmiştim. Kadıncagız kendi yaşadığı benzer bi olaydan yola çıkıp bana karşı tarafın da neler hissedebilecegini anlatmış işte, bu kadar basit.Faydalı da oldu gerçekten benim için.Normalde kafası sağlam çalışan biri olsa da insan, bazen kendi hikayesindeki kötü kurta karşı napılacagını kestiremeyebiliyor. Ayrıca "insanların ciddiye alıp yorum yazdığı" kısmına katılmıyorum, çünkü bi çok insan yapacak bir alternatifi olmadığı için buralarda vakit öldürüyor. Kim kafa yorup tanımadığı bi insana gerçekten yardımcı olmak istiyor ki ? Bu sanal hayatta bi kez daha anladım, gerçek hayatta kimseye benim meselelerimle ilgili ağzını bile açtırmamakta ne kadar haklı olduğumu :umursamaz: Çünkü insanlara konuşma hakkı verince kendinde o kapasite olup olmadığını ölçüp tartmıyor.Bu yazdığımın/söylediğimin karşıdakinin pratik hayatına katkısı ne, ne fayda sağladım ben şimdi diye düşünmüyor. "Bence sen kocanı hiç ama hiç sevmiyorsun" muşşşşş. Yapma yaa?? Bizim yatağın altında yatıyorsun, yemek yediğimiz masanın yanında yaşıyorsun sanırım? Ne biliyorsun diyaloğumuzu?

Bir de bi kaç öğrenci arkadaş vardı, aklın yaşta değil başta olduğunun somut örnekleri.Sevmek başka, kıla tüye tahammül başka diyebilen. Teşekkür ederim onlara da kaydirigubbakcemile5

sevgilim gözümdeki çapaklardan, istifra etmemden, terlememden iğrenmez. ben de aynı şekilde.. bence siz ya fazla titizsiniz ya da eşinizin bu yanlarını görmeyecek kadar aşık değilsiniz...

hep erkekler mi kadınların yok göbeğinden yok kılından yok yağından iğrenecek?
dikkat etsin adam kendine.
kılı tüyü dökülen kadın olsa herifler boşamaya dahi kalkıyo. madem "moderen" dünyada yaşıyoruz, kadın "bakımlı" olmalı kesin yoksa aldatılıyo -tatlicadiarzu-, erkek de bakımlı olcak kardeşim. kadını olduğu gibi kabul etmeyen zihniyeti siz de olduğu gibi kabul etmeyin.

caizdir!kötükedihüso

he valla. buyrun siz sevin madem siz girin yatağına. ne kolay ahkam kesmek.

ben merak ettim acaba eşinden soğuman için başka nednelermi varr
zira seven saygı duyan bi insan karşısındakinin bu tür şeylerinden
tiksinmez
bir hikaye vardır bilirmisin
iki aşık varmış
iki ayrı adada yaşayan
birbirlerine olan sevgisinde hergün oğln kıza yüzerek gider görüşürlermiş
bigün kızın sevgisi azalmaya başlamış
yüzerek gelen sevdiceğine bir bakmış
bir gözü yok
aa senin gözünün biri yokmuş demiş çünkü sevgi azalmış ve kusurları görmeye başlamış
delikanlı bu söz üzerine kızdan soğumuş
yüzerek geri dönerken yüzdüğü mesafenin çok uzun olduğunu anlamış yol uzadıkça uzamış ve
dayanamayarak yolda boğularak can vermiş

şimdi ne alaka diyceksin ama senin sevginde bi ekdsiklik varki sen onun kusurlarını görüyosunnn

erkeklerin sevgisinde neden istisnasız hep bir kusur oluyo madem?
neden onlar bizi bütün kusurlarmızla sevmiyorlar? neden bakımsız kadın hemcinsleri tarafından aldatılmaya mahkum görülüyor?

buyrun burdan yakın?

Ya sevgimde eksiklik olacak tabi.Ne kadar farklı düşünüyoruz bu "tam anlamıyla sevmiyorsun, bence sevgin azalmış"çılarla. Kim kimi %100 sever arkadaşlar? Kusura bakmayın ama aşk benim gözümü kör filan etmiyor.Zaman içinde İyi yönlerini kanıksayıp görmezden gelmediğim gibi, kötü yönleri de aşkımın sayesinde sıfırlanmıyor.Yani ya tam aşk kadını bu insanlar ya da hayatlarında sevgi verebilecekleri başka yer olmadığı için ya da başka sebeplerden artık, kocalarını putlaştırmışlar, tapmaya başlamışlar.

Sevgi artar, azalır, benim sevgim ve cinsel isteğim bu anlattığım sebepten azaldı işte bu ara. Korkum ve konuyu açma sebebim de bu azalışın dibe vurması ihtimaliydi.

sevgin azalabilir ama bu insanın artı yönleri baskın çıkıyosa eksi yönlerini görmezsinn

sevgin azalabilir ama bu insanın artı yönleri baskın çıkıyosa eksi yönlerini görmezsinn

Böyle birşey yok arkadaşım. Bunlar büyük türk masalları . Ben hem o baskın olan artı yönlerini görüyorum, hem de eksi yönlerini. Ayrıca görmezsin, yapmazsın, bulursun, edersin gibi keskin kalıplar kime göre neye göre? İzafiyet diye bir kavram var şu hayatta. :1closedeyes:

sen fikir sormuşsun bende sana benim fikrimi bana göre bakış açımı yansıttım sana uyar uymaz ayrı mesele

sadece ilk sayfayı okuyarak yorum yapacağım..
herkesin sevgi anlayışı ve beklentisi farklıdır diye düşünüyorum...gerçekten sevgi kılla tüyle azalmamalı diyenlerde haklı bence...öte taraftan böyle şeylerden sevgim azalıyor diyen konu sahibi de haklı bence...kendi sevgi anlayışımı kıyaslamadan yardımcı olmak istiyorsam şu şekilde öneride bulunabilirim bu rahatsız olduğun noktaları eşinle aşman gerekiyor ona bu konuyu sözlü olarak açmak yerine hareketlerinle felan ne bileyim bir şekilde hissettir ya da kendini tutmaya çalış bu yönlerini görmezden gel unut ne bileyim takıntı olmasın sende bu durum...

Siz insanlar hakkında ne kadar kesin kararlar veriyorsunuz da size yapıldığı zaman neden tepki koyuyorsunuz onu anlıyamıyorum.
Madem başka alternatifi olmadığı için burada olmak zorunda olan insanlarız,Madem ciddiye almıyorsunuz ne diye bu ciddiyetsiz ortamda derdinize çare arıyorsunuz.
Bu durumda tutarsız davranan sizsiniz ozaman
Ben kendi adıma bana yardımı dokunmayacak insanların fikrine danışmam,ama siz hem danışıp hemde küçümseme yolunu seçiyorsunuz.
2 ci alıntı yaptığım yorumda yazdığınız cümle hele hiçmi hiç hoş değil
Hanımefendi burada kimse putperest değil,lütfen ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun.
Ne demek kocalarını putlaştırmışlar ve tapıyorlar.
Herkes sizin gibi gemileri yakmıyor demekki,tamir etmeye çalışıyor,siz buna putperestlikmi diyorsunuz.
Hoşunuza giden yorumlara çok sevimli cevaplar yazarken,işinize gelmeyenlere ağır ithamlarda bulunuyorsunuz.
Kimse tabiki sizin yatağınızın altında sizi dikizlemiyor
Ama yazan sizsiniz şikayetlerinizi,siz kendinizi ifade edemiyorsanız bu buradaki insanların suçumu

Polimik olsun diye yazmıyorum arkadaşım.Herkes kendince yorum yapmış bende yaptım.Yapılan yorumlarında yanlış olduğunu hiç düşünmüyorum.Öyle bile olsa emek verilmiş dikkate alınmışsın ki yazılmış.Ve sen hakaret vari sözlerle cevap vermişsin.Bir kere çok sinirlisin ve hep haklısın anladığım kadarı ile.Senden yana olmayan tavırlarda kesinlikle yanlış, empatiyi senin kurman gerekli.Eşinin çok iyi bir insan olduğundan bahsetmişsin ama elinde olmayan şeylerden dolayı beynine diline dolamışsın adamı.Kılı dökülüyorsa ne yapsın al karşına konuş dökmesin.Diş gıcırdatmasını benim eşimde yaşıyor bende rahatsız oluyorum gece uyurken gırç gırç ediyor ama dikkat ettin mi hiç benim eşim işte sıkıldıysa bir problemi varsa gıcırdatır dişini ve ben üzülür daha çok sarılırım ona.Horlama buna çare bulunabilir gidin bi doktora bunuda bakımsızlıktan kabalıktan yapıyor olamaz ki.Eşinden şikayet ettiğin hiç birşey onun isteyerek yaptığı şeyler değil.Ne diyelim baksın kendine kadınların bakmasını isterler onlarda baksın bakmayan yansın mı diyelim sana.Kusura bakma arkadaşım lütfen sana yardımcı olmaya çalışıyorum anlamaya çalışıyorum ama senin bir öfken var kendini anlamaya çalış neden herkese normal gelen bişey beni bu kadar dertlendiriyor diye düşün.Bak burda üç beş laf edilmiş hemen kızmışsın ağır atıflarda bulunmuşsun bunlar hiç sağlıklı düşünebilen bir insan yaklaşımı değil.Evlilik insanların hayatını değiştiriyor bazen adaptasyon sorunları yaşanabiliyor acaba böyle bir dönemdemisin?Bir evlilik terapistine gitmeyi düşündün mü ilk önce kendin git gerek görülürse eşinide razı edersin.Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Evet hepimiz buraya yazmaktan başka alternatifi olmayan, kocalarına tapan putperest ev kadınlarıyız -tatlicadiarzu-

bunlar sizi eşinizden soğutacak bahaneler değil bence

sorun sevgiyle alakalı.bunlar olağan ve normal olan durumlar

benim eşimin tüğleride çok dökülür

fakat onları hiçbirzaman tiksinerek temizlemedim

şakayla karışık sık sık gündeme getiririm kendisine

ama o ne yapsın ki elinde olan bişi değil

benimde saçlarım çok dökülüyor ozaman oda bende tiksinsin

olurmu............

Eşininin bu problemeri halledilebilir şeyler bence kıl sorununa epilasyon yaptırabilirsiniz

Diş gıcırdatmasınada bir diş doktoruna gidin size diş plağı verecektir gece yatarken onu takar gıcırdamaz

horlamasınada bir doktora gidin mutlaka bi çözümü vardır

Bakın bu sorunlara tıp çare bulabiliyor peki yüreğiniz gerçekten seviyor mu eşinizi eğer seviyorsanız

sorun yok ama kafanızda hala soru işaretleri varsa bunlar bir bahaneden ibarettir.

bütün sayfaları okudum..
öncelikle buraya bir konu açıyorsan her tür yorum gelebilir güneşsizkedi...çünkü çeşit çeşit insan var..
ha biri çıkıp da çok ters bir cevap yazsa da bu kadar alınsan sinirlensen haklıydın ama gördüğüm kadarıyla o kadar uç bir yorum yok gibiydi...yoksa ben de çok ters yorum alsam açtığım konuya elbette sinirlenirim...burda yeni olduğun için sana farklı gelmiş olabilir..

konun için ben de yorum yapıcam..anlattığın meseleler tolere edilmeyecek şeyler değil ama cinsel anlamda soğumaya yeter de artar bile (gözü kör edecek aşk yok ise) ..hele ki öyle hassas titiz bir yapın varsa..sonuçta kocanla konuşarak durumu çözüme kavuşturabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…