cok afedersin ama bana bu düsüncen titizligin cok sacma ve abarti geldi.
Ya ben kendi esimi anlatsam varya herhalde yüzüne bakmazsin böyle bir adamin.
Esim cok yakisiklidir ama gel görki onunda cok killari dökülür,cok terler ve teri cok agir kokar.ayaklari cok kötü kokar.Dislerini hergün fircalamaz.Sürekli gaz yapar durur.En büyük hobisidir bu.Sise sise parfümü var ama pek kullanmaz.Yani daha neler sayayim.Seninkinde bunlarin yarisi bile yok ama sen sogumussun.Ben hep esime diyorum,seni distan gören bisey zanneder ama icine girince midesi kalkar.Ama o benim kocam.Herseyiyle benim kocam.Ben ondan igrenmem.
arkadasimiz yorumlardan sanirim biraz üzülmüs...haklida olabilir ama insan kendi evi özelidir evinde biraz rahat olmak ister her zaman birseylere dikkat edeyim esim benden sogmain diye..durumunda bulunursa insan mutsuz olur piskolojisi bozulur...bu seferde karsi taraf sogar esinden ..ben yasamis görmüs biri olarak düsüncem bu..1.evlilikteki herif ikidebir bi kusur arardi bende yüzümede acimasizca söylerdi....hatta evde makyajsiz dolasmazdim elimden geldigince bakimli olmaya calisirdim...yine ise yaramadi..simdiki evliligimde daha rahatim ..bakimli oldumda neye yaradi diyorum..ama esim beni yine her halimle seviyor..tabi okadarda kendimi birakmadim..canim arkadasim kirici olmak istemedim kusura bakma
Merhaba herkese. Ben evleneli aşağı yukarı 1 sene oldu. Eşimle fikir olarak hiçbir uyuşmazlığımız yok, çok düşünceli ve iyi niyetli birisidir. Ama ben onun her yere, en çok da yatağa dökülen vücut kıllarından, gece horlamalarından ve diş gıcırdatmalarından,göbeğinden ve gıdığından dolayı gün geçtikçe daha da soğuyorum.Resmen yatağın üstünde onla uzanırken bile acaba şu an ne kadar vücut tüyü döküldü, temizlerken ne kadar midem bulanacak diye düşünürken yakalıyorum kendimi mafoldumben. Sanırım fiziksel olarak soğuya soğuya kk'nın frijit kadınlar alt klübüne altın üyelik hakedicem :kedi: Buna benzer sorunlar yaşayanlar oldu mu, neler yaptılar, sorunu nasıl çözdüler? Gerçekten büyük problem benim için, birazdan gidip başka odada yatıcam mesela :1no2:
Yorumun için teşekkür ederim.Yardımcı olmaya çalışan yorumlar derken bunu kastetmiştim. Kadıncagız kendi yaşadığı benzer bi olaydan yola çıkıp bana karşı tarafın da neler hissedebilecegini anlatmış işte, bu kadar basit.Faydalı da oldu gerçekten benim için.Normalde kafası sağlam çalışan biri olsa da insan, bazen kendi hikayesindeki kötü kurta karşı napılacagını kestiremeyebiliyor. Ayrıca "insanların ciddiye alıp yorum yazdığı" kısmına katılmıyorum, çünkü bi çok insan yapacak bir alternatifi olmadığı için buralarda vakit öldürüyor. Kim kafa yorup tanımadığı bi insana gerçekten yardımcı olmak istiyor ki ? Bu sanal hayatta bi kez daha anladım, gerçek hayatta kimseye benim meselelerimle ilgili ağzını bile açtırmamakta ne kadar haklı olduğumu :umursamaz: Çünkü insanlara konuşma hakkı verince kendinde o kapasite olup olmadığını ölçüp tartmıyor.Bu yazdığımın/söylediğimin karşıdakinin pratik hayatına katkısı ne, ne fayda sağladım ben şimdi diye düşünmüyor. "Bence sen kocanı hiç ama hiç sevmiyorsun" muşşşşş. Yapma yaa?? Bizim yatağın altında yatıyorsun, yemek yediğimiz masanın yanında yaşıyorsun sanırım? Ne biliyorsun diyaloğumuzu?
Bir de bi kaç öğrenci arkadaş vardı, aklın yaşta değil başta olduğunun somut örnekleri.Sevmek başka, kıla tüye tahammül başka diyebilen. Teşekkür ederim onlara da kaydirigubbakcemile5
ben merak ettim acaba eşinden soğuman için başka nednelermi varr
zira seven saygı duyan bi insan karşısındakinin bu tür şeylerinden
tiksinmez
bir hikaye vardır bilirmisin
iki aşık varmış
iki ayrı adada yaşayan
birbirlerine olan sevgisinde hergün oğln kıza yüzerek gider görüşürlermiş
bigün kızın sevgisi azalmaya başlamış
yüzerek gelen sevdiceğine bir bakmış
bir gözü yok
aa senin gözünün biri yokmuş demiş çünkü sevgi azalmış ve kusurları görmeye başlamış
delikanlı bu söz üzerine kızdan soğumuş
yüzerek geri dönerken yüzdüğü mesafenin çok uzun olduğunu anlamış yol uzadıkça uzamış ve
dayanamayarak yolda boğularak can vermiş
şimdi ne alaka diyceksin ama senin sevginde bi ekdsiklik varki sen onun kusurlarını görüyosunnn
sevgin azalabilir ama bu insanın artı yönleri baskın çıkıyosa eksi yönlerini görmezsinn
Yorumun için teşekkür ederim.Yardımcı olmaya çalışan yorumlar derken bunu kastetmiştim. Kadıncagız kendi yaşadığı benzer bi olaydan yola çıkıp bana karşı tarafın da neler hissedebilecegini anlatmış işte, bu kadar basit.Faydalı da oldu gerçekten benim için.Normalde kafası sağlam çalışan biri olsa da insan, bazen kendi hikayesindeki kötü kurta karşı napılacagını kestiremeyebiliyor. Ayrıca "insanların ciddiye alıp yorum yazdığı" kısmına katılmıyorum, çünkü bi çok insan yapacak bir alternatifi olmadığı için buralarda vakit öldürüyor. Kim kafa yorup tanımadığı bi insana gerçekten yardımcı olmak istiyor ki ? Bu sanal hayatta bi kez daha anladım, gerçek hayatta kimseye benim meselelerimle ilgili ağzını bile açtırmamakta ne kadar haklı olduğumu :umursamaz: Çünkü insanlara konuşma hakkı verince kendinde o kapasite olup olmadığını ölçüp tartmıyor.Bu yazdığımın/söylediğimin karşıdakinin pratik hayatına katkısı ne, ne fayda sağladım ben şimdi diye düşünmüyor. "Bence sen kocanı hiç ama hiç sevmiyorsun" muşşşşş. Yapma yaa?? Bizim yatağın altında yatıyorsun, yemek yediğimiz masanın yanında yaşıyorsun sanırım? Ne biliyorsun diyaloğumuzu?
Bir de bi kaç öğrenci arkadaş vardı, aklın yaşta değil başta olduğunun somut örnekleri.Sevmek başka, kıla tüye tahammül başka diyebilen. Teşekkür ederim onlara da kaydirigubbakcemile5
Ya sevgimde eksiklik olacak tabi.Ne kadar farklı düşünüyoruz bu "tam anlamıyla sevmiyorsun, bence sevgin azalmış"çılarla. Kim kimi %100 sever arkadaşlar? Kusura bakmayın ama aşk benim gözümü kör filan etmiyor.Zaman içinde İyi yönlerini kanıksayıp görmezden gelmediğim gibi, kötü yönleri de aşkımın sayesinde sıfırlanmıyor.Yani ya tam aşk kadını bu insanlar ya da hayatlarında sevgi verebilecekleri başka yer olmadığı için ya da başka sebeplerden artık, kocalarını putlaştırmışlar, tapmaya başlamışlar.
Sevgi artar, azalır, benim sevgim ve cinsel isteğim bu anlattığım sebepten azaldı işte bu ara. Korkum ve konuyu açma sebebim de bu azalışın dibe vurması ihtimaliydi.
Polimik olsun diye yazmıyorum arkadaşım.Herkes kendince yorum yapmış bende yaptım.Yapılan yorumlarında yanlış olduğunu hiç düşünmüyorum.Öyle bile olsa emek verilmiş dikkate alınmışsın ki yazılmış.Ve sen hakaret vari sözlerle cevap vermişsin.Bir kere çok sinirlisin ve hep haklısın anladığım kadarı ile.Senden yana olmayan tavırlarda kesinlikle yanlış, empatiyi senin kurman gerekli.Eşinin çok iyi bir insan olduğundan bahsetmişsin ama elinde olmayan şeylerden dolayı beynine diline dolamışsın adamı.Kılı dökülüyorsa ne yapsın al karşına konuş dökmesin.Diş gıcırdatmasını benim eşimde yaşıyor bende rahatsız oluyorum gece uyurken gırç gırç ediyor ama dikkat ettin mi hiç benim eşim işte sıkıldıysa bir problemi varsa gıcırdatır dişini ve ben üzülür daha çok sarılırım ona.Horlama buna çare bulunabilir gidin bi doktora bunuda bakımsızlıktan kabalıktan yapıyor olamaz ki.Eşinden şikayet ettiğin hiç birşey onun isteyerek yaptığı şeyler değil.Ne diyelim baksın kendine kadınların bakmasını isterler onlarda baksın bakmayan yansın mı diyelim sana.Kusura bakma arkadaşım lütfen sana yardımcı olmaya çalışıyorum anlamaya çalışıyorum ama senin bir öfken var kendini anlamaya çalış neden herkese normal gelen bişey beni bu kadar dertlendiriyor diye düşün.Bak burda üç beş laf edilmiş hemen kızmışsın ağır atıflarda bulunmuşsun bunlar hiç sağlıklı düşünebilen bir insan yaklaşımı değil.Evlilik insanların hayatını değiştiriyor bazen adaptasyon sorunları yaşanabiliyor acaba böyle bir dönemdemisin?Bir evlilik terapistine gitmeyi düşündün mü ilk önce kendin git gerek görülürse eşinide razı edersin.Kolay gelsin.Gerçekten mantıklı yorum ve tavsiylerde bulunan bi kaç yazar dışında, tüm yargılayan ,kesen, asan, biçen hanımlara teşekkürü borç bilirim ( ! ) Böyle bir sorunu olan ve buraya bu konuyu açan bir kişiye yapılabilecek en iyi yardım da zaten kendi kocasının ne kadar daha kaba saba olduğu halde "kociş"ini sevmeyi becerebildiğini örnek göstermekti zaten ( ! ) Yorumlarınızdan (birkaç kişi dışında) anladığım ben kocamdan soğumuşum, kılı tüyü bahane ediyormuşum, sevsem onlar benim gözüme görünmezmiş, mişşş, mişşş.... Lütfen forumlara empati kurabilip, konuyu açana yardımcı olabileceksek yazalım. Biliyorum internet bedava, klavye zaten parasız ve ağzı olanın konuştuğu bir ülkedeyiz, hepimiz birer nickin arkasında gizliyiz.. Ama inanın şu konuyu açtığım açacagım son konu olacaktır, KK'nın kalitesini anlamak adına yaptığım bir saha çalışması diyelim . Cümleten selam olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?