benim kocamda da göğüs kılı var ama dökülür ara sıra ,ee göbeğide var ,ben yastık
yaparım göbeğini üzerine yatarım ,kılı tüyü midemi bulandırmaz ,yeri gelir batık tırnağını keserim ,idman
sonrası terli çamaşırlarını ellerim ,banyoda sırtını keselerim ,yani olumlu olumsuz her haline şahit
olurum ..adı üzerinde eş ,sizin bir diğer eşiniz ,sizin yaptıklarınızı yapıyor o da ,sizin saçınız onun tüyü
dökülüyor,sizin selülit onun göbeği var ,sizde uyurken horlamadığınızı nerden biliyorsunuz ,ağzınızın
suyu akmıyormu ,wc ye gidip ihtiyaç gidermiyormusunuz ,eee o zaman ,bu adamın günahı ne ..aynıları
sizde de var ..bence tek eksik olan SEVGİ ..
işte o kadar süprizzzzz
hepimiz insanız aynı şeyler bizdede var
hollywood starları bile gaz kaçırıyo onlarında selülitleri var kılları var yağları var
tuvaleti kokutuyolar horluyolar
ne bu canım erkeklere bu kadar yüklenmeksositososito
Ben kocamın yanında epilasyon yapıyorum bazan.Ya da öyle denk gelebiliyor.:sm_confused:Hele hamilelik döneminde arada gaz da kaçırmaya başlamıştım..Yanmışım ben,boşar mı acaba beni..:tomato:
hamile olupta gazi olmayan kadin hic görmedim hastanedeyken bütün odadaki kadinlar gaz kaciriyordu..ister istemez..her gaz geldigindede tuvalete gitmekde sacma...
Haa tabi bi evliliği sen yaşadınya..şakkıdı
Ben o yolu devirdim cnm.. evlilikte yaşadım..
Ama hiç bi zaman zart zurt.. olayı olmadı... rahatsızlık olur ok ama
Bilerekte adamdan saymazmış gibi yapılmaz o faaliyet:1closedeyes:
Ya $u gicik konuya bakmiyim cevap yazmiyim diyorum ama sanki konuyu ben acmisim gibi bazilari sürekli benden alinti yapiyor,sonra da yok böyle kocayla yasanmaz da,insan gaz yapandan sogur da bilmem ne.Bu ne ya!!!!!!Ben esimden memnunsam sizlere ne!!Benim esimin derdi sizi mi gerdi!!!!!!!!!
Sana gelince de önce benden alinti yapiyorsun,ondan sonra da "ay böyle bir adam sevilmez de falan filan" diyorsun.Bende normaldir deyince agrasiflesiyorsun.
Benim esim belki zart zurt yapiyordur ama beni de el üstünde tutuyordur.Böylelikle bosanmaya da,benim bekar kalmama da sebep kalmiyordur.Evet sirf ben degilim evlilik geciren!Ama demekki böyle sacma seylerden de esden sogumayacak kadar olgunum.
He cok bakimli olsaydi,böyle $eyleri yapmasaydi ama o kibarligini diger kadinlarla da paylassaydi daha mi güzel olacakti.
Yeter vallahi SIKILDIM ya.Burdan söylüyorum.Daha kimse benden alinti falan yapmasin.Bir daha da bu konuya bakmak istemiyorum.Konu sahibi ortalarda yok,benim aksimi düsünenler bana yüklenmis.
Derdi olanlara care bulun.Benim problemsizligimi probleme dönüstürmeyin.
Ayrica farkettim ki,benim gibi düsünen,benim gibi yasayan cok daha fazla cogunlukta.Bu konunun da kapatilmasini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?