Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işte o kadar süprizzzzz
hepimiz insanız aynı şeyler bizdede var
hollywood starları bile gaz kaçırıyo onlarında selülitleri var kılları var yağları var
tuvaleti kokutuyolar horluyolar
ne bu canım erkeklere bu kadar yüklenmeksositososito

Holywood starları gaz çıkarınca parfüm kokusu çıkıyormuş ...-tatlicadiarzu-

Paranın gözü kör olsun işte..

Paran,pulun,şöhretin yakışıklığın,güzelliğin,sevenlerin varsa gaz kokun da parfüm gelir etrafa ..naniknanik kaydirigubbakcemile3

Ben kocamın yanında epilasyon yapıyorum bazan.Ya da öyle denk gelebiliyor.:sm_confused:Hele hamilelik döneminde arada gaz da kaçırmaya başlamıştım..Yanmışım ben,boşar mı acaba beni..:tomato:

hamile olupta gazi olmayan kadin hic görmedim hastanedeyken bütün odadaki kadinlar gaz kaciriyordu..ister istemez..her gaz geldigindede tuvalete gitmekde sacma...

Son düzenleme:
hamile olupta gazi olmayan kadin hic görmedim hastanedeyken bütün odadaki kadinlar gaz kaciriyordu..ister istemez..her gaz geldigindede tuvalete gitmekde sacma...

İnsan zaten her an tuvalate kaçamaz ki. :kedi:

O arkadaşın seni çok iyi anladığını hiç sanmıyorum çünkü o "kocamı yinede çok seviyorum" diyor sen "eşimden gittikçe soğuyorum" diyorsun "yatağımı ayırmaya başladım" diyorsun. Hoşuna gitmeye bilir, benim en bayıldığım şey de kıl toplamak değil, kimsenin hoşuna gitmiyordur fakat eşimizden soğumamız için bir neden değil bu.Bu işin yaşlılığıda var Allah korusun hastalığı var yatalakta olabilir altınıda temizlememizde gerekebilir ,onlarında bunları yapması gerekbilir. O zaman ne olacak senin işin bitti tatlım soğudum senden bay bay mı?Ben annemin bardağından su bile içmem kimseninkinden,Hani üşüyeyim donayım kimsenin şalını alamam üstüme bizdede bu tip huylar var ama eşimden soğumam bu nedenlerden.Bana kaba davranır, düşüncesiz,sorumsuz,merhametsiz,hoşgörüsüz olur o zaman soğurum eşimden yada kilodunun temizliğine özen göstermez,burnundan sümük akar silmez,yemek yerken yemeyin yağları çenesinden üstüne akarsa da soğunabilir bunlar özensizliktir elindedir düzeltmek bilmem anlatabildim mi ?

Son düzenleme:
recep ivedik gibi bi kocamız olmadığı sürece sorun yok
adam gaz cıkarırken içimizdeki kötülükleri salalım diyo ve salıyo-tatlicadiarzu-

Ya $u gicik konuya bakmiyim cevap yazmiyim diyorum ama sanki konuyu ben acmisim gibi bazilari sürekli benden alinti yapiyor,sonra da yok böyle kocayla yasanmaz da,insan gaz yapandan sogur da bilmem ne.Bu ne ya!!!!!!Ben esimden memnunsam sizlere ne!!Benim esimin derdi sizi mi gerdi!!!!!!!!!

Sana gelince de önce benden alinti yapiyorsun,ondan sonra da "ay böyle bir adam sevilmez de falan filan" diyorsun.Bende normaldir deyince agrasiflesiyorsun.

Benim esim belki zart zurt yapiyordur ama beni de el üstünde tutuyordur.Böylelikle bosanmaya da,benim bekar kalmama da sebep kalmiyordur.Evet sirf ben degilim evlilik geciren!Ama demekki böyle sacma seylerden de esden sogumayacak kadar olgunum.

He cok bakimli olsaydi,böyle $eyleri yapmasaydi ama o kibarligini diger kadinlarla da paylassaydi daha mi güzel olacakti.

Yeter vallahi SIKILDIM ya.Burdan söylüyorum.Daha kimse benden alinti falan yapmasin.Bir daha da bu konuya bakmak istemiyorum.Konu sahibi ortalarda yok,benim aksimi düsünenler bana yüklenmis.

Derdi olanlara care bulun.Benim problemsizligimi probleme dönüstürmeyin.
Ayrica farkettim ki,benim gibi düsünen,benim gibi yasayan cok daha fazla cogunlukta.Bu konunun da kapatilmasini istiyorum.

valla arkadaşım bulursan kılı dökülmeyen dişini hergün fırçalayan ayağı kokmayan mükemmel bi adam bizede söyle kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana o senin eşin arkadaşım insan eşinden iğrenirmi napsın adam kılı dükülüyosa ayağı kokuyosa benmde eşimin kılı dökülüyo ayy alıyorum çarşafı çırpıyorum napalım yani ama o benm herşeyim:kedi:

Aslinda bu cok sinsice... adamcagizin haberi bile yok esinin bu denli rahatsiz oldugundan... (yok degil mi? okumamisimdir belki). Adamcagiz bilse belki de elinden gelen herseyi yapacak düzeltmek icin...
Bu yüzden bu sikayeti cok sinsice buluyorum ben...

Alıntı yapmayın demişsin ama ben bir gıcıklık yapıp,yaptım alıntıkaydirigubbakcemile3
Yok yok dur bişey demiycemkaydirigubbakcemile3
Gerçekten eşine ve evine bağlılığını okuduğum her yorumunda görüyorum.Tebrik etmek istedim sadece.Adam benim,evlilik benim kime ne diyorsun,helal olsunkaydirigubbakcemile5
Mutluluklar diliyorum size bir ömür boyuŞeniz

Alıntı yapamıycam.. uzun ve gereksiz cevap yazmışsınız. Kimse sana o koca sevilmez boşa vs.. demedi. Laf üretiyorsunuz.. Seni el üstünde tutuyodur, seviyordur, gözünün içine bakıyodur. Ne güzel işte bunu herkes anladı..Allah bozmasın.. neye sinirlendin anlamadım. Ben sadece bilerek yapılmasına karşıyım.. neden büyütüyorsun anlamış değilim.. Garipsiniz ya.. agresiflik sizde.. sakin olun biraz...lmaz:

Uzun uzadıya her sayfaya yazıyosunuz.. Sonra neden bu konuyu ben açmışım gibi davranıyosunuz diyosun.. Yazma zaten anladık ne demek istediğini....
BU KADAR BASİT...

mafoldumbenartıkın hayatta evlenmıcem ne boyle tum sayfaları okudum ıtına ıle mafoldumbenhep evlılıg kotu lanse edılıyo burdamafoldumbenkımse mutluyken soyle boyle demıycekmı yahmafoldumben
madem esınızın tuylerınden sıkayetcısınız epılasyona yonlendırın agdaya yollayın ama sonrada esım agda yapıyo ımdat demeyın..kıllara kokden cozum..
ama ınsan sevdıg kısıden nasıl tıksınsın kı..

tam bir saçmalık bence sbp arıyo eşinden soğumak için bu eş ya eşş insan nasıl böle bişey söyleyebilirki kıllıymış olabilir belki senin de eksik bir yönün vardır (ki o eşinin bence eksik bir yönü değil)pasaklısındır temiz değilsindir düzensizsindir böle olduğun için eşin senden soğusa ne hissedersin acaba bi düşün bakalım.herşey bitti de bu mu kaldı yazıkkkk yazııkkkkkkk

Arkadaş dediği gibi firijit belirtileri göstermeye başlamış.
Evet yadırgıyoruz ama böyle bir rahatsızlık var (hastalık demek istemedim).
Sorun kılda olabilir,hiç anlam vermediğimiz bir şey de olabilir.
Önemli olan buna sebep olan nedenleri bulmaktır.
Belki sorun eşin de,belki kendin de,belki de geçmişin de.
Sanırım psikolog desteğiyle çözümlenecek bir sorun bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim eşimde killidir ara sira horlar diş gicirdatir
üstümü acar beni hasta eder üzerini örtmeye kalksam uykuda ittirir vs.vs.
ama evlendim evleneli soğumaktan ziyade onu yemek geliyor hep içimden nedense:asigim:
kil tüy işi değil seninki başka birşey
insan sevdiğinin kilindan tüyünden iğrenirmi yaakannehir

Esiniz size saygisizlik yapmiyormus, tek kotu yani bu olsun.
Biraz da empati kurun, siz kilo alsaniz, sac dokseniz esiniz de sirf bu sebebten sizden sogusa ozaman buraya gelip ne tur konu acarsin acaba?

bence kadınlar bakımına özen gösteriyorsa erkeklerde bakımlı olmak zorundadır.kimse evli bile olsa sarı dişleri,ter kokusunu ayak kokusunu çekmek zorunda değildir.onlarda dikkat canım biraz.kadında olduğu zaman bu eksiklikler erkekler hemen aldatmayı seçiyor.ozamanda kadın kendine bakmamış o yüzden adamda aldatmış oluyor...
bence eşinle konuşup bu durumdan rahatsız olduğunu ona açıkça söyle....

ınsan sevdıgınden tıksınmez fakat sevgılıde elınden gelen ıcın dıkkat etmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…